Kapsel Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Agnezia']Mam szczegółowe informację o Totiku: Totik zostaje na stałe w dt, jednak fundacja będzie wspierać jego właścicieli finansowo. To bardzo ważna informacja, gdyż bazarki jeszcze trwają, więc Totikowi przyda się każdy grosz!!!! Wobec tego pieniążki zebrane już i z bazarków będą przeznaczone na dalsze potrzeby Totika! :loveu::loveu::loveu: Za wszystkie wpłaty i bazarki dziękujemy bardzo, bardzo i Totik też bardzo, bardzo Dziękuje!!! :smile::smile::smile::buzi::buzi::buzi::calus::calus::calus::Rose::Rose::Rose: Quote
Soema Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Pamiętajcie, że kolejnych bazarków na Totika robić już nie można. Za wszystkie dotychczasowe, dziękujemy. idę zmienić tytuł. Quote
Agnezia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dziewczyny proponuję aby deklarację Totika przenieść na Dropsa. Co Wy na to? http://www.dogomania.pl/threads/182039-Bo-schronisko-o-nim-zapomnia%C5%82o....-poranione-wyg%C5%82odzone-Fundacja-SOS-Bokserom Quote
Maruda666 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zapraszam na bazarek ( tym razem nie dla faflunów) :) http://www.dogomania.pl/threads/186132-LISEK-PIEGUSKA-I-TRYMEREK-bazarek-do-05.06.-godz.22-Ksi%C4%85%C5%BCki-i-W%C5%82atcy-M%C3%B3ch-%29%29%29?p=14726187#post14726187. Między innymi dla psiaka z wątku który na poprzedniej str podesłała Mysza. Nad bazarkiem dla Dropsika popracuję wieczorkiem :) Quote
Kapsel Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Agnezia']Dziewczyny proponuję aby deklarację Totika przenieść na Dropsa. Co Wy na to? http://www.dogomania.pl/threads/182039-Bo-schronisko-o-nim-zapomnia%C5%82o....-poranione-wyg%C5%82odzone-Fundacja-SOS-Bokserom Dziewczyny Kochane, chodzi o te cioteczki, które stałe deklaracje złożyły :loveu::loveu::loveu: Deklaracje stałe: Maruda666 - 20 zł - wpłacone kaczadupka - 15 zł - wpłacone Havana - 15 zł. (przez 3 miesiące) - wpłacone Olutka55- 10 zł - wpłacone Razem: 60 zł. Cioteczki Kochane zgadzacie się przenieść je na Dropsika? http://www.dogomania.pl/threads/182039-Bo-schronisko-o-nim-zapomnia%C5%82o....-poranione-wyg%C5%82odzone-Fundacja-SOS-Bokserom/W moim banerku też jest Dropsik :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jaka wspaniała wiadomość !!! Super, że Totik ma dom :loveu: Quote
anetta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Co ja czytam! :multi::multi: Takie cudne wiadomości. Strasznie się cieszę że zostaje na stałe w DT :multi::multi: Wspaniale :multi: Te małe asty to jakieś chyba nieporozumienie :crazyeye: Żaden wet nie uśpi zdrowych szczeniąt :roll: Quote
Agnezia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Anetta ale tu nikt nie mówi o usypianiu, tylko topieniu... Quote
Maruda666 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zapraszam na bazarek dla Dropsika http://www.dogomania.pl/threads/186150-Dla-Dropsika-różności-do-03.06-godz.-22.00-))) Quote
Kamila28 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jak cudowna wiadomość, widziałam, już rano ale byłam w pracy....domku jesteś cudowny :loveu::loveu::loveu: Quote
ilon_n Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wybaczcie!! Ale Dorothy w potrzebie!!! Grzęźnie w wodzie i błocie wraz ze swoimi zwierzętami!! Brakuje stajni i siana dla jej koni!! Potrzebna pomoc!!! JUŻ JEST NOWY WĄTEK, zajrzyjcie proszę:: http://www.dogomania.pl/threads/186167-Dorothy-zala%C5%82o.-Potrzebna-pomoc.-R%C4%99ce-do-pracy.-Siano Quote
Kapsel Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Havanka zgodziła się przekazać swoją deklarację na Dropsika :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:(z mojego banerka) Quote
Kapsel Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Kochani, pomóżmy Soemie.... http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w! Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 przepraszam mamy tu takiego 4-o miesiecznego biedaka na łancuchu ,moze ktos z was moze wspomoc ? http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! Quote
Miła od Gucia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 :buzi:Bardzo się cieszymy, że Totik ma domek. To wspaniałe wiadomości. Ukłony dla Pańci Totika. Kapselku, popatrz ilu ludzi pociągnęłaś za sobą. Zawsze trzeba tego pierwszego ruchu. Iluż wspaniałych ludzi tu poznałam. Quote
Kapsel Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Miła od Gucia']:buzi:Bardzo się cieszymy, że Totik ma domek. To wspaniałe wiadomości. Ukłony dla Pańci Totika. Kapselku, popatrz ilu ludzi pociągnęłaś za sobą. Zawsze trzeba tego pierwszego ruchu. Iluż wspaniałych ludzi tu poznałam.[/QUOTE] To bardzo miłe co piszesz :loveu: Ja też bardzo się cieszę, że miałam okazję się przekonać, że nie zostawicie ślepaczka w potrzebie, że można na Was liczyć, a że jesteście wspaniali i że bardzo dziękuję że Was poznałam i razem wspólnie podołaliśmy trudnym chwilom z Totikiem :calus::calus::calus: Razem wszystko przeżywaliśmy, martwiliśmy się wspólnie co z jego oczkami będzie, pomogliście mi w transporcie, w utrzymaniu Totika, we wszystkim!!!!! Dziękuję, że byłyście ze mną!!!! :buzi::buzi::buzi::loveu::loveu::loveu: Mam też jedną wiadomość: Olutka55, swoją deklarację stałą przeniosła na Dropsika za co bardzo, bardzo Dziękujemy :multi::multi::multi: Quote
wykrywka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Wspaniała wiadomość :multi:, chyba jedyna radosna dzisiaj. Niestety radość przeplata się jak zwykle że smutkiem ( odwiedziłam wątki do których linki są w wcześniejszych postach). Kapsel wyobrażam sobie Twoją radość. Powodzenia piesku w nowym domku ! Quote
Livka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Z bazarku książkowego uzbierało się 70 zł dla Totika :loveu: jak tylko wpłyną pieniążki zasilę portfelik psiurka ;) Quote
Kapsel Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='wykrywka']Wspaniała wiadomość :multi:, chyba jedyna radosna dzisiaj. Niestety radość przeplata się jak zwykle że smutkiem ( odwiedziłam wątki do których linki są w wcześniejszych postach). Kapsel wyobrażam sobie Twoją radość. Powodzenia piesku w nowym domku ! Wykrywko :calus: Dziękuję za ciepłe słowa! [quote name='Livka']Z bazarku książkowego uzbierało się 70 zł dla Totika :loveu: jak tylko wpłyną pieniążki zasilę portfelik psiurka ;) Livko :Rose: Dziękujemy za cudny bazarek! To bardzo dużo pieniążków :multi::multi::multi: Quote
NiJaSe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ciotki kochane bo tam dziewczyny z Tomaszowa coraz to nowe psiaki pod skrzydla biora i ostatkiem sil juz ciągnął świeżej krwi trzeba i pomocy chociaz ciut ciut ,plizzzzzz ?? :) http://www.dogomania.pl/threads/186098-Psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasieWarszawa-Katowice-Zbieramy-deklaracje-PILNE Quote
Ra_dunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 dłuugo mnie nie było u Totika (ech te wyjazdy... ) a tu takie wieści! Ależ się cieszę, że ma cudowny, kochający dom! :) Miziaki dla słodziaka :) Quote
Evelynkaa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Zaraz pójdzie przelew z bazarku, tylko proszę pamiętać że nie jest on tylko przeze mnie fundowany, tylko Baski_Kropka podarowała nam śliczny komplet obroży i smyczy, za który uzyskaliśmy 40 zł :) Ślicznie dziękujemy Moniczko. Oczywiście w tytule wpiszę dla Dropsa jak zaproponowaliście. Jeszcze jedno małe odniesienie do bazarku Agnezi, chodzi o kości, kosteczki, bardzo proszę o informację jeśli będzie taki drugi bazarek. Nie będę wspominać że opłacało się kupować te kości bo za cały duży komplet zapłaciliśmy ok 4 zł gdzie normalnie za jedną dużą kość płacę ok 5-6 zł w zoologu, to jeszcze jakość tych kości jest nieporównywalna, sklepowe są tak słabe że moment się rozwarstwiają i dzielą na kawałki, a kosteczki z bazarku trzymają się kupy cały czas. Piszę to tu, bo tu tyle ludzi zagląda :) Bardzo proszę o informację jeśli znów będzie bazarek z kościami, na pewno kupie :D Quote
Kapsel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Evelynkaa']Zaraz pójdzie przelew z bazarku, tylko proszę pamiętać że nie jest on tylko przeze mnie fundowany, tylko Baski_Kropka podarowała nam śliczny komplet obroży i smyczy, za który uzyskaliśmy 40 zł :) Ślicznie dziękujemy Moniczko. Oczywiście w tytule wpiszę dla Dropsa jak zaproponowaliście. Jeszcze jedno małe odniesienie do bazarku Agnezi, chodzi o kości, kosteczki, bardzo proszę o informację jeśli będzie taki drugi bazarek. Nie będę wspominać że opłacało się kupować te kości bo za cały duży komplet zapłaciliśmy ok 4 zł gdzie normalnie za jedną dużą kość płacę ok 5-6 zł w zoologu, to jeszcze jakość tych kości jest nieporównywalna, sklepowe są tak słabe że moment się rozwarstwiają i dzielą na kawałki, a kosteczki z bazarku trzymają się kupy cały czas. Piszę to tu, bo tu tyle ludzi zagląda :) Bardzo proszę o informację jeśli znów będzie bazarek z kościami, na pewno kupie :D Evelynko, w tytule przelewu napisz dla Totika, gdyż Totik zostaje na utrzymaniu Fundacji mimo, że zostaje w DT. Poprzednio nie mieliśmy takiej informacji, więc pieniążki z bazarków na Totika idą jeszcze na jego konto. No to zaczynam :):):) Evelynko,:calus::calus::calus: Baski_Kropka:calus::calus::calus: Dziękujemy Pięknie za zrobienie i prowadzenie bazarku a Baski_Kropce za dary przekazane na ten cudny bazarek.:Rose: Dziękujemy również wszystkim kupującym, którzy przyczynili się do uzyskania pieniążków dla Totika.:Rose: Wszystkim WIELKIE, WIELKIE PODZIĘKOWANIA W IMIENIU TOTIKA I FUNADCJI SOS BOKSEROM :kiss_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts