Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiak bardzo sympatyczny i należy mu się dobry domek.Ja też mam onka w podobnym wieku ze schroniska i tak wiernego,oddanego człowiekowi psa,wydałoby się,trudno znależć,a jednak taki jest.Wpatrzony czeka na każdy kontakt,wita się tak samo radośnie tak samo po paru minutach jak i po całym dniu nieobecności.Naprawdę warto przygarnąć staruszka ze schroniska bo odwdzięczy się bezinteresowanym oddaniem.

Posted

OLA00 napisał(a):
Psiak bardzo sympatyczny i należy mu się dobry domek.Ja też mam onka w podobnym wieku ze schroniska i tak wiernego,oddanego człowiekowi psa,wydałoby się,trudno znależć,a jednak taki jest.Wpatrzony czeka na każdy kontakt,wita się tak samo radośnie tak samo po paru minutach jak i po całym dniu nieobecności.Naprawdę warto przygarnąć staruszka ze schroniska bo odwdzięczy się bezinteresowanym oddaniem.

OLA00,my to wiemy i marzymy o domu dla Iryska...a tu nikt nie dzwoni...

Posted

Romka napisał(a):
Zrobiłam dziś taki tekst do ogłoszeń,poprawiajcie bo mam osobę ,która takie ogłoszenia zrobi:

"Irys,łagodny,pełen dostojeństwa starszy owczarek szuka domu do ostatnich dni swojego zycia.Ufny,kontaktowy czeka na swojego człowieka,któremu odwdzięczy się przywiązaniem i miłością.Pełna miska,ciepła buda i troskliwa opieka o tym marzy Irys,słuchając codziennego szczekania swoich pobratymców w schronisku.Dostojeństwo i spokój wyrózniają Irysa wśród psów w schronisku.Szukamy domu,który doceni te właśnie cechy Irysa i pokocha go dla niego samego.Irys początkow zrezygnowany długotrwałą tułaczką ,wypiękniał i odżył na tyle ,ze próbuje rządzić w boksie...tak jak to Irys dostojnie i mądrze,bez agresji.Pies jest zaszczepiony i odrobaczony,przed adopcja zostanie wykastrowany.Kontakt m.gorzynska @wp.pl tel.604 10 11 65"
Poprawiajcie...

O, proszę bardzo tutaj :-) Też trzeba tylko lekką korektę zrobić (literówki i spacja)

Posted

wiecie co jak tak patrze na te kraty to aż sobie myślę że na wiosnę trzeba by je pomalowac jakoś...na kolorowo ....a nie takie kratulce strasza...i taki piękny Irysek tak kratowsko wyglada...

Posted

Romka napisał(a):
TEKST DO OGŁOSZEŃ POST 209,KTO OGŁASZA?Irys miał miec uzupełnione ogłoszenia...

Paula czy możesz choć trochę ogłoszeń zrobić,choć trochę...

Posted

Romka napisał(a):
Paula czy możesz choć trochę ogłoszeń zrobić,choć trochę...

Ale ja już go ogłosiłam, nie na wszystkich stronach, ale na większości.
I dzisiaj jeszcze dokończę :)

Posted

Paula03 napisał(a):

Bardzo się cieszę,bo Irys w brudnym,mokrym boksie wygląda tak:

...bardzo mi szkoda staruszka.

Posted

Paula03 napisał(a):

Paula jak tam ogłoszenia bo jak nie to zamawiam na bazarku ogłoszeniowym?