Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja Perła właśnie dostała kość (taką kupiną w sklepie zoo...)nie wiem z czego ona jest, ale od 20 minut mam spokój ;) colak i Perła...mają zajęcie (każdy ma swoją;))

Posted

Widzę, że wreszcie udało się znaleźć zabawkę dla Perełki na dłużej niż 10 minut :evil_lol:
A jak tam stosunki na lini Perła - Jamniczka? Bo z Colakiem to wiadomo, że miłość kwitnąca ;)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Jeśli komuś bliski jest los Salomonka i psiaków z pogotowia psilos to : taaadam...:multi:
"...mam zgodę TVN na zabranie psiaków :smile:))
Jutro zabiorę Salomonka, Karmelka i Bogusia. Proszę trzymać kciuki!
Być może znajdą dom.
Serdecznie pozdrawiam,
Janusz Orzechowski"
jutro o 8.30 w TVN Pan Janusz i maleństwa wystąpią w programie "Dzień Dobry TVN"
Bądźmy tam z nimi.....:loveu: choć sercem skoro nas nie chcą w TV ;-)
przecież Salomonek to "dogo...psiak"
__________________ o, Karmelek się tu znalazł... znalazł dom? bo ze strony zniknął, a na mail mi Psi Los nie odpisał.

Posted

Legion23....tak Karmelek znalazł dom, jeszcze tego samego dnia co był program w TVN....wiadomość tą umieściłam na wątku Salomonka
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1806907#post1806907

Perła dziś pokłóciła się z colakiem ;) doszło do bójki....no niestety w najlepszych związkach się zdarza...zabrała kośc colakowi mimo, że miała swoją to chciała miec dwie ;) colak chciał zabrać to ona go cap w nos..i chyba troszkę za mocno bo się wqrzył....i ją capnął aż zapiszczała....i teraz się .....gniewają...:oops:

Posted

Aga - Perełka przepadła na "castingu" z Mińska Mazowieckiego. Domek znalazł Kojotek - piesek!
Coś mi sie wydaje, że przydałyby się Perełce jakieś nowe fotki w plenerze. Dałoby się zrobić? Trzeba dziewczynkę reklamować! Kojotek wygrał, bo moim zdaniem miał najlepsze fotki.

Posted

lewkonia....gratulujemy Kojotkowi :multi:
zdjęcia dałoby radę zrobić gdybym była w stanie poruszać się szybciej niż 5 metrów na h ;) a tak serio postaram się :)

Perełka właśnie śpi koło Pańci ....

Posted

Po dłuuuuuuuuuuugiej przerwie witam wszystkich i pozdrawiam :)
Tyle czasu mnie nie było ale po powrocie od razu popędziłam zobaczyć jak się miewa Aga ze swoją gromadką :)
Czytam i widze że Perła ma tak wspaniale,że o przeprowadzce nawet nie pomyśli...:evil_lol:

Posted

Aga! To ja zaproponuje umieszczenie Perły w sierpniowym numerze Mojego Psa. Co ty na to? Jesli chcesz, wyslij mi prosze kilka zdan i zdjecie (najlepiej do jutra) :)

Posted

romenko a co Cię za dobre wiatry przywiały ...z wizytą u mojej ślicznej Perły....

tu proszę podziwiać moje ząbki ;)

a tu moje migdałki ...taki jestem zbój ;)

popatrzcie jak się ślicznie uśmiecham

Ciociu romenko..moja Aga sama chyba już nie wie...co ma ze mną zrobić....bo my mocno się kochamy :loveu:

Posted

jak miło patrzeć na jej uśmiechnętą szeroko mordkę:loveu: Coś zdaje mi się że Perełka chyba zostanie u Ciebie kochana:loveu: :evil_lol:.Cieszę się że się pokochałyście!!!A ty Aguś jak się czujesz???

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
romenko a co Cię za dobre wiatry przywiały ...z wizytą u mojej ślicznej Perły....

A co do mnie ja mam Perełke w subskrybcjach ale naprawdę przez ten tydzień nie mialam kiedy nawet zaglądnąć-wybacz.Mocno trzymam kciuki by Perełka została u Ciebie a jeśli nie mogłabyś to marzę o wspaniałym domku dla niej gdzie tak samo ją pokochają jak TY ja pokochałaś!!!Buziaki Aguś!!!

Posted

romenka napisał(a):
jak miło patrzeć na jej uśmiechnętą szeroko mordkę:loveu: Coś zdaje mi się że Perełka chyba zostanie u Ciebie kochana:loveu: :evil_lol:.Cieszę się że się pokochałyście!!!A ty Aguś jak się czujesz???

..na to się zanosi ;) a i Perle nawet nie w głowie nowy domek...poza tym ja wiem, że ona jest troszkę "inna" (nadpobudliwa, czasami "niekontaktowa"...widać że wiele w życiu przeszła i napewno miała urazy głowy i nie tylko...więc ja ją kocham bezwarunkowo...i godzę się z jej "ułomnościami"...nawet je kocham...bo ona kocha mnie z moimi niedociągnięciami;))...aczkolwiek nie wykluczam szukania domu dla Perły....ale wymagania mam niesamowite...i nie wiem czy ktoś im sprosta ;)

czuję się całkiem nieźle jak na mój stan i pogodę jaka panuje...do tego jutro bronię ...magistra :-o i trochę mnie nosi ;)...ale co tam...to tylko kolejny egzamin :) ...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Shantara...dziękuję :Rose: już jestem po.....i mam z głowy...;) teraz mogę zając się psiakami :)

Pani mgr. ??? gratulacje :) :multi: :multi: :multi:

Pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil :drink1: lewkonia :drink1: Shantara :drink1: kaerjot :drink1: :cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :chlup: nawwt nie wiecie jaki komfort psychiczny......:)