kajkoowa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 A ja na szczęście widzę :) Irysek z Laseczką na pierwszym dziedzińcu :) Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='mamanabank'] Słodki Irys poszukuje domu Od zaraz...i zeby był taki jak te iryski.Dobry... Quote
anawa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dziewczyny, zróbcie Irysowi piękne zdjęcia przy okazji następnego spacerku. Trzeba mu szybko znaleźć dom a wiadomo: reklama dźwignią handlu :) Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='anawa']Dziewczyny, zróbcie Irysowi piękne zdjęcia przy okazji następnego spacerku. Trzeba mu szybko znaleźć dom a wiadomo: reklama dźwignią handlu :)[/QUOTE] Tak jest,masz szczęśliwą rękę do naszych psiaków...w sobotę zrobimy mu zdjęcia.:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='anawa']Romka, nie przeceniaj mnie.......... ;)[/QUOTE] A Ty nie bądz taka skromna:lol:...najpierw Tola,teraz Porto.Super!:lol: Quote
anawa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Poczekaj, aż sprawa będzie sfinalizowana. Jestem przesądna. I dzięki za pomoc Welshowi :calus: Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='anawa']Poczekaj, aż sprawa będzie sfinalizowana. Jestem przesądna. I dzięki za pomoc Welshowi :calus:[/QUOTE] Proszę bardzo...;) Quote
kajkoowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Irysku w sobotę czeka Cię wspaniała sesja! Szykuj się! Quote
mamanabank Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Romka']A Ty nie bądz taka skromna:lol:...najpierw Tola,teraz Porto.Super!:lol:[/QUOTE] właśnie właśnie :-) Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Kaja10014']Irysku w sobotę czeka Cię wspaniała sesja! Szykuj się![/QUOTE] No to pewnie cały boks,bierzemy na spacer... Quote
kajkoowa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Romka napisał(a):No to pewnie cały boks,bierzemy na spacer... Oczywiście! Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mamanabank wrzuciłam Ci zdjęcie Irysa,które mi się nie ładuje.Wklej je jeśli możesz...to będzie Irysek dzisiejszy,który nie szczekał dziś tylko...wył.Pamiętasz jak po zmknięciu schroniska zastanawiałyśmy się,który to pies tak wyje...teraz mam pewność,ze to Irys,widziałam to. Quote
kajkoowa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Irysek stara się ustawiać Reksa, rządzi w boksie. Quote
anawa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Pierwsze zdjęcie z powyższego postu nie chce się otworzyć do końca a coś mi mówi, że to dobre zdjęcie...... Spróbujcie może zmniejszyć wagę a wtedy się otworzy..... To co, można skopiować do ogłoszenia? Urzedzam, że robię tylko gratkę i cafeanimal bo w setki innych portali po prostu nie wierzę. Quote
Romka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Irysek był bardzo szczęśliwy na spacerku,denerwował go tylko Reks,kolega z boksu,który jak to młodzik był zbyt ruchliwy i strasznie tym wkurzał starszego ,dostojnego pana.Nawet w boksie jak już byli razem karcił go cały czas,Reks dyplomatycznie zniknął z oczu Iryskowi...i poszedł na koniec boksu. Quote
Romka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Tak wyglądał Irys,zmienił się na korzyść,porównajcie zdjęcia. Quote
Recommended Posts