lewkonia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A o Perełce Mazur to już chyba wszyscy zapomnieli! Tak daleko?:crazyeye: :crazyeye: Quote
Aga_Mazury Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Dabrowka napisał(a):Perełko, zasuwaj na górę, domu szukać... chociaż łatwo nie będzie, bo dom też musi spełnić wymagania, wcale nie takie niskie ;) jak na dom dla księżniczki ;) a coooooo :evil_lol: lewkonia a Bajka jak tam się sprawuje ?;) Quote
Voess Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Do góry piesku. Niech ktoś Cię weźmie i ciesz się życiem. Quote
Aga_Mazury Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 ...ja rozumiem weekend weekendem....ale tyły zamykać to trochę wstyd....:mad: Perełko ....dopeczkę przesuwamy do przodu.... Quote
Aga_Mazury Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 KObitki może ni z gruszki ni z ....... trwa akcja na molosach...znowu jest 300 kg karmy do wygrania dla schroniska...brakuje dużo głosów..a zostały ze dwa dni tylko..plisssssssssss.... __________________ Quote
Dabrowka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Aga, napisz czy zmienia się jakoś stosunek Perełki do jamniczki? Czy nadal usiłuje ją zjeść :( Bo mam nadzieję, że z czasem jakoś dojdą do porozumienia - na wszelki wypadek o tym myślę, gdyby znalazł się nagle super dom, a Ty byś jej oddać nie chciała ;) Quote
lewkonia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Aga - molosy molosami, a u Perełki nikt nie był przez prawie dobę!:crazyeye: Ty jej chyba już nie chcesz nikomu oddać:evil_lol: . To jak - potrzebny ten domek, czy nie? Quote
Ivory Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Po długiej nieobecności melduje się , pozdrawiam i podrzucam Perełkę do góry:multi: Quote
Aga_Mazury Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 W końcu jestem...ostatnio niestety nie mam czasu na zaglądanie na dogo.... sesja na uczelni, pisanie pracy, obrona pracy...do tego brzusio, który nie ułatwia codziennego przemieszczania się i w ogóle czasami padam na twarz :mdleje: Perełce oczywiście różki urosły...poczuła się tak pewnie, że łobuza większego chyba nie można sobie wyobrazić....wszędzie jej pełno, wiecznie uśmiechnięta, ogon ciągle w ruchu ....(gdy ma zdjęty kaganiec) ....co do jedzonka też zrobiła się bardzo wybredna...kiełbaska jej nie smakuje, ewentualnie moja bułka z pomidorem i majonezem...;) ... ...czasami jak mam chwilę wolną to zdejmuję jej kaganiec i obserwuję jak się dwie panie wobec siebie zachowują....generalnie siebie ignorują...jak się spotkają u mnie na łózeczku i panna Perła ma ochotę na harce (zawsze ma) to zaczyna warczeć zadziorsko na Pajdę...a ta niestety nie odbiera tego jako zachętę do zabawy tylko jako atak i stąd pewnie te nieporozumienia.... ..owczarek mój wczoraj doprowadził mnie do łez ..(ze śmiechu)...generalnie on jest klucha (taki grubszy)...a wczoraj jak go Perła rozruszała w domu zabawą to fikał dosłaownie jak koń na rodeo...poprostu ubaw miałam niesamowity....wyrzucał nogi tylne do tyłu i fikał jak młode źrebię ;)... ale wracając do tematu....Perła czeka na dom...na dom...cudowny i bez żadnej skazy ...jestem wyjątkowo wymagająca... ...facetów dalej nie akceptuje...boi się ich panicznie...dwóch domowych toleruje, ale niekoniecznie w tym samym pomieszczeniu....chociaż idzie ku lepszemu... ...bąki puszcza takie same albo i gorsze....:evil_lol: ps...a tak z innej beczki Ivory,shantara, lewkonia, Dabrowka....czemu nie głosujecie na molosach?:mad: ...GreenEvil i Ty też? :mad: Quote
shantara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 A może Perełka i Pajda jednak mają jakąś szanse na dogadanie się? :cool3: Aga Ty się nie przemęczaj... Myśl o bliźniakach. Co do molosów, to już o rejestracji myślałam w poprzedniej edycji, ale coś mi wtedy się nie podobało w regulaminie. A teraz to szczerze mówiąc przeglądałam to i zastanawiam się... Czy tam się głosuje na jakieś konkretne schronisko? Czy tylko się oddaje głos a oni obligatoryjnie dają do schronu, który wybiorą? Quote
Aga_Mazury Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Shantara wydaje mi się, że.....to my wybieramy potem...z podanych mozliwych (chyba 8)...ale może coś pokręciłam...bo powiem Ci szczerze, że nie interesowałam się tym aż tak bardzo...bo czau mi brak...a najwazniejsze, że jakieś tam psiaki dostaną...tym bardziej, że zupełnie nic mnie to nie kosztujje... ...czy Perła dogada się z Pajdą....hmmmmmm.... sama nie wiem... ..a co u Casha Twojego?...wszystko ok? Quote
shantara Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No nic, chwilowo staram sie zarejestrowac na tych molosach, ale to chyba trwa... Potem się pomęcze z banerkiem. Chyba gdzieś tam jest instrukcja do tego ;) Ja tam trzymam kciuki za Pajdę i Perełkę ;) A zainteresowanych Perełką nowych nie ma? A co do Casha to biedak znowu na antybiotykach. Wlaczymy z kolejnym zapaleniem. Po szoku, złości na niby - renomowaną doktor ( chirurga ) z SGGW i rozmowach z kilkoma wetami stopniowo godzimy się z faktem, że przez zaniedbanie ze strony niby - specjalistów, będzie miał tylko trzy łapki sprawne. No ale nie chcemy mu tej jednej obcinać, bo jeśli on się oswoi, że nie może ruszać łokciem, to może nauczy się posługiwać nią jak kulą albo laską... Quote
fona Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 jak sie skonczy akcja i uzbieramy 300 glosow, jest glosowanie, do ktorego schroniska pojedzie karma - glosowac moga osoby, ktore braly udzial w akcji Oj, z Perelka to chyba bedzie jak z johnem - domek tymczasowy nie bedzie chcial jej oddac... Quote
Aga_Mazury Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 ...w kaźdym razie łatwo nie będzie :mad: Quote
lewkonia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Aga! Jak tam Perełka? Może jednak zostanie.... Choć myślę, że najbardziej byś chciała domku blisko ciebie.:p Quote
Aga_Mazury Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 lewkonia...mało tego...najlepiej w moim bloku...;)...no ostatecznie na moim osiedlu :).....ja już sama nie wiem co mam z nią i ze sobą zrobić....pozostaje mi wygrać w totka...albo dostac spadek....sama nie wiem :niewiem: Quote
Aga_Mazury Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 no to dziś sesja.....pt "jak spi Perła" ;) oczywiście zawsze koło Pańci i chociaż łapką dotykać swojej Pani...;) Quote
Rybc!a Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cudowna! Czy znalazłaś jej już domek? Co zamieżasz dalej z nią robić? Quote
shantara Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ale ślicznotka :) Jeszcze wypiękniała :) Aga a nie masz czasem jakiegoś sąsiada, który bardzo pragnąłby pieska... tylko jeszcze o tym nie wiem? :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 sąsiedzi moi ....niestety...ale....(wiadomo co) jakbym wiedziała jak wkleić filmik z komórki to bym Wam pokazała zabawy milusich ;) Quote
Recommended Posts