Kapsel Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Evelynkaa napisał(a):Hehe nie mój narzeczony go nie widział, bo mój narzeczony ma sceptyczne podejście do całej dogomani i go trafia jak tu siedzę. Twierdzi że za dużo czasu tu przesiaduję - ma rację :D A do Sabci, no tak Sabcia jest umaszczenia pręgowanego ale pewnie tworzyli by świetny duet, ale tam drugiego psa bym już nie dawała :P Mam do Ciebie pełne zaufanie, więc nie ma tematu :-D Allora napisał(a):Piękny psiak, ile mogłam tyle wpłaciłam dziś :) Allora :calus::calus::calus: Najpiękniej dziękujemy!!! :cunao: Juz lecę zapisać i prosze zajrzyjcie Kochane do 4 pościku i zobaczcie jakie cudne wpłaty są! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Kapsel Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Agnezia']To ja Wam podrzucę zdjęcia Totika To ja jeszcze raz pokaże nasze dzieciątko :loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Czy jest coś piękniejszego na świecie oprócz boksia???:eviltong: no może jeszcze koń:lol: Quote
Agnezia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Totik dziś rano opuścił Warszawę i wraca do dt. Quote
marta0731 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 DT już się pewnie może doczekać tego Słodziaka...:loveu: Jakbyscie wystawiły na bazarek pierogi, to będę kupować na potęgę:cool3: bo jeść je uwielbiam a sama lepić nie porafię:shake: RUSKIE oczywiście;) Quote
Kapsel Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Aguś dojechał na słodziak? Wszystko w porządku? Nic się złego nie wydarzyło? :roll: Ciekawe jak przywitanie nastąpiło, czy poznał od razu swoją Pańcię i przyszywaną siostrzyczkę ;):-) Zawsze jestem ciekawa takich powrotów :smile: Quote
Kapsel Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Agnezia napisał(a):Myślę, że już dawno dotarł :) To dobrze, tez dostałam taką wiadomość :-):-):-) Czyli nasz dzieciaczek już dzisiaj w swoim łóżeczku będzie spał i śnił o stolicy :siara::grab::smile: Quote
Maruda666 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 To do łóżeczka karuzela http://www.dogomania.pl/threads/186095-Grająca-karuzela-dla-Bobasa-na-Totika-do31.05-godz.-22 Quote
Mysza2 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 No Totiku i oczywiście na sikanie czy tu czy w stolicy to nikt Cię nie wyprowadzi. Chodź z Ciocią przystojniaku. Cieszę się że totik już na miejscu:) Quote
Maruda666 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Myszka, jeżeli chodzi o sikanie, to Totik może liczyć tylko na Ciebie;) Quote
Nes2009 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 A ja to krowie spod ogona? Maruda bedziemy wychodziły na zmianę. Co Ty na to? Quote
Agnezia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ja myślę dziewczyny, że wyręczy Was NOWA PANI TOTIKA :) Toti zostaje na stałe w dt :) jedna dobra informacja w obliczu ogólnej powodziowej tragedii... Quote
Mysza2 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 To ja już sie nie dopcham:-(:-(:-( Maruda i Nes mnie wykolegowały. Chciał człowiek z przystojniakiem się poprowadzać to zaraz zazdośnice mnie wykopały;);):lol::lol: Quote
Maruda666 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wszystkie trzy zostałyśmy przez Totika wykolegowane :) :) - i dobrze. Wspaniale, że zostaje :multi::multi::multi: Quote
hecia13 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Agnezia']Ja myślę dziewczyny, że wyręczy Was NOWA PANI TOTIKA :) Toti zostaje na stałe w dt :) jedna dobra informacja w obliczu ogólnej powodziowej tragedii... Hehe, one tak już mają, te ślepaczki, że zostają na stałe w dt :D Quote
ageralion Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Agnezia napisał(a):Ja myślę dziewczyny, że wyręczy Was NOWA PANI TOTIKA :) Toti zostaje na stałe w dt :) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :cool2: Quote
Mysza2 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Agnezia']Ja myślę dziewczyny, że wyręczy Was NOWA PANI TOTIKA :) Toti zostaje na stałe w dt :) jedna dobra informacja w obliczu ogólnej powodziowej tragedii... To naprawdę super wiadomość. Bardzo Bardzo się cieszę. Dla nowej Pani Na Stałe mogę zrezygnować:):) Quote
Kapsel Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:[quote name='Agnezia']Ja myślę dziewczyny, że wyręczy Was NOWA PANI TOTIKA :) Toti zostaje na stałe w dt :) jedna dobra informacja w obliczu ogólnej powodziowej tragedii... :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Nes2009 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wracałam na poprzednią stronę 2 razy. Tak dla pewności. I doszłam do wniosku, że oczy mam dobre:multi: Totik będzie miał swojego ludzia. Poznał, obwąchał, wylizał i jest jego!!!!!!:evil_lol: A może i u mnie tak będzie, kto to wie? Quote
justysiek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Kapsel napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: ciotka dokopalam sie do tego watku, wlasnie mialam pisac ze jutro wplace kasie na Totika, do tej pory nie mialam jak, zlamalam niefortunnie palec i bylam uziemiona, moze potrzeba na innego kase, jesli Totik ma juz dom? przepraszm cie ze dopiero teraz pisze Quote
Recommended Posts