Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnezia']Mam szczegółowe informację o Totiku:
Totik zostaje na stałe w dt, jednak fundacja będzie wspierać jego właścicieli finansowo.

To bardzo ważna informacja, gdyż bazarki jeszcze trwają, więc Totikowi przyda się każdy grosz!!!!
Wobec tego pieniążki zebrane już i z bazarków będą przeznaczone na dalsze potrzeby Totika! :loveu::loveu::loveu:

Za wszystkie wpłaty i bazarki dziękujemy bardzo, bardzo i Totik też bardzo, bardzo Dziękuje!!!
:smile::smile::smile::buzi::buzi::buzi::calus::calus::calus::Rose::Rose::Rose:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnezia']Dziewczyny proponuję aby deklarację Totika przenieść na Dropsa. Co Wy na to?
http://www.dogomania.pl/threads/182039-Bo-schronisko-o-nim-zapomnia%C5%82o....-poranione-wyg%C5%82odzone-Fundacja-SOS-Bokserom

Dziewczyny Kochane, chodzi o te cioteczki, które stałe deklaracje złożyły :loveu::loveu::loveu:
Deklaracje stałe:

Maruda666 - 20 zł - wpłacone
kaczadupka - 15 zł - wpłacone
Havana - 15 zł. (przez 3 miesiące) - wpłacone
Olutka55- 10 zł - wpłacone

Razem: 60 zł.

Cioteczki Kochane zgadzacie się przenieść je na Dropsika?
http://www.dogomania.pl/threads/182039-Bo-schronisko-o-nim-zapomnia%C5%82o....-poranione-wyg%C5%82odzone-Fundacja-SOS-Bokserom/W moim banerku też jest Dropsik :loveu:

Posted

Co ja czytam! :multi::multi: Takie cudne wiadomości.
Strasznie się cieszę że zostaje na stałe w DT :multi::multi: Wspaniale :multi:

Te małe asty to jakieś chyba nieporozumienie :crazyeye: Żaden wet nie uśpi zdrowych szczeniąt :roll:

Posted

:buzi:Bardzo się cieszymy, że Totik ma domek. To wspaniałe wiadomości.
Ukłony dla Pańci Totika.
Kapselku, popatrz ilu ludzi pociągnęłaś za sobą.
Zawsze trzeba tego pierwszego ruchu.
Iluż wspaniałych ludzi tu poznałam.

Posted

[quote name='Miła od Gucia']:buzi:Bardzo się cieszymy, że Totik ma domek. To wspaniałe wiadomości.
Ukłony dla Pańci Totika.
Kapselku, popatrz ilu ludzi pociągnęłaś za sobą.
Zawsze trzeba tego pierwszego ruchu.
Iluż wspaniałych ludzi tu poznałam.[/QUOTE]
To bardzo miłe co piszesz :loveu:
Ja też bardzo się cieszę, że miałam okazję się przekonać, że nie zostawicie ślepaczka w potrzebie, że można na Was liczyć, a że jesteście wspaniali i że bardzo dziękuję że Was poznałam i razem wspólnie podołaliśmy trudnym chwilom z Totikiem :calus::calus::calus:
Razem wszystko przeżywaliśmy, martwiliśmy się wspólnie co z jego oczkami będzie, pomogliście mi w transporcie, w utrzymaniu Totika, we wszystkim!!!!!
Dziękuję, że byłyście ze mną!!!! :buzi::buzi::buzi::loveu::loveu::loveu:

Mam też jedną wiadomość: Olutka55, swoją deklarację stałą przeniosła na Dropsika za co bardzo, bardzo Dziękujemy :multi::multi::multi:

Posted

Wspaniała wiadomość :multi:, chyba jedyna radosna dzisiaj. Niestety radość przeplata się jak zwykle że smutkiem ( odwiedziłam wątki do których linki są w wcześniejszych postach).
Kapsel wyobrażam sobie Twoją radość.
Powodzenia piesku w nowym domku !

Posted

[quote name='wykrywka']Wspaniała wiadomość :multi:, chyba jedyna radosna dzisiaj. Niestety radość przeplata się jak zwykle że smutkiem ( odwiedziłam wątki do których linki są w wcześniejszych postach).
Kapsel wyobrażam sobie Twoją radość.
Powodzenia piesku w nowym domku !
Wykrywko :calus: Dziękuję za ciepłe słowa!

[quote name='Livka']Z bazarku książkowego uzbierało się 70 zł dla Totika :loveu: jak tylko wpłyną pieniążki zasilę portfelik psiurka ;)

Livko :Rose: Dziękujemy za cudny bazarek! To bardzo dużo pieniążków :multi::multi::multi:

Posted

Zaraz pójdzie przelew z bazarku, tylko proszę pamiętać że nie jest on tylko przeze mnie fundowany, tylko Baski_Kropka podarowała nam śliczny komplet obroży i smyczy, za który uzyskaliśmy 40 zł :) Ślicznie dziękujemy Moniczko. Oczywiście w tytule wpiszę dla Dropsa jak zaproponowaliście.
Jeszcze jedno małe odniesienie do bazarku Agnezi, chodzi o kości, kosteczki, bardzo proszę o informację jeśli będzie taki drugi bazarek. Nie będę wspominać że opłacało się kupować te kości bo za cały duży komplet zapłaciliśmy ok 4 zł gdzie normalnie za jedną dużą kość płacę ok 5-6 zł w zoologu, to jeszcze jakość tych kości jest nieporównywalna, sklepowe są tak słabe że moment się rozwarstwiają i dzielą na kawałki, a kosteczki z bazarku trzymają się kupy cały czas. Piszę to tu, bo tu tyle ludzi zagląda :) Bardzo proszę o informację jeśli znów będzie bazarek z kościami, na pewno kupie :D

Posted

[quote name='Evelynkaa']Zaraz pójdzie przelew z bazarku, tylko proszę pamiętać że nie jest on tylko przeze mnie fundowany, tylko Baski_Kropka podarowała nam śliczny komplet obroży i smyczy, za który uzyskaliśmy 40 zł :) Ślicznie dziękujemy Moniczko. Oczywiście w tytule wpiszę dla Dropsa jak zaproponowaliście.
Jeszcze jedno małe odniesienie do bazarku Agnezi, chodzi o kości, kosteczki, bardzo proszę o informację jeśli będzie taki drugi bazarek. Nie będę wspominać że opłacało się kupować te kości bo za cały duży komplet zapłaciliśmy ok 4 zł gdzie normalnie za jedną dużą kość płacę ok 5-6 zł w zoologu, to jeszcze jakość tych kości jest nieporównywalna, sklepowe są tak słabe że moment się rozwarstwiają i dzielą na kawałki, a kosteczki z bazarku trzymają się kupy cały czas. Piszę to tu, bo tu tyle ludzi zagląda :) Bardzo proszę o informację jeśli znów będzie bazarek z kościami, na pewno kupie :D

Evelynko, w tytule przelewu napisz dla Totika, gdyż Totik zostaje na utrzymaniu Fundacji mimo, że zostaje w DT. Poprzednio nie mieliśmy takiej informacji, więc pieniążki z bazarków na Totika idą jeszcze na jego konto.

No to zaczynam :):):) Evelynko,:calus::calus::calus: Baski_Kropka:calus::calus::calus: Dziękujemy Pięknie za zrobienie i prowadzenie bazarku a Baski_Kropce za dary przekazane na ten cudny bazarek.:Rose:
Dziękujemy również wszystkim kupującym, którzy przyczynili się do uzyskania pieniążków dla Totika.:Rose:
Wszystkim WIELKIE, WIELKIE PODZIĘKOWANIA W IMIENIU TOTIKA I FUNADCJI SOS BOKSEROM :kiss_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: