Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Ten pan mieszka sam...od wiosny do jesieni mieszka w borach tucholskich więc piesek ma gdzie biegać...w zimie w Elblągu, Perełka spałaby w domu, pan nie miał zwierząt...miał raz przez tydzień znalezioną suczkę, ale potem odnalazł się właściciel....ale...cholera jasna to facet....

Nie brzmi to najgorzej.
A że facet... różnie może być. W schronie w Olsztynie była suczka, która panicznie bała się mężczyzn, rzucała się na nich ze strachu... a w końcu zabrał ją do siebie... mężczyzna. Przyjechał, ona się z nim przywitała i wsiadła do samochodu. A widzieli się pierwszy raz w życiu ;)

Aga_Mazury napisał(a):
Perła dzisiaj była u wet...bo na w miejscu gdzie były szwy ma jakies twrde dwa dośc spore guzy....

Zrosty - w końcu była kilka razy szyta w tym miejscu. Sama chciała :cool3:

Posted

Aga jeśli masz wątpliwości co do tego domku to może warto zaczekać. To Ty decydujesz kiedy i komu oddasz Perełkę...
Z drugiej strony może warto byś zapytała siebie samą, czy gdyby to był inny piesek ( np. Kasia Klusia ) to też miałabyś te wątpliwości... czy też są one spowodowane niechęcią do oddania Perły...

Posted

..pan nie zadzwonił...więc skoro jes taki niepewny to trudno....Perła jest psem nadpobudliwym...i jeżeli ktoś nie ma doświadczenia z psami może poprostu psychicznie i fizycznie nie dać rady....i jezeli ktos do końca nie wie czy chce to dla mnie nie jest to odpowiedni kandydat...ktoś musi chcieć na 100% Perłę i KONIEC....

fotka z aparatu z tel.kom. z porannej zabawy "zakochanych"

Posted

Aga, jak oni przeżyją rozstanie? Przecież widać, że miłość jest ogromna :loveu:
Swoją drogą wyglądają, jakby mieli za dużo tych zębów. Zakochane krokodyle :lol:

Rozumiem, że nadal szukamy domu dla Perełki? Pan się nie odezwał jeszcze?... Ale zawsze to jakieś światełko w tunelu ;)

Posted

Dabrówka...pan nie zadzwonił....fakt Perła jest zakochana w Polusiu...on jak to facet gląda się za innymi tym bardziej, że ma kiilka narzeczonych na osiedlu :)

Niestety nie potrafię znaleźć żadnej zabawki dla Perły....wszystkie dostępne już przetestowane...lewkonia coś tam polecała, ale za diabła nie mogę nic takiego na allegro znaleźć a w sklepach u mnie żadne zabawki nie przewidziały pojawienia się w miescie Perły

Dzis dostałam książkę zam,owioną przez internet "Okiem psa"...poczytam może zmądrzeje choć trochę....:)

....mam tydzień do oddania pracy mgr a brakuje mi jakies 20 stron....:crazyeye: już nie mam pomysłów nawet na "lanie wody".....

Posted

Aga - kongi są to takie zabawki, które nadziewa się smakołykami - ciasteczkami psimi, można też mięskiem, pasztetem - zależy od modelu i pomysłowości pańci i psa!:p Pies pozostawiony w domu próbuje dobrać sie do tych pyszności, ale to nie takie łatwe. :shake: Musi potrwać:evil_lol: . Psie gryzonie ubóstwiają te zabawki.

Posted

kiwi napisał(a):
ups przeczytalam ze juz dostalas :oops:

kiwi.dziękuję....:loveu: liczy się dobra wola :lol: dostałam dziś...i nie wiedziałam, że mój pies mnie na spacerach "pasie"....;)

Posted

bo wezmę prowizję za rozpowszechnianie na terenie Perły :eviltong: ...Cioteczki...:eviltong:

lewkonia wiem co to jest ta zabawka Kongo....czytałam ten lin k co mi podałaś (thx)...z tym, że u mnie w mieścinie nie ma czegoś takiego a i na allegro nie znalazłam.....:cool3: ....