lewkonia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Aga zajrzyj tutaj i skorzystaj z doświadczeń innych http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12385 Quote
Dabrowka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Ten pan mieszka sam...od wiosny do jesieni mieszka w borach tucholskich więc piesek ma gdzie biegać...w zimie w Elblągu, Perełka spałaby w domu, pan nie miał zwierząt...miał raz przez tydzień znalezioną suczkę, ale potem odnalazł się właściciel....ale...cholera jasna to facet.... Nie brzmi to najgorzej. A że facet... różnie może być. W schronie w Olsztynie była suczka, która panicznie bała się mężczyzn, rzucała się na nich ze strachu... a w końcu zabrał ją do siebie... mężczyzna. Przyjechał, ona się z nim przywitała i wsiadła do samochodu. A widzieli się pierwszy raz w życiu ;) Aga_Mazury napisał(a): Perła dzisiaj była u wet...bo na w miejscu gdzie były szwy ma jakies twrde dwa dośc spore guzy.... Zrosty - w końcu była kilka razy szyta w tym miejscu. Sama chciała :cool3: Quote
GreenEvil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Trzymama kciuki, aby domek okazal sie tym slusznym, no chyba, ze Aga nie chcesz jej oddawac :diabloti: Pozdrawiam GreenEvil Quote
shantara Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Aga jeśli masz wątpliwości co do tego domku to może warto zaczekać. To Ty decydujesz kiedy i komu oddasz Perełkę... Z drugiej strony może warto byś zapytała siebie samą, czy gdyby to był inny piesek ( np. Kasia Klusia ) to też miałabyś te wątpliwości... czy też są one spowodowane niechęcią do oddania Perły... Quote
Aga_Mazury Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 ..pan nie zadzwonił...więc skoro jes taki niepewny to trudno....Perła jest psem nadpobudliwym...i jeżeli ktoś nie ma doświadczenia z psami może poprostu psychicznie i fizycznie nie dać rady....i jezeli ktos do końca nie wie czy chce to dla mnie nie jest to odpowiedni kandydat...ktoś musi chcieć na 100% Perłę i KONIEC.... fotka z aparatu z tel.kom. z porannej zabawy "zakochanych" Quote
lewkonia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Czy ty film "Szczęki 22" kręcisz w domu!???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Aga_Mazury Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 ...ale jaka boska obsada ;)....TAK CODZIENNIE wygląda zabawa zakochanych :) Quote
Dabrowka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Aga, jak oni przeżyją rozstanie? Przecież widać, że miłość jest ogromna :loveu: Swoją drogą wyglądają, jakby mieli za dużo tych zębów. Zakochane krokodyle :lol: Rozumiem, że nadal szukamy domu dla Perełki? Pan się nie odezwał jeszcze?... Ale zawsze to jakieś światełko w tunelu ;) Quote
Aga_Mazury Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Dabrówka...pan nie zadzwonił....fakt Perła jest zakochana w Polusiu...on jak to facet gląda się za innymi tym bardziej, że ma kiilka narzeczonych na osiedlu :) Niestety nie potrafię znaleźć żadnej zabawki dla Perły....wszystkie dostępne już przetestowane...lewkonia coś tam polecała, ale za diabła nie mogę nic takiego na allegro znaleźć a w sklepach u mnie żadne zabawki nie przewidziały pojawienia się w miescie Perły Dzis dostałam książkę zam,owioną przez internet "Okiem psa"...poczytam może zmądrzeje choć trochę....:) ....mam tydzień do oddania pracy mgr a brakuje mi jakies 20 stron....:crazyeye: już nie mam pomysłów nawet na "lanie wody"..... Quote
lewkonia Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Aga - kongi są to takie zabawki, które nadziewa się smakołykami - ciasteczkami psimi, można też mięskiem, pasztetem - zależy od modelu i pomysłowości pańci i psa!:p Pies pozostawiony w domu próbuje dobrać sie do tych pyszności, ale to nie takie łatwe. :shake: Musi potrwać:evil_lol: . Psie gryzonie ubóstwiają te zabawki. Quote
Aga_Mazury Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 kiwi napisał(a):ups przeczytalam ze juz dostalas :oops: kiwi.dziękuję....:loveu: liczy się dobra wola :lol: dostałam dziś...i nie wiedziałam, że mój pies mnie na spacerach "pasie"....;) Quote
GreenEvil Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Ja chce okiem psa :cool3: Pozdrawiam GreenEvil Quote
beka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Ja też poproszę. Miałam tę książkę pożyczyłam komuś i wsiąkła. Mam teraz trzy psy ( i to nie jest moje ostatnie slowo) i muszę sobie wiedzę odświeżyć - Bekka@vp.pl Quote
shantara Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 To ja bym też poprosiła : shantara@poczta.onet.pl a jak tam nie pójdzie to: antoni@trzebnica.net Z góry dziękuję :) Quote
GreenEvil Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [LEFT]Doszlo... a ja miala wczesnie pojsc spac...ehe...:evil_lol: Dzieki kiwi :loveu: Pozdrawiam GreenEvil [/LEFT] Quote
GreenEvil Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='shantara']To ja bym też poprosiła : shantara@poczta.onet.pl a jak tam nie pójdzie to: antoni@trzebnica.net Z góry dziękuję :) Sprawdz poczte ;) Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 bo wezmę prowizję za rozpowszechnianie na terenie Perły :eviltong: ...Cioteczki...:eviltong: lewkonia wiem co to jest ta zabawka Kongo....czytałam ten lin k co mi podałaś (thx)...z tym, że u mnie w mieścinie nie ma czegoś takiego a i na allegro nie znalazłam.....:cool3: .... Quote
Recommended Posts