la_pegaza Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Nie ma chyba minuty żebym o tym łotrze nie pomyślała - jak Bazyl poluje na wiewiórki tak jak on kiedyś, jak czai się na inne psy, tak jak Boss :roll: Brakuje mi tego ogona wystającego zza kanapy jak oglądam telewizje i jak prawie mdlałam od jego oddechu :mdleje: Żałuje, że nie zdążył poznać nowego knypka w naszej rodzinie :( Quote
Aga_Mazury Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Bossik to nieprawda, że Ciebe nie ma..NIEEEE...nie wierzę :( Quote
la_pegaza Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Bossiku czuwaj nad resztą swojej bandy, one też tęsknią :( Quote
la_pegaza Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 to już prawie miesiąc minął jak Ciebie nie ma :( Quote
Aga_Mazury Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Bossiku ciekawe co u Ciebie? <*> i jakie drożdżówki serwują za TM Quote
la_pegaza Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 pewnie z dużą ilością kruszonki i sera :) i można wiewiórki ganiac do wieczora... Quote
Aga_Mazury Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 la_pegaza napisał(a):pewnie z dużą ilością kruszonki i sera :) i można wiewiórki ganiac do wieczora... Tylko (aż) Was mu brak jak Wam jego.... Bossiku tęsknota nie maleje :-( Quote
la_pegaza Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 niedługo minie miesiąc jak jego nie ma :placz: Quote
la_pegaza Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 wspominam spędzony razem czas, te dobre i złe chwile.. wszystko bym dała żeby dalej z nami był... Quote
Aga_Mazury Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Marzenko...ja też bardzo bym chciała dalej czytać o jego wyczynach... :shake: Quote
la_pegaza Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 mam koło siebie piekarnie z takim wyborem drożdżówek że Boss by miał chyba inną na każdy dzień tygodnia. Bossikowe zdjęcie wisi i pewie śmieje się jak Lexi gryzie Bazyla, tak jak kiedyś bazyl jego męczył ;) Quote
Fifek_Miśki Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 la_pegaza napisał(a):mam koło siebie piekarnie z takim wyborem drożdżówek że Boss by miał chyba inną na każdy dzień tygodnia.;) No ładnie, to Wy nie wiecie że Bossik teraz ma taką ilość drożdzówek że nam się nawet o tym nie śniło? ;) Bossiku biegaj szczęśliwy.... Quote
Aga_Mazury Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 la_pegaza napisał(a):mam koło siebie piekarnie z takim wyborem drożdżówek że Boss by miał chyba inną na każdy dzień tygodnia. Bossikowe zdjęcie wisi i pewie śmieje się jak Lexi gryzie Bazyla, tak jak kiedyś bazyl jego męczył ;) Lexi? ...czy ja coś przeoczyłam? Bossiku ... Quote
la_pegaza Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 to ten gremlin ze zdjęcia :) w połwoie października znajoma zaproponowała nam szczeniaka na warunku hodowlanym. Wahania byłe spore i 17 listopada do nas zawitała. Niestety nie zdążyła poznac Bossa :( Strasznie tego żałuję :( Quote
zasadzkas Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ale cudna psinka :loveu: Jedno się rodzi, drugie umiera, takie jest życie. Pozdrowienia od mojego TZ ;) Quote
la_pegaza Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 dziękujemy pozdrawiamy też :B-fly: Mała rewelacyjna, daje Bazylowi popalic :evil_lol: nie widziałam was na fotkach ze szkolenia w Kozienicach :mad: u Libora latem będziecie? :cool3: Quote
zasadzkas Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Nie byliśmy w Kozienicach, z apóxno się dowiedzieliśmy, ale latem planuję. Raczej sama, bo TZ się wykręca, sama widziałaś :razz: Quote
la_pegaza Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 ehhh. mój tez mówi "nigdy więcej" :lol: może jak będzie gdzies w okolicy gdzie jest więcej atrakcji i knajp to się zgodzi ;) Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :x-mas: :tree1: W MOIM SERCU W TE SZCZEGÓLNE ŚWIĘTA Quote
la_pegaza Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 ech, mama nawet karpia na tarasie wyżej kładzie, żeby Boss nie porwał... :lol: U nas prócz pustego talerza również będzie pusta miska dla Bossika i wszystkicj psiaków za TM. Quote
la_pegaza Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 dziś do Bossika, Cacka i innych psiaków za TM dołączyła Mila od Ulv :placz: zaopiekujcie się nią [*] Quote
Aga_Mazury Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 la_pegaza napisał(a):dziś do Bossika, Cacka i innych psiaków za TM dołączyła Mila od Ulv :placz: zaopiekujcie się nią co????????????????? :placz: Quote
Recommended Posts