Kapsel Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Mysza2 napisał(a):Ale tu dalej ruch u Totika. Ciotki nie mogą się z nim rozstać jak widzę. Ja idę do Dropsika. Ktoś tam obiesywał , że będzie pod krzakiem na prawo. To czekam. Nie ukrywam że wolałabym wujka niż ciotkę, ale trzeba brać co jest :) :) :) Ja chodzę często tam gdzie gwałcą i nic i nic :cool3::cool3::cool3: Quote
Nes2009 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Bo ta Kowalska to ma szczęcie sąsiadko. Ma męża, kochanka i jeszcze przedwczoraj ją zgwałcili... Quote
ageralion Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Nes2009 napisał(a):Bo ta Kowalska to ma szczęcie sąsiadko. Ma męża, kochanka i jeszcze przedwczoraj ją zgwałcili... ...pewnie lapowke dala, a nie szczescie... Quote
Kapsel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Akrum napisał(a):gwarnie i wesoło u Totika się zrobiło :) bo tu najfajniejsze dogowate cioteczki są!!!!!!!! :D :D :D Prawda ciotunie, że prawdę mówię?:razz: Quote
andegawenka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kapsel napisał(a):bo tu najfajniejsze dogowate cioteczki są!!!!!!!! :D :D :D Prawda ciotunie, że prawdę mówię?:razz: Ne, nie prawda bo tu taki fajny nakrywacz butelki stale jest:lol::lol::lol: Quote
Mysza2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 andegawenka napisał(a):Ne, nie prawda bo tu taki fajny nakrywacz butelki stale jest:lol::lol::lol: Nic dodać nic ująć. Cioteczki w moim podpisie jest prośba o gąbkę gamarycynową. Popytajcie gdyby ktoś miał znajomego chirurga albo stoamtologa Quote
Kapsel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 andegawenka napisał(a):Ne, nie prawda bo tu taki fajny nakrywacz butelki stale jest:lol::lol::lol: To go korkociągiem :mad::mad::mad: Quote
andegawenka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mysza co to ta gąbka, nigdzie indziej nie ma? Quote
Kapsel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mysza2 napisał(a):Cioteczki w moim podpisie jest prośba o gąbkę gamarycynową. Popytajcie gdyby ktoś miał znajomego chirurga albo stoamtologa Pewnie na zaraz? a jeśli za tydzień to byłoby pewnie za późno? Quote
Mysza2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kapselku, nie byłoby za późno:):) Volwerin na razie będzie jeszcze leczony antybiotykami i jeszcze nie jest znany dokładny terimn operacji Powiedz, że możesz załątwić :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='andegawenka']Mysza co to ta gąbka, nigdzie indziej nie ma? To gąbka nasączona antybiotykiem podobno bardzo skuteczna w leczeniu ran pooperacyjnych. Podobno nowa kosztuje 450,00 zł. Chcemy znaleźć taką lekko przeterminowaną żeby było taniej albo gratis, bo jak to uzbierać http://www.dogomania.pl/threads/183449-Przyzwolenie-na-%C5%9Bmier%C4%87-przez-zagryzienie-lub-hotel-deklaracje-uzbierane-dzi%C4%99kujemy?p=14751644&viewfull=1#post14751644 Pod tym linkiem jest to co wet powiedział Kasi http://www.medsport.pl/ortopedia/archiwum04/podyplomowe-5.htm a pod tym artykuł o tej gąbce Quote
andegawenka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Rozumiem, pytałam bo jestem stałą pacjentką stomatologa i myslałam że jak poproszą to mi troche dadzą. Za taką kasę to chyba trudno o przeterminowanie. Takie coś pchali mi 3 miesiące temu, a teraz zakładają na chirurgii den. mojej koleżance. Takie pakuły z antybiotykiem. Fuj okropnie nie smakują Quote
Kapsel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mysza2 napisał(a):Kapselku, nie byłoby za późno:):) Volwerin na razie będzie jeszcze leczony antybiotykami i jeszcze nie jest znany dokładny terimn operacji Powiedz, że możesz załątwić :loveu::loveu::loveu::loveu: Popytam się bardzo intensywnie.... już zresztą zaczęłam, ale jak na razie pudło, ale staram się działać nadal... z tym, że Wy też szukajcie bo różnie to może być! Quote
andegawenka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wszędzie mi się przewija Pani Teresa, czy aby na pewno to człowiek z krwi i kości:-o Quote
Mysza2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kapsel napisał(a):Popytam się bardzo intensywnie.... już zresztą zaczęłam, ale jak na razie pudło, ale staram się działać nadal... z tym, że Wy też szukajcie bo różnie to może być! Bardzo dziękujemy kochany kapselku. Jasne że też szukamy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ageralion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 andegawenka napisał(a):Wszędzie mi się przewija Pani Teresa, czy aby na pewno to człowiek z krwi i kości:-o Napewno i do tego z polknieta encyklopedia. Jej rady sa bezcenne... Quote
andegawenka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ageralion napisał(a):Napewno i do tego z polknieta encyklopedia. Jej rady sa bezcenne... czytałam, dlatego pytam czy zwykły śmiertelnik. Mój podopieczny u Pani Teresy obecnie przebywa.Ale gdzie się "pali" wzywają Panią Teresę... Quote
Mysza2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 andegawenka napisał(a):Rozumiem, pytałam bo jestem stałą pacjentką stomatologa i myslałam że jak poproszą to mi troche dadzą. Za taką kasę to chyba trudno o przeterminowanie. Takie coś pchali mi 3 miesiące temu, a teraz zakładają na chirurgii den. mojej koleżance. Takie pakuły z antybiotykiem. Fuj okropnie nie smakują Co całe szczęście że Volwerinowi do pyszczka nie będą tego pchać tylko do łapki :):) Quote
Nes2009 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc/page39 Aby dotarło do jak najszerszego grona. Sorki cioteczki ale wściekłość moja sięgnęła zenitu. Quote
andegawenka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ...ale warte tej ceny, infekcji po dobie nie ma... Quote
andegawenka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Nes2009']http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc/page39 Aby dotarło do jak najszerszego grona. Sorki cioteczki ale wściekłość moja sięgnęła zenitu. niestety my normalnie nie umrzemy, trafi nas szlak:angryy::angryy: Quote
ageralion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Nes2009']http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc/page39 Aby dotarło do jak najszerszego grona. Sorki cioteczki ale wściekłość moja sięgnęła zenitu. Niestety jak probowalysmy ludzi ostrzegac przed ta pania, to na nas krzyczano i nikt nie chcial sluchac :( Quote
Agnezia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 potwierdzam, dziewczyny ostrzegały ale nikt nie chciał słuchać... Quote
Kapsel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tam był Pedro, gdzie ledwo z życiem uszedł :shake:http://www.dogomania.pl/threads/178705-Bokser-mix-Pedro-bez-palca-bez-brody-bez-domku... Quote
Recommended Posts