Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anawa']Dziewczyny, zróbcie Irysowi piękne zdjęcia przy okazji następnego spacerku. Trzeba mu szybko znaleźć dom a wiadomo: reklama dźwignią handlu :)[/QUOTE]
Tak jest,masz szczęśliwą rękę do naszych psiaków...w sobotę zrobimy mu zdjęcia.:lol::lol::lol:

Posted

Mamanabank wrzuciłam Ci zdjęcie Irysa,które mi się nie ładuje.Wklej je jeśli możesz...to będzie Irysek dzisiejszy,który nie szczekał dziś tylko...wył.Pamiętasz jak po zmknięciu schroniska zastanawiałyśmy się,który to pies tak wyje...teraz mam pewność,ze to Irys,widziałam to.

Posted

Pierwsze zdjęcie z powyższego postu nie chce się otworzyć do końca a coś mi mówi, że to dobre zdjęcie...... Spróbujcie może zmniejszyć wagę a wtedy się otworzy.....
To co, można skopiować do ogłoszenia? Urzedzam, że robię tylko gratkę i cafeanimal bo w setki innych portali po prostu nie wierzę.

Posted

Irysek był bardzo szczęśliwy na spacerku,denerwował go tylko Reks,kolega z boksu,który jak to młodzik był zbyt ruchliwy i strasznie tym wkurzał starszego ,dostojnego pana.Nawet w boksie jak już byli razem karcił go cały czas,Reks dyplomatycznie zniknął z oczu Iryskowi...i poszedł na koniec boksu.