Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Rany, niech ktoś zadzwoni, niech da mu dom......

Dzwonił facet w sprawie Beja,który jest już w domku...zaproponowałam Irysa...za stary jest dla pana...i tak jest zawsze,jak ludzie nie chcą psiaka dla samego psiaka...

Posted

Cantadorra napisał(a):
Romcia, a Irysek ma pakiet ogłoszeń?

Tak Irysek ma ogłoszenia,robiła mu je Paula...jeśli Kaja albo Paula robia ogłoszenia to ma je na co najmniej 70 portalach...jest informacja w pierwszym poście...zawsze tak piszemy.

Posted

Romka napisał(a):
Tak Irysek ma ogłoszenia,robiła mu je Paula...jeśli Kaja albo Paula robia ogłoszenia to ma je na co najmniej 70 portalach...jest informacja w pierwszym poście...zawsze tak piszemy.

Informacji o ogłoszeniach nie ma w pierwszym poście Mamanabank uzupełnij proszę...

Posted

Cantadorra napisał(a):
Czyli gościu ma ogłoszenia, tak bym chciała, żeby ktoś go wypatrzył.........

Tak są ogłoszenia, dodatkowo Anawa zatroszczyła się o naszego Iryska i też go ogłasza...

Posted

Pani odezwała się,jak tylko przeprowadzi się do nowego domu,przyjedzie do schroniska,żeby poznać naszego Iryska,czyta nasz wątek i pamięta o Irysku...kiedy pani przeprowadzi się do nowego domu,nie wiem...

Posted

Romka, trzeba było pytać :roll:................. jeszcze w tym roku, czy za dwa lata?????? Taka szansa a my nadal nic nie wiemy :placz: Biedny Irysek.......

Posted

Mam nadzieję, ze Pani szybko sie sytuacja wyklaruje.
kazd dom dla styarszego On-KA jest na wagę złota- młodsze, 2-3 letnie domy znajdują, ale starsze już nie bardzo.

Zajrzyjcie Ciotki owczarkowe do mojego biednego Gotyka:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197972-Zniszczony-DON-GOTYK-w-schroie-już-stracił-ogon-czy-starci-życie-potrz.cud-BDT[/URL]