mijakimi Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 jak w pytaniu http://zooexpress.pl/go/_info/?id=1750 Quote
LadyK Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 U mnie na agility ktoś ma takie dla flata. Ogólnie fajne, ale nie podoba mi się to, że to tak wisi. Na spacery chyba dobre. Quote
BullWest Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 "o tym czymś"? Przecież to zwykła obroża Patento Pet ze zintegrowaną smyczą, na rynku zresztą dostępna już od dawna. Bardzo fajna dla dużych psow, ktore ładnie chodzą bez smyczy przy nodze, a właściciel w razie potrzeby ma za co szybko złapać psa. Moja ciocia miała takie obroże dla suczek BOS i sprawowały się bardzo dobrze. Quote
LadyK Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Teraz też chcę sobie taką kupić. Bardzo fajne urządzonko. Quote
Ewa&Duffel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Duffel ma taką obrożę i jestem z niej bardzo zadowolona. Quote
Guest Madziadalena Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Duffel ma taką obrożę i jestem z niej bardzo zadowolona. Czy jest tam kółeczko do ewentualnego doczepienia zwykłej smyczy? Quote
Ewa&Duffel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Madziadalena napisał(a):Czy jest tam kółeczko do ewentualnego doczepienia zwykłej smyczy? Oczywiście, że tak ;) Quote
LadyK Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A myślisz, że dobra będzie dla psa do kolana? :cool3: Mi by się taka przydała, a M-ka by pasowała. Quote
Ewa&Duffel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Owczarkowa napisał(a):A myślisz, że dobra będzie dla psa do kolana? :cool3: Mi by się taka przydała, a M-ka by pasowała. Dobra na pewno będzie, tylko pewnie będziesz musiała się trochę schylać ;) Quote
LadyK Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 To nie ma problemu. Chodzi tylko o to, że na agility musimy mieć krótką smycz, żeby psa na wszelki wypadek łatwo złapać, a jak mój ma taką to po niej depcze i nie wygodnie mu :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 To faktycznie przyda wam się takie urządzonko ;) Quote
Recommended Posts