Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro ostatnia tabletka Encortonu, później rozpoczyna nowe opakowanie ale zmniejszoną dawkę, bo 10mg. Zobaczymy jak zareaguje.
Obecnie węzły chłonne wróciły praktycznie do normy :multi:

Posted

Już widzę minę mojej matki jak znów zajadę z dwoma psami :saint1:

chorego psa w końcu nie wyrzuci ? ;) Tata miał kiedyś owczarka, wprawdzie w uporem mówi na niego Szeryf, ale co tam :lol:

Jak zostanie tu to one way ticket do schronu albo uśpienia :grab:

Posted

Byliśmy rano na spacerze żeby uniknąć upalu. Boss kiepsko znosi taką pogodę, szybko wróciliśmy do domu, bo wybiegał naprzód, kładł, czekał aż dojdziemy i dopiero wstawał. :shake:

Posted

Wczoraj Piotrek spotkał jakąś starszą kobietę na osiedlu, wypytywała się o Bossa.

Okazało się, że zna go paktycznie od szczeniaka :loveu: i bardzo jej było przykro gdy dowiedziała się, że jest chory. Mówiła, że jego właściciel też był super póki nałóg go nie zgubił.

Szkoda, że nie ma żadnych zdjęć z tego jak był mały :lol:

Posted

Cioteczko....na Alarmowym Funduszu jest zostawiona 100 PLn na ....hmmmm...i tu już musisz pokombinować..na Bossika i Rubinka...mało, ale jakoś podziel póki co :)

...a Skarbulowi buziola daj w pyszczysko.... i ogladajcie jutro o 8.30 TVN i Salomonka naszego z psiegolosu..przyjdzie z p. Januszem Orzechowskim i dwoma kumplami Bogusiem i Karmelkiem....i trzymajcie kciuki i łapska, żeby te bidule po wypadkach...i z chorobami znalazły domki kochające....cmokasy

Posted

la_pegaza napisał(a):
to dziękuję w imieniu chłopców :Rose:

oglądaliśmy tvn, chłopcy się pokazali, ale zdecydowanie za krótko ;)

la pegaza...Karmelek ma już dom :) jeśli kojarzysz który to z TV ;)

Boss jak tam po weekend-zie..?

Posted

Wydaję mi się, że jeszcze schudł. :-(

niby je normalnie, mniej chce chodzić, no ale pogoda też ma wpływ :roll:

a Karmelek :multi: gdyby tak raz w tygodniu na te 5 minutek jakiegoś psiaka pokazali to by na pewno jakiś domek się znalazł

Posted

No ba :evil_lol: choć je je w takim tempie, że się boję że mu kiedyś któraś w gardle stanie :loveu: a ślini się tak, że ma takie dwa sople do ziemi. a ponoć boksery się slinią :roll: :evil_lol:

Posted

Bossik zostanie ponownie odrobaczony, bo Rubin nie był, więc cała trójka musi. :lol:

Humor jest, encorton już w połowie dawki, wet się cieszy, że tak dobrze to znosi.

Szansa na Rubinowy dom, i na to, że wyporsze żeby Boss tu mógł zostać do końca czerwca jak ja będę powoli przewoziła rzeczy do Wrocławia.

Oby wyszło :thumbs:

Posted

Bo mnie kilka dni w Poznaniu nie było :lol:

Boss albo przytył albo coś innego. w sumie nie wiem, niedługo do weta. Non stop się kręci, sapie, a zazwyczaj wcześniej spał i spał :roll:

A Ty się ciotka strzeż bo bazyl się wczasuje z moimi rodzicami na Mazurach :evil_lol:

Posted

no proszę...jak wyprawiłas Bazyla na wczasy z "dziadkami" ;) ...a gdzie jeśli można wiedzieć...?...może się natknę na sympatyczne towarzystwo :)

...a Bossik...co się dziwić...moje psiaki żarłoki nie jedzą od kilku dni...coś tam skubną jak ładnie poproszę (a najchętniej sławienne drożdżówki)..sapią...piszczą....ogólnie...sajgon...;)...uściskaj Skarba...

mam nadzieję, że kaska na Bossika i Rubinka doszła od Alarmowego? :oops: