Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 7 months later...
  • Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIedługo (za kilka dni) minie 3 lata :crazyeye: jak zobaczyłam Percię w lesie....łał jaki to kawał czasu i kto by pomyślał, że miała zostać na chwilę... miałam ją tylko podwieźć do schroniska...

... trzy lata a ona nadal boi się jeść jak ktoś jest w pobliżu, w popłochu ucieka z kuchni jak nagle się wejdzie a ona je...
..trzy lata a ona boi się wyjść na spacer z mężczyzną...
... boi się załatwić na dworze..kupiliśmy taką długą linkę bo inaczej w ogóle chyba by nic nie zrobiła:shake: musi odbiec spory kawałek...
... choruje, miewa okropne ataki w czasie których dom zostaje zdemolowany a dokładniej "zżarty" doszczętnie... a ona biedna cierpi
... z dzieciakami dogaduje się średnio ... ale też mam czasami dość dwóch 2 i pół latków, którzy wieszają się na mnie bez opamiętania :mad:
...z sunią rezydentką miewa konflikty...które przyprawiają mnie o stany przedzawałowe

...trzy lata a ja nadal jak sobie przypomnę jak biegła za samochodem ...mam łzy w oczach...

Trzy lata wielkiej miłości i wierności.... tych porannych przytuleń i okropnie głośnego chrapania MOJEJ KOCHANEJ PERCI :loveu:

Dziękuję Wam za nią :loveu:

ps. no ok... właśnie ukradła wafelka mojemu synkowi... i mój TZ stwierdził, że "jej wszystko wolno"... ok, nie umiem jej karać :shake:

Posted

Aga, jak ja Cię dobrze rozumiem...
Moja suczyna, jak trafiła do mnie, była kompletnie niezsocjalizowana - jedyne "pieszczoty" jakimi potrafiła nas obdarzać to gryzienie po rękach..
ile ucieczek na spacerach a potem wielogodzinnych poszukiwań..
ile wymiotów i załatwiania się w domu..
a teraz po 9 latach jest najgrzeczniejszą i najkochańszą suńką :loveu:
rozumiemy się bez słów!
dla Ciebie i Perci też przyjdzie taki moment
ona pewnie kocha Cię nad życie :loveu:
ściskam Was obie serdecznie!

Posted

agat21 napisał(a):
Aga, jak ja Cię dobrze rozumiem...
Moja suczyna, jak trafiła do mnie, była kompletnie niezsocjalizowana - jedyne "pieszczoty" jakimi potrafiła nas obdarzać to gryzienie po rękach..
ile ucieczek na spacerach a potem wielogodzinnych poszukiwań..
ile wymiotów i załatwiania się w domu..
a teraz po 9 latach jest najgrzeczniejszą i najkochańszą suńką :loveu:
rozumiemy się bez słów!
dla Ciebie i Perci też przyjdzie taki moment
ona pewnie kocha Cię nad życie :loveu:
ściskam Was obie serdecznie!

Ona jest Kochana tylko widać, że dużo w życiu wycierpiała i odcisnęło się to trwale w jej psychice i zdrowiu :shake:

Dziękujemy za uściski :loveu: i ściskamy równie mocno:loveu: