lewkonia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ciekawe jak tam "casting" Perełki? Czy będzie domek w Mińsku Mazowieckim? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26845 Quote
Aga_Mazury Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 moja Perła właśnie dostała kość (taką kupiną w sklepie zoo...)nie wiem z czego ona jest, ale od 20 minut mam spokój ;) colak i Perła...mają zajęcie (każdy ma swoją;)) Quote
shantara Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Widzę, że wreszcie udało się znaleźć zabawkę dla Perełki na dłużej niż 10 minut :evil_lol: A jak tam stosunki na lini Perła - Jamniczka? Bo z Colakiem to wiadomo, że miłość kwitnąca ;) Quote
Legion23 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Aga_Mazury']Jeśli komuś bliski jest los Salomonka i psiaków z pogotowia psilos to : taaadam...:multi: "...mam zgodę TVN na zabranie psiaków :smile:)) Jutro zabiorę Salomonka, Karmelka i Bogusia. Proszę trzymać kciuki! Być może znajdą dom. Serdecznie pozdrawiam, Janusz Orzechowski" jutro o 8.30 w TVN Pan Janusz i maleństwa wystąpią w programie "Dzień Dobry TVN" Bądźmy tam z nimi.....:loveu: choć sercem skoro nas nie chcą w TV ;-) przecież Salomonek to "dogo...psiak" __________________ o, Karmelek się tu znalazł... znalazł dom? bo ze strony zniknął, a na mail mi Psi Los nie odpisał. Quote
shantara Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 W jednym z wątków Aga napisała, że któryś z piesków znalazł dom. To chyba był właśnie Karmelek... Quote
Aga_Mazury Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Legion23....tak Karmelek znalazł dom, jeszcze tego samego dnia co był program w TVN....wiadomość tą umieściłam na wątku Salomonka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1806907#post1806907 Perła dziś pokłóciła się z colakiem ;) doszło do bójki....no niestety w najlepszych związkach się zdarza...zabrała kośc colakowi mimo, że miała swoją to chciała miec dwie ;) colak chciał zabrać to ona go cap w nos..i chyba troszkę za mocno bo się wqrzył....i ją capnął aż zapiszczała....i teraz się .....gniewają...:oops: Quote
lewkonia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Aga - Perełka przepadła na "castingu" z Mińska Mazowieckiego. Domek znalazł Kojotek - piesek! Coś mi sie wydaje, że przydałyby się Perełce jakieś nowe fotki w plenerze. Dałoby się zrobić? Trzeba dziewczynkę reklamować! Kojotek wygrał, bo moim zdaniem miał najlepsze fotki. Quote
Aga_Mazury Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 lewkonia....gratulujemy Kojotkowi :multi: zdjęcia dałoby radę zrobić gdybym była w stanie poruszać się szybciej niż 5 metrów na h ;) a tak serio postaram się :) Perełka właśnie śpi koło Pańci .... Quote
shantara Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Kojotek naprawdę miał świetne zdjęcia... Aga, jak nie da rady to Perełka ze zdjęciami poczeka, ale jakby dało....:cool3: Quote
lewkonia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Cioteczki mazurskie! Pomóżcie zrobic fajne fotki Perełce, bo to bardzo zwiększy jej szanse na domek. Pliiissss! Quote
Ivory Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Po dłuuuuuuuuuuugiej przerwie witam wszystkich i pozdrawiam :) Tyle czasu mnie nie było ale po powrocie od razu popędziłam zobaczyć jak się miewa Aga ze swoją gromadką :) Czytam i widze że Perła ma tak wspaniale,że o przeprowadzce nawet nie pomyśli...:evil_lol: Quote
fona Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Aga! To ja zaproponuje umieszczenie Perły w sierpniowym numerze Mojego Psa. Co ty na to? Jesli chcesz, wyslij mi prosze kilka zdan i zdjecie (najlepiej do jutra) :) Quote
Aga_Mazury Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 romenko a co Cię za dobre wiatry przywiały ...z wizytą u mojej ślicznej Perły.... tu proszę podziwiać moje ząbki ;) a tu moje migdałki ...taki jestem zbój ;) popatrzcie jak się ślicznie uśmiecham Ciociu romenko..moja Aga sama chyba już nie wie...co ma ze mną zrobić....bo my mocno się kochamy :loveu: Quote
romenka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jak miło patrzeć na jej uśmiechnętą szeroko mordkę:loveu: Coś zdaje mi się że Perełka chyba zostanie u Ciebie kochana:loveu: :evil_lol:.Cieszę się że się pokochałyście!!!A ty Aguś jak się czujesz??? Quote
romenka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Aga_Mazury napisał(a):romenko a co Cię za dobre wiatry przywiały ...z wizytą u mojej ślicznej Perły.... A co do mnie ja mam Perełke w subskrybcjach ale naprawdę przez ten tydzień nie mialam kiedy nawet zaglądnąć-wybacz.Mocno trzymam kciuki by Perełka została u Ciebie a jeśli nie mogłabyś to marzę o wspaniałym domku dla niej gdzie tak samo ją pokochają jak TY ja pokochałaś!!!Buziaki Aguś!!! Quote
Aga_Mazury Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 romenka napisał(a):jak miło patrzeć na jej uśmiechnętą szeroko mordkę:loveu: Coś zdaje mi się że Perełka chyba zostanie u Ciebie kochana:loveu: :evil_lol:.Cieszę się że się pokochałyście!!!A ty Aguś jak się czujesz??? ..na to się zanosi ;) a i Perle nawet nie w głowie nowy domek...poza tym ja wiem, że ona jest troszkę "inna" (nadpobudliwa, czasami "niekontaktowa"...widać że wiele w życiu przeszła i napewno miała urazy głowy i nie tylko...więc ja ją kocham bezwarunkowo...i godzę się z jej "ułomnościami"...nawet je kocham...bo ona kocha mnie z moimi niedociągnięciami;))...aczkolwiek nie wykluczam szukania domu dla Perły....ale wymagania mam niesamowite...i nie wiem czy ktoś im sprosta ;) czuję się całkiem nieźle jak na mój stan i pogodę jaka panuje...do tego jutro bronię ...magistra :-o i trochę mnie nosi ;)...ale co tam...to tylko kolejny egzamin :) ... Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Shantara...dziękuję :Rose: już jestem po.....i mam z głowy...;) teraz mogę zając się psiakami :) Quote
GreenEvil Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Shantara...dziękuję :Rose: już jestem po.....i mam z głowy...;) teraz mogę zając się psiakami :) Pani mgr. ??? gratulacje :) :multi: :multi: :multi: Pzdr GreenEvil Quote
lewkonia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 :klacz: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: :Rose: To dla Szanownej Pani Magister Agi z Mazur Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 GreenEvil :drink1: lewkonia :drink1: Shantara :drink1: kaerjot :drink1: :cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :chlup: nawwt nie wiecie jaki komfort psychiczny......:) Quote
Recommended Posts