revii Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 sędzia: Anna Jaśkiewicz [SIZE=2]ring: 11 SUKI kl.otwarta Akita u Izis FCI FUMIKO Tłumy... Quote
INU Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kateczka napisał(a):strasznie jestem ciekawa wyników :D To jeszcze sobie poczekasz, bo wystawa jutro, a że właściciele tu nie zaglądają, to i tak nie wiadomo czy kiedykolwiek wyniki się pojawią ;-) A tak na serio, i tak nic przecież nie jest przesądzone, nikt nie powiedział, że jak jest jeden pies, to musi wygrać ;-) Postaram się jutro dowiedzieć od Izis jak poszło siostrzyczce, jak będzie wiedziała to napiszę :-) Quote
Kateczka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 nie no ja całkiem poważnie jestem ciekawa tego wyniku właśnie :) Quote
INU Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kateczka napisał(a):nie no ja całkiem poważnie jestem ciekawa tego wyniku właśnie :) Mnie ciekawi, czy Fumiko dostanie CWC, bo jak tak, to (o ile mi mi się nie pomyliło) ukończy Championat Polski :-) Quote
INU Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='revii']SUKI kl.otwarta Akita u Izis FCI FUMIKO - oc. doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca, Zw. Rasy Tym samym Fumiko ukończyła CHAMPIONAT POLSKI! :cunao: Gratulacje od braciszka! Quote
Angelika_Roser Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts