Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ale tu dalej ruch u Totika. Ciotki nie mogą się z nim rozstać jak widzę. Ja idę do Dropsika.
Ktoś tam obiesywał , że będzie pod krzakiem na prawo. To czekam.
Nie ukrywam że wolałabym wujka niż ciotkę, ale trzeba brać co jest :) :) :)

Ja chodzę często tam gdzie gwałcą i nic i nic :cool3::cool3::cool3:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
gwarnie i wesoło u Totika się zrobiło :)

bo tu najfajniejsze dogowate cioteczki są!!!!!!!! :D :D :D Prawda ciotunie, że prawdę mówię?:razz:

Posted

Kapsel napisał(a):
bo tu najfajniejsze dogowate cioteczki są!!!!!!!! :D :D :D Prawda ciotunie, że prawdę mówię?:razz:

Ne, nie prawda bo tu taki fajny nakrywacz butelki stale jest:lol::lol::lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
Ne, nie prawda bo tu taki fajny nakrywacz butelki stale jest:lol::lol::lol:

Nic dodać nic ująć.
Cioteczki w moim podpisie jest prośba o gąbkę gamarycynową.
Popytajcie gdyby ktoś miał znajomego chirurga albo stoamtologa

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cioteczki w moim podpisie jest prośba o gąbkę gamarycynową.
Popytajcie gdyby ktoś miał znajomego chirurga albo stoamtologa

Pewnie na zaraz? a jeśli za tydzień to byłoby pewnie za późno?

Posted

Kapselku, nie byłoby za późno:):)
Volwerin na razie będzie jeszcze leczony antybiotykami i jeszcze nie jest znany dokładny terimn operacji
Powiedz, że możesz załątwić :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='andegawenka']Mysza co to ta gąbka, nigdzie indziej nie ma?
To gąbka nasączona antybiotykiem podobno bardzo skuteczna w leczeniu ran pooperacyjnych.
Podobno nowa kosztuje 450,00 zł. Chcemy znaleźć taką lekko przeterminowaną żeby było taniej albo gratis, bo jak to uzbierać
http://www.dogomania.pl/threads/183449-Przyzwolenie-na-%C5%9Bmier%C4%87-przez-zagryzienie-lub-hotel-deklaracje-uzbierane-dzi%C4%99kujemy?p=14751644&viewfull=1#post14751644
Pod tym linkiem jest to co wet powiedział Kasi
http://www.medsport.pl/ortopedia/archiwum04/podyplomowe-5.htm
a pod tym artykuł o tej gąbce

Posted

Rozumiem, pytałam bo jestem stałą pacjentką stomatologa i myslałam że jak poproszą to mi troche dadzą. Za taką kasę to chyba trudno o przeterminowanie. Takie coś pchali mi 3 miesiące temu, a teraz zakładają na chirurgii den. mojej koleżance. Takie pakuły z antybiotykiem. Fuj okropnie nie smakują

Posted

Mysza2 napisał(a):
Kapselku, nie byłoby za późno:):)
Volwerin na razie będzie jeszcze leczony antybiotykami i jeszcze nie jest znany dokładny terimn operacji
Powiedz, że możesz załątwić :loveu::loveu::loveu::loveu:

Popytam się bardzo intensywnie.... już zresztą zaczęłam, ale jak na razie pudło, ale staram się działać nadal... z tym, że Wy też szukajcie bo różnie to może być!

Posted

Kapsel napisał(a):
Popytam się bardzo intensywnie.... już zresztą zaczęłam, ale jak na razie pudło, ale staram się działać nadal... z tym, że Wy też szukajcie bo różnie to może być!

Bardzo dziękujemy kochany kapselku. Jasne że też szukamy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

andegawenka napisał(a):
Wszędzie mi się przewija Pani Teresa, czy aby na pewno to człowiek z krwi i kości:-o

Napewno i do tego z polknieta encyklopedia. Jej rady sa bezcenne...

Posted

ageralion napisał(a):
Napewno i do tego z polknieta encyklopedia. Jej rady sa bezcenne...

czytałam, dlatego pytam czy zwykły śmiertelnik. Mój podopieczny u Pani Teresy obecnie przebywa.Ale gdzie się "pali" wzywają Panią Teresę...

Posted

andegawenka napisał(a):
Rozumiem, pytałam bo jestem stałą pacjentką stomatologa i myslałam że jak poproszą to mi troche dadzą. Za taką kasę to chyba trudno o przeterminowanie. Takie coś pchali mi 3 miesiące temu, a teraz zakładają na chirurgii den. mojej koleżance. Takie pakuły z antybiotykiem. Fuj okropnie nie smakują

Co całe szczęście że Volwerinowi do pyszczka nie będą tego pchać tylko do łapki :):)