Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga nie wiem czy dokładnie o tą zabawkę chodzi ale znalazłam sklepy internetowe z czymś co pasuje do opisu:

http://www.e-pet.pl/index.php?a=dyst&w=7
http://psiraj.pl/sklep/index.php?cPath=10_130_306&topSsid=7f45bf10e824862666679b222184095c&topSsid=7f45bf10e824862666679b222184095c
http://www.karusek.com.pl/index.php?cat=169&page=1

Nie wiem czy to coś Ci pomoże...

A co do książki to świtny początek ma... dalej jeszcze nie wiem.

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perła nie daje mi spokoju...:mad: ..chodzi za mną jak cień..żeby chociaż odczuwała potrzebę odpoczynku...o nieee....ja chcę się położyć to ona zaczyna po mnie skakać...(co wiadomo w moim stanie powoduje odrazu, że musze wstać)...to samo mój colak...pospać chłopaczyna nie może bo wiecznie msi się nią zajmować........jaka rasa nie potrzebuje snu??????????....chodzi po parapetach i jak coś zbroi to patrzy tymi swoimi ślepiami i podnosi łapkę...na łózku moim wiecznie jest robiony "pilot"....i cała dobę ogon jej nie odpoczywa...wiecznie merda..........no co za pies???:evil_lol:

Posted

Rasa perłowata? :roll: ;)

Aga to po prostu jej ogromna miłość i strach, że znowu może zostać sama...

A z tymi pieniędzmi to ja jestem w szoku... Jak jeszcze zrozumiem o co chodzi to będę pewnie dodatkowo oburzona...

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Twoj kochany Aga nie moge teraz wplacic dla Ciebie pieniedzy, ale to nie znaczy,ze nie jestem dogomaniakiem, o co mnie podejrzewa jedna taka. Jak bede miala zaplace

Wbrew pozorom nie wszytsko opiera się na kasie...a napewno nie po niej ocenia się dogomaniaków........prosze Cię jeszcze raz...nie denerwuj się ani nie przejmuj....a tak na marginesie mam nadzieję, że Perła nie będzie już potrzebowała kaski (bo będzie zdrowa)......chyba, ż ja będę musiała odbudować mieszkanie ;)

Posted

taaaaa....zabrała wszystkie zabawki mojemu "synusiowi" Polusiowi....i ta jeszcze została....Perła ta straszne tendencje do "psa ogrodnika"....wszystkie rzeczy, które nazbiera i uzurpuje sobie prawo, że to jej to....zbierze w jedno miejsce i pilnuje....
...nie lubi jak przychodzą do domu obcy ludzie...bardzo wtedy krzyczy. a jak się uspokoi trochę to i tak ten ktoś nie może poruszać się po mieszkaniu a nie daj Boże się do niej odzywać ;) nie, nie gryzie...nic z tych rzeczy...drze pyska niesamowicie....a moje psy radośnie się dołączają i jest jeden wielki jazgot ;) .i pilnuje, żeby ten ktoś mieszkania nie ukradł ;) ....
...uwielbia suche gotowane ziemniaki....bardziej niż karmę dla psów....

Nie pozwala całować ani przytulać Pola....bo wtedy zaczyna szczekać ...tylko nie wiem czy to zazdrśc o Pola czy o nas :)

Posted

[LEFT]pies moich rodzicow tez ma tendencje do "pilnowania"
czasem wezmie sobie jeden kawalek suchej karmy i pilnuje go 2 godziny :)
potem go zjada, ale o tym zapomina
wiec pilnuje miejsca gdzie lezalo jedzonko :) nastepne 2 gofdziny
a jak sobie kogos upatrzy... to nie musi byc nikt obcy :) to ten ktos tez nie moze sie ruszac ani nic mowic bo warczy :)
a psiak jest tak maly ze wszyscy sie tylko z niego smieja :)
[/LEFT]

Posted

eloise napisał(a):
pies moich rodzicow tez ma tendencje do "pilnowania"

czasem wezmie sobie jeden kawalek suchej karmy i pilnuje go 2 godziny :)
potem go zjada, ale o tym zapomina
wiec pilnuje miejsca gdzie lezalo jedzonko :) nastepne 2 gofdziny
a jak sobie kogos upatrzy... to nie musi byc nikt obcy :) to ten ktos tez nie moze sie ruszac ani nic mowic bo warczy :)
a psiak jest tak maly ze wszyscy sie tylko z niego smieja :)

...ale mnie rozbawiłaś....:)....cudny psiak...:)...no i jak tu nie kochac tych naszych pociech?...

Posted

[LEFT]o jej... to Perla chce pozrec jamnisie??
oh... czasem psy nie rozumieja wszystkiego
ten nasz maly pilnujacy piesek jest nie tylko maly ale ma tez krzywy zgryz i wysunieta dolna szczeke :) wiec jest podwojnie zabawny jak pilnuje i warczy
a robi to nagminne :) czasami czlowiek siada, wyluzowany zagadany a tu nagle biegnie bestia i warczy.siada obok i pilnuje
a mama wtedy mowi- dostal rano sucha bulke do pilnowania bo mi przeszkadzal ale zapomnial ze juz ja zjadl...
[/LEFT]