kaerjot Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 kaerjot napisał(a):Perełko! Skąd pomysł, że na 9 stronie znajdziesz domek ? Ponawiam pytanie. Quote
Dabrowka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Perełka, a ty gdzie? Czy ty sobie wyobrażasz, ile ja cię musiałam szukać? :mad: Na pierwszą stronę marsz, szukać domu. Quote
lewkonia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Perła Mazur - po sterylce- szuka domku na stałe!!! Quote
pixie Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ja tak w kwestii szarpania wszystkiego... tzn normalne, Perelka skoro Paroweczki nie wolno tknac nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzi sie! no i co by nie wpadlodo pysia...to....chwilka i juz nie ma zabaweczki jedna z najmocniejszych i intrygujacych zabawek, ktore jamnik-niszczyciel najdluzej meczyl....tzn kilka miesiecy ( nie nie niech znajdzie szybko domek i ew. ta zabawka jako prezencik dodatkowy...) wiecv ta zabawka to taka gomowa kostka tzn dwie kulki gumowe ( z twardej gumy) polaczone gumowym 'patykiem' a w jednej z tych kulek - i to jest najwazniejsze w tej zabawce- jest metalowy dzwoneczek, ktory wydaje dzwiek jamnior dostawal szalu bo koniecznie chcial sie dostac, do tej kulki do srodka, poniewaz jednak guma jest bardzo wytrzymala, meczyl meczyl bardzo dlugo..i .zapominal o bozym swiecie... moze choc to ( nie wszedzie mozna ja kupic...) pomoglo by Perelce znalezc odpowiednie zajecie czy zna te zabawke?? Quote
Aga_Mazury Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 wysterylizowana......kochana.....dziewczynkaaaaaaaa..........szuka domku Quote
Aga_Mazury Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 pixie.....nie mamy takiej zabawki.....poszukamy :) Quote
lewkonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Aga - a próbowałaś z Kongami? Są w internecie. Quote
Aga_Mazury Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 :crazyeye: lewkonia.........z czym? :crazyeye: Quote
Aga_Mazury Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Dziś miałam serię badań....i musiałam siedzieć w przychodni...więc między jednym a drugim badaniem poszłam i kupiłam takie wielkie kości wędzone.....szkoda tylko, że Perła pochłania je jak ciepłe bułeczki a potem wymiotuje :mad: ...no, ale jak ja mam jej wytłumaczyć, że nikt jej nie zabierze....no chyba, że jej narzeczony Polo....ale jemu chyba wolno...;)...miłość kwitnie.... Quote
lewkonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Aga_Mazury']:crazyeye: lewkonia.........z czym? :crazyeye: Aga można znaleźć je np. tutaj - to pierwszy z brzegu sklep internetowy dla psów i kotów http://www.karusek.com.pl/petstages/index.html Chodzi o zabawki firmy Petstages - zwane Konga Wrzuć Petstages do wyszukiwarki :lol: Quote
lewkonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 shantara napisał(a):Aga a jak tam bliźniaki się czują? I jak się czuje ich superdzielna mama? Quote
Aga_Mazury Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 ....chyba to będę naprawdę super silne dzieciaki...bo...trzymają się dzielnie (dopiero w środę w sumie jadę do lekarza z wynikami, ale ogólnie dziękuję nie jest źle...nie mam czasu na złe samopoczucie ;))...chociaż przydałoby się troszkę odpoczynku, ale cóż............nie ma co narzekać.... Quote
lewkonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Aga_Mazury napisał(a):....chyba to będę naprawdę super silne dzieciaki...bo...trzymają się dzielnie (dopiero w środę w sumie jadę do lekarza z wynikami, ale ogólnie dziękuję nie jest źle...nie mam czasu na złe samopoczucie ;))...chociaż przydałoby się troszkę odpoczynku, ale cóż............nie ma co narzekać.... Aga odpoczywaj, póki możesz. Bliźnięta - to nie jest to co jedno niemowlę, a i jedno potrafi dać popalić. Wysypiaj się chociaż, bo długo będziesz tęskniła za całą przespaną nocą. Quote
GreenEvil Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Perla MAzur nadal szuka domku!!! Pozdrawiam GreenEvil Quote
lewkonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Perła Mazur - po sterylce- szuka domku na stałe!!! Quote
kaerjot Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='lewkonia']Perła Mazur - po sterylce- szuka domku na stałe!!! No własnie Quote
shantara Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Tylko strasznie kiepsko jej to idzie do tej pory :-( Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Perła jak to w maju zakochana po uszy....(nie dziwie się jej bo z mojego Pola przystojniak nesamowity i niejednej zawrócił w głowie ;)) ...Polo sam nie może iśc na dwór bo ryk tęsknoty Perły pozostającej w domu jest nie do zniesienia.....co rano (od ok.5 godz.) zaczyna się zabawa Perły z Polem....wielki tupot po domu, podgryzanie, lizanie sobie resztek z pysków i obwąchiwanie "częsci wiadomych".....dziś doszło nawet do jakiegoś drobnego wypadku ponieważ Perła przybiegła nagle na skargę piszcząc z podniesiona łapką (kulejąc)....po troskliwym przytulenie i poużalaniu się nad nią...całusach itd....pobiegła znowu tarmosić się z kudłatym ;) teraz śpi ...o przepraszam nie spi bo czuwa gdyż jej wróg nr 1 (odkurzacz) jest w ruchu więc musi być czujna żeby jej niezaatakwał z nienacka...;)...ale teraz chociaż nie ma możliwości, żebym nie usłyszała np. mojego tel.kom. (co często mi się zdarzało gdy byłam w kuchni lub w innym pokoju)...Perła biegnie do telefonu i wydaje dźwieki, których nie da się nie usłyszeć.... Quote
Recommended Posts