Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma chyba minuty żebym o tym łotrze nie pomyślała - jak Bazyl poluje na wiewiórki tak jak on kiedyś, jak czai się na inne psy, tak jak Boss :roll: Brakuje mi tego ogona wystającego zza kanapy jak oglądam telewizje i jak prawie mdlałam od jego oddechu :mdleje: Żałuje, że nie zdążył poznać nowego knypka w naszej rodzinie :(

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam koło siebie piekarnie z takim wyborem drożdżówek że Boss by miał chyba inną na każdy dzień tygodnia. Bossikowe zdjęcie wisi i pewie śmieje się jak Lexi gryzie Bazyla, tak jak kiedyś bazyl jego męczył ;)

Posted

la_pegaza napisał(a):
mam koło siebie piekarnie z takim wyborem drożdżówek że Boss by miał chyba inną na każdy dzień tygodnia.;)

No ładnie, to Wy nie wiecie że Bossik teraz ma taką ilość drożdzówek że nam się nawet o tym nie śniło? ;)
Bossiku biegaj szczęśliwy....

Posted

la_pegaza napisał(a):
mam koło siebie piekarnie z takim wyborem drożdżówek że Boss by miał chyba inną na każdy dzień tygodnia. Bossikowe zdjęcie wisi i pewie śmieje się jak Lexi gryzie Bazyla, tak jak kiedyś bazyl jego męczył ;)

Lexi? ...czy ja coś przeoczyłam?

Bossiku ...

Posted

to ten gremlin ze zdjęcia :)

w połwoie października znajoma zaproponowała nam szczeniaka na warunku hodowlanym.
Wahania byłe spore i 17 listopada do nas zawitała. Niestety nie zdążyła poznac Bossa :( Strasznie tego żałuję :(

Posted

dziękujemy pozdrawiamy też :B-fly:

Mała rewelacyjna, daje Bazylowi popalic :evil_lol:

nie widziałam was na fotkach ze szkolenia w Kozienicach :mad:

u Libora latem będziecie? :cool3:

Posted

ech, mama nawet karpia na tarasie wyżej kładzie, żeby Boss nie porwał... :lol:

U nas prócz pustego talerza również będzie pusta miska dla Bossika i wszystkicj psiaków za TM.