lewkonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Aga - chyba tytuł "DOM PILNIE POTRZEBNY" nabrał nowego znaczenia - DUUUUŻY DOM DLA TRZECH PSÓW , MAMY, TATY I BLIŹNIAKÓW POTRZEBNY!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='lewkonia']Aga - chyba tytuł "DOM PILNIE POTRZEBNY" nabrał nowego znaczenia - DUUUUŻY DOM DLA TRZECH PSÓW , MAMY, TATY I BLIŹNIAKÓW POTRZEBNY!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lewkonia oj taaaaaaaaaaak....bardzo by się przydał...bo ciasnota jak to się mówi "jak u Cyganów"...chociaż sama nie wiem czemu tak się mówi... sponsor by się przydał konkretny :evil_lol: Quote
sugarr Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Nie mam niestety czasu calego watku przeczytac, ale pierwsze pare stron przesledzilam.. Aga cudowna jestes!:loveu: :loveu: :loveu: I bobasy masz przesliczne, takie do schrupania :cool3: No i hopaj perla, szukaj domu :) Quote
fona Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Aga nie odda już Perły ;) tylko w tytule ściemnia jeszcze :) Quote
sugarr Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Aaaa to swietnie! :) Nie doczytalam :P Tym bardziej jest cudowna! :D Quote
Aga_Mazury Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 sugarr napisał(a):Nie mam niestety czasu calego watku przeczytac, ale pierwsze pare stron przesledzilam.. Aga cudowna jestes!:loveu: :loveu: :loveu: I bobasy masz przesliczne, takie do schrupania :cool3: No i hopaj perla, szukaj domu :) Suggar matkooooooo dawno mi nikt nie mówił, że jestem cudowna:evil_lol: dziękuję... tu na dogo...to sami tacy cudowni :loveu: Fona...co Ty opowiadasz;) Quote
wredne_słonko Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 O kurczaki, Aga.. Jestem pełna podziwu. Tyle znajomych marudzi mając jedno dziecko w domu, że biedne, niewyspane, zmęczone.. A Ty bliźniaki i małe schronisko na czele z wariatką Perłą :roll: i dajesz rade. A co do samego psiaka. Oddałabyś ją po tylu miesiącach? Przecież to już Twój pies :roll: :cool3: Naprawde widać, że świetnie sobie radzisz i oby tak dalej :fadein: Quote
Aga_Mazury Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 ŁaaaaŁ ...ile nowych Ciotek zajrzało do Perci.....:loveu: jest nam bardzo miłooo :Rose: ...a i stare Ciotki (nie mówię o wieku :evil_lol: ) ściskamy :calus: wredne slonko naprawdę przeceniacie mnie....:oops: ...ot zwyczajny dogomaniacki dom :cool3: ...można ciut mniejszy niż zwyczajny, ale co tam...;) przynajmniej ciepło...jak takie zagęszczenie :evil_lol: Quote
fona Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 I Aga caly czas unika odpowiedzi na pytanie, czy odda Perłę :evil_lol: - spryciula! Quote
kaerjot Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Aga miałaby oddać Perłę?! Oburzający pomysł.:mad: Quote
Aga_Mazury Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 ale jesteście.........:eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Patryś Aduś a teraz zgadnijcie kto? :cool1: tak sypia Percia ;) wyuzdana :evil_lol: znowu maluchy Quote
wredne_słonko Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jak przesłodko :loveu: A maluchy to jak Perła sypiają wyuzdanie ;) Temat wątku chyba można zmienić :razz: ;) Quote
GreenEvil Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Aga_Mazury'] a teraz zgadnijcie kto? :cool1: nie zalozylas im, mimo naszych sugestii wstazeczek, to skad mamy wiedziec ktory to? :evil_lol: Zdjecia - sielankowe :loveu: Caluski GreenEvil Quote
beka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Trochę (ale tylko trochę ;) ) Ci zazdroszę tego podwójnego szczęścia . Nie pyszczą, nie terroryzują itp. Mam nadzieje że nie doświadczych tych miłych stron macieżynstwa :evil_lol: Moje słoneczka mają 15 i 4 latka. Quote
Olesia.b Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Podstępna Ciotka nawet koszulkę zmieniła, żeby utrudnić zadanie :mad: . Obstawiam, że to Patryś, bo po dokonaniu porównania na zdjęciu "zbiorowym" wydaje mi się, że Adaś ma bardziej pyzatą buźkę. Ale głowy nie dam, bo ja nawet takich nie od jednej matki nie odróżniam :shake: Piękne zdjęcia - Aga czuję się usatysfakcjonowana (chwilowo :evil_lol: ) A Perła- ile razy na nią spojrzę to nasuwa się jedno określenie: "zuchwały ryjek"! A teraz pytanie za 100 punktów - czyja stópka jest na zdjęciu kilka stron wcześniej?:diabloti: Quote
shantara Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ale Ci rosną kawalerzy. Kilka lat i się Aga nie odgonisz od "narzeczonych". Na zdjęciu też obstawiam Patrysia. To jakieś takie pierwsze wrażenie. A Perła po prostu kwitnie. Quote
Aga_Mazury Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Cioteczki nikt nie wygrał spaceru z dziećmi :evil_lol: :eviltong: Na zdjęciu jest Adrian :loveu: Quote
fona Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tak, chlopaki zdecydowanie śpią "na Perłę" :) Quote
Olesia.b Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Cioteczki nikt nie wygrał spaceru z dziećmi :evil_lol: :eviltong: Na zdjęciu jest Adrian :loveu: O nie!! Domagam się dogrwki!!!!:placz: Aga, tak dla formalności zapytam:jesteś pewna? :diabloti: Quote
Aga_Mazury Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Już niedługo konkurs świąteczny :evil_lol: ale ale...zapomnieliśmy o bohaterce tego wątku...trudno mi cokolwiek napisać bo nadążyć za tym postrzeleńcem trudno....jest w niej tyle energii i radości z życia...czasami dla nas bywa to męczące :evil_lol: gdy np. rano ostry pazur wbija mi się w plecy i uśmiechnięty "zuchwały ryjek" mówi "dzień dobry, wstawaj bo ja czekam na poranne ciasteczko"... asystuje przy przewijaniu, kąpaniu, karmieniu choć czasem bywa to trudne gdyż dzieici zostają rozdzielone (każdy w innym pokoju)...wtedy biega z prędkością światła raz tu raz tu i sprawdza czy wszystko aby robimy dobrze ;) jak wraca z działki to pierwsze co robimy to wsadza nos do łózeczka czy nikt nie podprowadził dzieci... co te psy mają...często się spotykam...trącanie łapką...i ten jej "anielsko-łobuzerski wzrok ;) " ps. kliknijcie tutaj (makabra) i podpiszcie petyce http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30225 Quote
shantara Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 To się Perełka wczuła w rolę... Z taką opiekunką to bliźniakom nic nie grozi :) Quote
Aga_Mazury Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 POMOCY http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36651 Quote
Aga_Mazury Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Perła i jej rodzina życzą wszystkim Ciotkom i Wujkom Świąt Spokojnych, Zdrowych i dających nadzieję i siłę do dalszego działania dla dobra naszych Braci Mniejszych :tree1: ...i obiecany konkurs świąteczny który to Patryś a który Aduś :) Quote
Recommended Posts