Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a u mojej maleńkiej rozrabiary........ciszaaaaaa.....nikt się w jej sprawie nie odezwał...

....Perła zakochana w moim owczarku...zresztą się jej nie dziwię bo przystojny z niego facet (też go kocham niesamowicie)....uwielbia psie ciasteczka ....no i chipsy (ups...wiem, nie powinnam, ale......)...nie potrafi wolno, dostojnie chodzić...tylko "śmiga" z miejsca na miejsce jak strzała...jak wychodzi na dwór to odrazu siada robi siku i zaraz ciągnie do domu z uporem maniaka ;) ....jamniczki nadal nie trawi...jest niesamowicie inteligentna (cholera chyba każdy o swoim psiulku tak mówi jak mamy o swoich dzieciach ;))

Posted

Podnoszę Perełkę bo ona musi znaleźć swojego człowieka.
Perełka jest śliczna , inteligentna, wysterylizowana , pełna życiowej energii i szuka swojej przystani na zawsze ...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
czy to tak zawsze jest, że po jakimś czasie piesek idzie na b oczny tor i jest zapominany? :(

Aga, wiesz dobrze, że nie.
Ale sama przecież odbywasz tę wędrówkę po Dogo codziennie... i codziennie znajdują się kolejne psy... których życie zależy od nas.
O Perełce pamiętamy, ale wszyscy wiedzą też, że Perełki sytuacja jest trudna... ale nie beznadziejna.

Zresztą, co ja Ci będę tłumaczyć ;)

Posted

Dabrowka ma racje... Tym bardziej, że wątki na Dogo bardzo szybko się rozrastają i czasami jak się na jakiś trafia to trzeba już ponad 20 stron przerobić...
O Perełce pamiętam i mam nadzieję, że domek się znajdzie... Wciąż jednak martwię się jak będzie z Waszym rozstaniem...

Posted

zupełna cisza......

tylko może zdarzyć się tak, że ja nagle pójdę do szpitala (w każdej chwili jak to w ciązy z bliźniakami) i maleńka trafi do schronu i nikt jej juz nie pomoże :(

Posted

No Aga to musisz dbać o siebie mocno!!! Ale niestety wiem, że dziś wiele ciężarnych ( nawet nie podwójnie ;) ) kończy w szpitalu...

No dalej ludziska, bo sytuacja coraz gorsza się staje!!! A wystarczy trochę wątków poczytać, żeby wiedzieć co się w schronach dzieje :-(

Posted

[quote name='GreenEvil']

Komu Perle Mazur?

Pozdrawiam
GreenEvil

1) przyszedl po mnie
2) czy tez tem KTOS przyszedl mnie uwolnic od tego CZEGOS, co mam na pysiu? :multi: :multi: :multi:

hoc bardzo, bardzo bym chciala, to nie moge obiecac, ze nie capne Paroweczki...:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

one takie smaczne, ze to silniejsze ode mnie...hmm czy ktos widzial psa , ktory nie lubi parowek???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

wiec jesli domek, to bez paroweczki...ale z Pieknym ONkiem chetnie:p

krolewicz mi potrzebny;)

Posted

Aguś nawet nie myśl,ze my zapominamy o Perełce ja jak tylko mam chwilę w tym obozie pracy to zawsze gnam na ten wątek,żeby zobaczyć co u Was i podbić do góry Trzpiotkę!!!
I w ogóle nie myśl o chorowaniu! Chyba trzebaby było Ci przywieźć laptopa do szpitala bo bez DGM to jeszcze mogłabyś się gorzej poczuć- wiesz,że to nałóg.:evil_lol:

Posted

kaerjot widziałam Twojego psiulka..no piękny :):) (na wątku Yoda)

...Perła dzisiaj pierwszy raz szczekała....:-o wyskoczyła na balkon i tak ryja darła, że myslałam, że to mój collak bo on czasami tak potrafi jak jakiś spaceruje pod oknami a nie przypada mu do gustu ;)...Perła rozszarpała też dziś kolejną pluszową maskotkę, zjadła ładowarkę do LG siostry, mamie kapcia...i to na chwilę obecną wszystko....teraz śpi....:evil_lol: