Romka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Cantadorra,tak wyglądają u na 3 boks po deszczach,schronisko leży nad stawami to teren podmokły... Quote
Romka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Cantadorra napisał(a):Rany, niech ktoś zadzwoni, niech da mu dom...... Dzwonił facet w sprawie Beja,który jest już w domku...zaproponowałam Irysa...za stary jest dla pana...i tak jest zawsze,jak ludzie nie chcą psiaka dla samego psiaka... Quote
Cantadorra Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Romcia, a Irysek ma pakiet ogłoszeń? Quote
aganela Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 jest z łódzkiego....Znalazłam takie błaganie o pomoc może tu ktoś owczarkowy go zauważy ?? :placz::placz: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16862 Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cantadorra napisał(a):Romcia, a Irysek ma pakiet ogłoszeń? Tak Irysek ma ogłoszenia,robiła mu je Paula...jeśli Kaja albo Paula robia ogłoszenia to ma je na co najmniej 70 portalach...jest informacja w pierwszym poście...zawsze tak piszemy. Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Romka napisał(a):Tak Irysek ma ogłoszenia,robiła mu je Paula...jeśli Kaja albo Paula robia ogłoszenia to ma je na co najmniej 70 portalach...jest informacja w pierwszym poście...zawsze tak piszemy. Informacji o ogłoszeniach nie ma w pierwszym poście Mamanabank uzupełnij proszę... Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Paula03 napisał(a):Ogłoszenia ma już zrobione, mam nadzieję, że ktoś zadzwoni! O tu Cantadorra jest napisane,ze ma ogłoszenia... Quote
Cantadorra Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Czyli gościu ma ogłoszenia, tak bym chciała, żeby ktoś go wypatrzył......... Quote
mamanabank Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Już uzupełniam pierwszy post Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cantadorra napisał(a):Czyli gościu ma ogłoszenia, tak bym chciała, żeby ktoś go wypatrzył......... Tak są ogłoszenia, dodatkowo Anawa zatroszczyła się o naszego Iryska i też go ogłasza... Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Paula03 napisał(a):Są jakieś telefony w sprawie Iryska? Telefony są ale Irys jest dla pytających za stary... Quote
Paula03 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Strasznie szkoda... Mam nadzieję, że wreszcie zadzwoni ten ktoś. Quote
go-ja Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Brakuje 145 zł stałych deklaracji, by Sara mogła pojechać do hoteliku. Pomożesz? http://www.dogomania.pl/threads/1967...5%9Bpieniem-(( Quote
Romka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dostałam fajne zapytanie o Iryska...na razie czekam... Quote
Andzike Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Romka']Dostałam fajne zapytanie o Iryska...na razie czekam...[/QUOTE] A ja trzymam kciuki... Quote
anawa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Romka']Dostałam fajne zapytanie o Iryska...na razie czekam...[/QUOTE] Mocno ściskam kciuki................... Quote
Romka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Pani odezwała się,jak tylko przeprowadzi się do nowego domu,przyjedzie do schroniska,żeby poznać naszego Iryska,czyta nasz wątek i pamięta o Irysku...kiedy pani przeprowadzi się do nowego domu,nie wiem... Quote
anawa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Romka, trzeba było pytać :roll:................. jeszcze w tym roku, czy za dwa lata?????? Taka szansa a my nadal nic nie wiemy :placz: Biedny Irysek....... Quote
mamanabank Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Z tego co wiem Pani napisała, że "na chwilę obecną nie może adoptować psa", dopiero "w niedalekiej przyszłości". Nie wiadomo jak się kontakt rozwinie, bo Pani robi tzw. rozeznanie. Quote
Ania i Kajber Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Mam nadzieję, ze Pani szybko sie sytuacja wyklaruje. kazd dom dla styarszego On-KA jest na wagę złota- młodsze, 2-3 letnie domy znajdują, ale starsze już nie bardzo. Zajrzyjcie Ciotki owczarkowe do mojego biednego Gotyka: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197972-Zniszczony-DON-GOTYK-w-schroie-już-stracił-ogon-czy-starci-życie-potrz.cud-BDT[/URL] Quote
Recommended Posts