Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A w sobotę zamiast dywanów miał błotnisty wybieg...i smutno poszczekiwał...padał deszcz...nie wszystkie psiaki poszły na spacer. Quote
OLA00 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Psiak bardzo sympatyczny i należy mu się dobry domek.Ja też mam onka w podobnym wieku ze schroniska i tak wiernego,oddanego człowiekowi psa,wydałoby się,trudno znależć,a jednak taki jest.Wpatrzony czeka na każdy kontakt,wita się tak samo radośnie tak samo po paru minutach jak i po całym dniu nieobecności.Naprawdę warto przygarnąć staruszka ze schroniska bo odwdzięczy się bezinteresowanym oddaniem. Quote
Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 OLA00 napisał(a):Psiak bardzo sympatyczny i należy mu się dobry domek.Ja też mam onka w podobnym wieku ze schroniska i tak wiernego,oddanego człowiekowi psa,wydałoby się,trudno znależć,a jednak taki jest.Wpatrzony czeka na każdy kontakt,wita się tak samo radośnie tak samo po paru minutach jak i po całym dniu nieobecności.Naprawdę warto przygarnąć staruszka ze schroniska bo odwdzięczy się bezinteresowanym oddaniem. OLA00,my to wiemy i marzymy o domu dla Iryska...a tu nikt nie dzwoni... Quote
Romka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 TEKST DO OGŁOSZEŃ POST 209,KTO OGŁASZA?Irys miał miec uzupełnione ogłoszenia... Quote
mamanabank Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Romka napisał(a):Zrobiłam dziś taki tekst do ogłoszeń,poprawiajcie bo mam osobę ,która takie ogłoszenia zrobi: "Irys,łagodny,pełen dostojeństwa starszy owczarek szuka domu do ostatnich dni swojego zycia.Ufny,kontaktowy czeka na swojego człowieka,któremu odwdzięczy się przywiązaniem i miłością.Pełna miska,ciepła buda i troskliwa opieka o tym marzy Irys,słuchając codziennego szczekania swoich pobratymców w schronisku.Dostojeństwo i spokój wyrózniają Irysa wśród psów w schronisku.Szukamy domu,który doceni te właśnie cechy Irysa i pokocha go dla niego samego.Irys początkow zrezygnowany długotrwałą tułaczką ,wypiękniał i odżył na tyle ,ze próbuje rządzić w boksie...tak jak to Irys dostojnie i mądrze,bez agresji.Pies jest zaszczepiony i odrobaczony,przed adopcja zostanie wykastrowany.Kontakt m.gorzynska @wp.pl tel.604 10 11 65" Poprawiajcie... O, proszę bardzo tutaj :-) Też trzeba tylko lekką korektę zrobić (literówki i spacja) Quote
Romka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kajka,Paula zróbcie proszę resztę ogłoszeń dla Iryska z tymi "uśmiechniętymi"zdjęciami. Quote
argusiowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Irysiu jeszcze Ciebie wyciągam z doliny...ech jakoś mi te psie staruszeczki w serduchu zapadły Quote
argusiowa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 wiecie co jak tak patrze na te kraty to aż sobie myślę że na wiosnę trzeba by je pomalowac jakoś...na kolorowo ....a nie takie kratulce strasza...i taki piękny Irysek tak kratowsko wyglada... Quote
mamanabank Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Tylko nie na niebiesko... żeby Łowicz Kielc nie przypominał :-( Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 To może pomalować na kolorowo tak po łowicku to psinki poczują się lepiej!Jego oczy.......:-( Quote
kajkoowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 sylwiaso napisał(a):To może pomalować na kolorowo tak po łowicku to psinki poczują się lepiej!Jego oczy.......:-( Świetny pomysł! Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Romka napisał(a):TEKST DO OGŁOSZEŃ POST 209,KTO OGŁASZA?Irys miał miec uzupełnione ogłoszenia... Paula czy możesz choć trochę ogłoszeń zrobić,choć trochę... Quote
Paula03 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Romka napisał(a):Paula czy możesz choć trochę ogłoszeń zrobić,choć trochę... Ale ja już go ogłosiłam, nie na wszystkich stronach, ale na większości. I dzisiaj jeszcze dokończę :) Quote
argusiowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 mamanabank napisał(a):Tylko nie na niebiesko... żeby Łowicz Kielc nie przypominał :-( po łowicku może? :D w końcu łowickie kolory sa optymistyczne :) i radosne :D Quote
Paula03 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dobry pomysł z tymi łowickimi kolorkami :D Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Paula03 napisał(a):Ale ja już go ogłosiłam, nie na wszystkich stronach, ale na większości. I dzisiaj jeszcze dokończę :) Bardzo się cieszę,bo Irys w brudnym,mokrym boksie wygląda tak: ...bardzo mi szkoda staruszka. Quote
kajkoowa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 W boksie Irysa jest bardzo mokro, jak we wszytskich boksach po lewej stronie... Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Paula03 napisał(a):Ale ja już go ogłosiłam, nie na wszystkich stronach, ale na większości. I dzisiaj jeszcze dokończę :) Paula jak tam ogłoszenia bo jak nie to zamawiam na bazarku ogłoszeniowym? Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Anawa ,dzwoniłam do pana czeka na syna wtedy będziemy kontaktować się dalej... Quote
Paula03 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Romka napisał(a):Paula jak tam ogłoszenia bo jak nie to zamawiam na bazarku ogłoszeniowym? Ogłoszenia ma już zrobione, mam nadzieję, że ktoś zadzwoni! Quote
Cantadorra Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Rany, jak wygląda ten boks, co to jest? Jedno wielkie bagno :( Quote
Cantadorra Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Rany, niech ktoś zadzwoni, niech da mu dom...... Quote
Recommended Posts