la_pegaza Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 pieniążki dotarły, Boss dziękuję cioteczkom :Rose: dziś była u mnie babka z TOZ zapytać co u niego, że taki chudy, w sumie miła, bo go zna nie od dziś. Mówi, że pamięta jak parę lat wstecz przychodził na suczki na ich osiedle :roll: i Bossika czeka wizyta u dentysty o której nie wiem :evil_lol: www.usmiechpupila.pl zachęcamy wszystkich :cool1: Quote
Aga_Mazury Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Bossiku na zdrówko :loveu: do dentysty?...aż taki odważny się zrobił?....chyba chce się pokazać przed nowym domownikiem ;)... Bardzo się cieszę, że jest szczęsliwy i nic go nie boli :multi: Quote
Blondella Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Jakoś wcześniej przegapiłam wątek Bossika. Moja sunia też ma chłoniaka. Juz od pół roku bierze chemię, a rezultaty jak na razie są bardzo pozytywne... Jestesmy pełni nadzieji. Trzymam za Bossa. Quote
la_pegaza Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Blondella, mnie jego dobra forma zaskakuje, vet przed nami roztoczył czarne wizje a tu proszę :lol: Aga, może nie odwaga, bo ostatnio się za mną chował, ale jak się go o coś poprosi to jest strasznie grzeczny :p Quote
Aga_Mazury Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :loveu: przed zaśnięciem Ciotka jeszcze ucałuje Bossika....:loveu: ....cały czas mam Cię w serduchu.... Quote
la_pegaza Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Dziś Boss chodził sobie tylkow kagańcu po osiedlu, bo ja z dwoma na smyczy :razz: cwaniak co chwilę podchodził i obcierał mi sie o kolana próbując go ściągnać :evil_lol: a nie wie co go dziś czeka :lol: Quote
Aga_Mazury Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ..a nie denerwują się dwa pozostałe, że on ma lepiej bo luzem?...cyba, że ten kaganiec ...to tak dla zrównoważenie "sprawiedliwości społecznej" ;)...bo ja jak z moim stadkiem (teraz to już nie wychodzę raczej bo nie dałabym rady....mam problem z podreptaniem do sklepu za rogiem...i to wyprawa dla mnie, że fju fju)....wychodziłam....to colak tak czasami się wydzierał, że jamnik bez smyczy a on co?..... Quote
la_pegaza Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Rubina cieszy cały świat i nie zwraca uwagi na innych :loveu: a Bazyl chodzi tylko i sika za nimi, więc przy jednym drzewku spędzamy średnio 5 minut :razz: Quote
Aga_Mazury Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 skąd ja to znam...hihihihi... jeden się zsika...to drugi na tym miejscu musi swoje siki zostawić...trzeci za chwilę w kolejce....no to ten pierwszy się wkurza bo to on sika pierwszy więc poprawia........i tak .....cały czas ....aż do momentu jak się Pańcia zirytuje i ....naprostuje towarzystwo :mad: .... ...no to pięknie, że Rubinek jest szczęsliwy...zresztą wcale mu się nie dziwię.... no to buziaki dla całej paczki...:) kontenerek już zabrany czy jeszcze sprawy logistyczne kuleją?....ja tak czy siak...sprawę uważam za załatwioną...i się już nią nie zajmuje ;)...a kwestia kiedy odbierzecie to już...jak tam pasuje Twoim rodzicom...i tak WIELKIE DZIĘKUJEMY....dla nich i dla Ciebie:loveu: Quote
la_pegaza Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 kontener odebrany :evil_lol: ponoć to wielkieeeeeeeeeeeeeee :lol:taki "duży kosz na śmieci" :lol: Quote
la_pegaza Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 No i jestesmy. Rubin problemy ze stawami :-( Bossik 1 klasa, węzły chłonne mniejsze, i waży 27,5kg :lol: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 la_pegaza napisał(a):No i jestesmy. Rubin problemy ze stawami :-( Bossik 1 klasa, węzły chłonne mniejsze, i waży 27,5kg :lol: :loveu: Bossiku Bossiku.....jakie cudne wieści.....cuuuuuuuuuuudne...Słodziaku nasz...należą Ci się ze dwie drożdżówki conajmniej ;)... mam nadzieję, że Rubinek sobie poradzi z pomoca wetów z dolegliwościami...uściskaj ich wszystkich....:) Quote
Aga_Mazury Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ...właśnie jak ja szukałam kiedyś transportera dla mojego colaka to takowych nie było...więc fajny nabytek w sumie...bo komus może się bardzo przydać.....DZIĘKUUUUUUUUUUUJĘ BARDZO:loveu: :loveu: :loveu: Quote
la_pegaza Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Aga_Mazury napisał(a):...właśnie jak ja szukałam kiedyś transportera dla mojego colaka to takowych nie było...więc fajny nabytek w sumie...bo komus może się bardzo przydać.....DZIĘKUUUUUUUUUUUJĘ BARDZO:loveu: :loveu: :loveu: najlepiej przewozić w kombi bądź vanie, lub dużym aucie typu laguna :lol: możne je wynajmować (?) i kasa na fundusz bądź sprzedać. Quote
la_pegaza Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Apetyt jest, wciągnął 3 kiełbasy na śniadanie :lol: w poniedziałek nowa porcja Leukeranu :Rose: jak do tej pory jest wszystko super, choć wet wciąż przypomina żeby się przygotować na załamanie formy. :-( Quote
Aga_Mazury Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 la pegaza...ja rozumiem, że Rubinek potrzebuje pomoc, ale............proszę mi tu pisać co u mojego Przystojniaka Bossika...słychać...:mad: .. ..i nie mysleć o jakimś załamywaniu formy... do kiedy ma wykupione lekarstwa?...buziaki od Ciotki mazurskiej....w same pyszczysko słodkie Bossika :oops: Quote
la_pegaza Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Bossik super, naprawdę. mam nadzieję, że ten inny psiak z chłoniakiem zareaguje równie pozytywnie na kuracje. dziś biegał i szałał, no ale nie było mnie od wczoraj więc radości nie było końca. :loveu: Przekochana pani z TOZ-u, która była kiedyś pytać co u niego dała nam dwie reklamówki -jedna paróweczek, bobaski, druga kiełbas jakichś :loveu: :evil_lol: Wyjada kiełbache, a karme wypluwa, łotr jeden :loveu: Quote
la_pegaza Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Parówki lyka jak foka, żarłok jeden., Dostałam receptę na Encorton, przy okazji wizyty z Rubinem. Jako, że dobrze reaguje, to wet zmniejszył dawkę na 10mg. Obecne opakowanie starczy jeszcze na tydzień, ale mamy jeszcze pieniążki w zapasie :loveu: Quote
la_pegaza Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Widziałam ten trasporter. Jest wielki ;) macie go gdzieś, że można go użyć/wypożyczyć ?? Może w podróżach dać?? zawsze to taniej niż kupować nowy. a wet się dziwił, że mimo choroby Boss jest szefem w domu :cool1: Quote
Aga_Mazury Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 la pegaza ...szczerze ...mamy tylko info na 1-szej stronce Alarmowego....jakoś ostatnio tak rzadko tu wpadam....(uczelnia ;) jak u większości ;))... Bossik ...jak cudownie poczytać, że forma dopisuje....:loveu: i bardzo dobrze, że rządzisz...a co...pokaż kto jest prawdziwym faciem ;) :evil_lol: ... Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 a tu natomiast tłumaczyć się będzie la pegaza :mad: ... gdzie opowieść jakaś o moim ulubieńcu?.... Quote
la_pegaza Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 :saint1: biedny przeżywa wczorajszy mecz :evil_lol: Quote
Recommended Posts