lewkonia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Aga! U mnie kasa będzie w poniedziałek:roll: - jak już wcześniej obiecywałam dorzucę do księżnej pani Perełki :lol: Quote
Aga_Mazury Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 a u mojej maleńkiej rozrabiary........ciszaaaaaa.....nikt się w jej sprawie nie odezwał... ....Perła zakochana w moim owczarku...zresztą się jej nie dziwię bo przystojny z niego facet (też go kocham niesamowicie)....uwielbia psie ciasteczka ....no i chipsy (ups...wiem, nie powinnam, ale......)...nie potrafi wolno, dostojnie chodzić...tylko "śmiga" z miejsca na miejsce jak strzała...jak wychodzi na dwór to odrazu siada robi siku i zaraz ciągnie do domu z uporem maniaka ;) ....jamniczki nadal nie trawi...jest niesamowicie inteligentna (cholera chyba każdy o swoim psiulku tak mówi jak mamy o swoich dzieciach ;)) Quote
Ivory Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Podnoszę Perełkę bo ona musi znaleźć swojego człowieka. Perełka jest śliczna , inteligentna, wysterylizowana , pełna życiowej energii i szuka swojej przystani na zawsze ... Quote
lewkonia Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Pomóżmy Adze odzipnąć, choć ona do zmęczenia się nie przyzna:evil_lol: . Domek dla Perełki baaardzo potrzebny i dużo kochania też. Quote
Aga_Mazury Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Perła z Mazur przypomina się nieustannie.....oj...jej nie można nie kochać :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 czy to tak zawsze jest, że po jakimś czasie piesek idzie na b oczny tor i jest zapominany? :( Quote
Dabrowka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Aga_Mazury napisał(a):czy to tak zawsze jest, że po jakimś czasie piesek idzie na b oczny tor i jest zapominany? :( Aga, wiesz dobrze, że nie. Ale sama przecież odbywasz tę wędrówkę po Dogo codziennie... i codziennie znajdują się kolejne psy... których życie zależy od nas. O Perełce pamiętamy, ale wszyscy wiedzą też, że Perełki sytuacja jest trudna... ale nie beznadziejna. Zresztą, co ja Ci będę tłumaczyć ;) Quote
shantara Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Dabrowka ma racje... Tym bardziej, że wątki na Dogo bardzo szybko się rozrastają i czasami jak się na jakiś trafia to trzeba już ponad 20 stron przerobić... O Perełce pamiętam i mam nadzieję, że domek się znajdzie... Wciąż jednak martwię się jak będzie z Waszym rozstaniem... Quote
kaerjot Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Hej malutka, na górę i szukaj domku, Aga musi wypoczywać. Quote
shantara Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Domki potencjalne nadal milczą? :shake: Co się dzieje? Nikt szukający pieska nie widział zdjęć tej śliczności??? Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 zupełna cisza...... tylko może zdarzyć się tak, że ja nagle pójdę do szpitala (w każdej chwili jak to w ciązy z bliźniakami) i maleńka trafi do schronu i nikt jej juz nie pomoże :( Quote
shantara Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 No Aga to musisz dbać o siebie mocno!!! Ale niestety wiem, że dziś wiele ciężarnych ( nawet nie podwójnie ;) ) kończy w szpitalu... No dalej ludziska, bo sytuacja coraz gorsza się staje!!! A wystarczy trochę wątków poczytać, żeby wiedzieć co się w schronach dzieje :-( Quote
kaerjot Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Perełko kochana, nie można cię spuścić z oczy nawet na sekundę, bo zaraz uciekasz z pierwszej strony, a przecież koniecznie musisz znaleźć domek. Quote
pixie Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='GreenEvil'] Komu Perle Mazur? Pozdrawiam GreenEvil 1) przyszedl po mnie 2) czy tez tem KTOS przyszedl mnie uwolnic od tego CZEGOS, co mam na pysiu? :multi: :multi: :multi: hoc bardzo, bardzo bym chciala, to nie moge obiecac, ze nie capne Paroweczki...:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: one takie smaczne, ze to silniejsze ode mnie...hmm czy ktos widzial psa , ktory nie lubi parowek???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wiec jesli domek, to bez paroweczki...ale z Pieknym ONkiem chetnie:p krolewicz mi potrzebny;) Quote
kaerjot Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Maleńka wracaj na początek i proszę trzymaj się tam mocno, przecież wiesz, że musisz. Quote
Ivory Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Aguś nawet nie myśl,ze my zapominamy o Perełce ja jak tylko mam chwilę w tym obozie pracy to zawsze gnam na ten wątek,żeby zobaczyć co u Was i podbić do góry Trzpiotkę!!! I w ogóle nie myśl o chorowaniu! Chyba trzebaby było Ci przywieźć laptopa do szpitala bo bez DGM to jeszcze mogłabyś się gorzej poczuć- wiesz,że to nałóg.:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 ...dlatego laptopa profilaktycznie zakupiłam jakiś miesiąc temu ;) Quote
shantara Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ty nie myśl o laptopie tylko się zdrowo trzymaj! Zwierzaki Cię potrzebują, a bliźniakom się pewnie do szpitala nie spieszy...;) Quote
kaerjot Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Perełko! Skąd pomysł, że na 9 stronie znajdziesz domek ? Quote
Aga_Mazury Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 kaerjot widziałam Twojego psiulka..no piękny :):) (na wątku Yoda) ...Perła dzisiaj pierwszy raz szczekała....:-o wyskoczyła na balkon i tak ryja darła, że myslałam, że to mój collak bo on czasami tak potrafi jak jakiś spaceruje pod oknami a nie przypada mu do gustu ;)...Perła rozszarpała też dziś kolejną pluszową maskotkę, zjadła ładowarkę do LG siostry, mamie kapcia...i to na chwilę obecną wszystko....teraz śpi....:evil_lol: Quote
kaerjot Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Aga_Mazury napisał(a):kaerjot widziałam Twojego psiulka..no piękny :):) (na wątku Yoda) Dziękujemy bardzo za komplement :loveu: . Quote
kaerjot Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Komplementy komplementami, a Perełka wraca na 1 stronę. Quote
Recommended Posts