Osa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Minęło piętnaście dni od moich informacji w ciągu których nic się nie zmieniło. Tak jak pisałam malutka ma się dobrze i klatka piersiowa ładnie rośnie wraz z nią. W tej chwili nie znamy terminu operacji. [B]Nano[/B] sterylizacja Bezy będzie wchodziła w grę dopiero po pierwszej cieczce - z resztą najważniejsza jest w tej chwili operacja ortopedyczna, na sterylizację tak czy inaczej jest za wcześnie... Zgodnie z obietnicą gdyby coś się działo na pewno od razu taka informacja pojawi się na wątku. Quote
haliza Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Witaj malutka :loveu:super że wszystko przebiega bez niespodzianek, rośniesz na cudną panienkę :eviltong: Osa proszę wygłasiać i wycałować malutką ;) Quote
Nano Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 siemka :) jakieś nowe wieści na temat małej ?? :) urosła juz ?? :) może fotki ?? :) Quote
Agucha Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jakieś zdjęcie Łobuziary sama bym chętnie zobaczyła. Pewnie urosło się Bezulce :) Quote
koci-świat Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Pewnie-jest już wielką Bezunią! Zdjęcia mogę obiecać po czwartku-wraca moja vice i będę mogła zrobić coś ponadto co muszę koniecznie. Mała jest śliczna. Pod koniec tygodnia idzie jeszcze raz na konsultację czy operacja ma sens.... Agucha napisał(a):Jakieś zdjęcie Łobuziary sama bym chętnie zobaczyła. Pewnie urosło się Bezulce :) Quote
Agucha Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 koci-świat napisał(a):Pewnie-jest już wielką Bezunią! Zdjęcia mogę obiecać po czwartku-wraca moja vice i będę mogła zrobić coś ponadto co muszę koniecznie. Mała jest śliczna. Pod koniec tygodnia idzie jeszcze raz na konsultację czy operacja ma sens.... Wspaniale, że wszystko dziewczynce rozwija się bez powikłań :) Trzymam mocno kciuki za jej zdrówko! Zaglądam regularnie na stronkę fundacji, ale tam są jeszcze te ostatnie. Także na zdjęcia wielkiej Bezuni poczekam bardzo chętnie, dziękuję :) Quote
Osa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Witajcie to ja Bezzzza... No a,może powinnam nazywać się Lisiczka? Quote
Osa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 A tak biegam...:) A tu jestem z ....Tomikiem:) Zaraz cię capnę za ucho.. Quote
Agucha Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 http://images47.fotosik.pl/333/0163ec12c51a7680.jpg łaaaa, moje cudaczki kochane :loveu::loveu::loveu: Dzięki za piękne zdjęcia :) Dziewczynka niesamowicie wyrosła a Tomiś się elegancko wybarwił :) Na ostatnim zdjęciu jest Gumisia? :cool3: Quote
Nano Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Śliczniusia :D:D:D a jak sobie z łapką radzi teraz ?? już wiadomo coś na temat operacji ?? Quote
koci-świat Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 To ostatnie cudo to nasz Maniek obrażony na cały świat. Trafił tu z rozpędu ;) Agucha napisał(a):http://images47.fotosik.pl/333/0163ec12c51a7680.jpg łaaaa, moje cudaczki kochane :loveu::loveu::loveu: Dzięki za piękne zdjęcia :) Dziewczynka niesamowicie wyrosła a Tomiś się elegancko wybarwił :) Na ostatnim zdjęciu jest Gumisia? :cool3: Quote
Osa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 :eviltong::eviltong::eviltong: Eeee tam czepiacie się... Jaka Gumisia? Jaki Maniek? Gdzie... :siara: :evil_lol: Quote
Paulina87 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 A ja wchodzę i wchodzę na stronę kociego świata a tam ni widu ni słychu nowych zdjęć Maksa a jestem ciekawa jak teraz wygląda. Quote
Osa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Musicie niestety dać nam trochę czasu. Są urlopy -skład jest okrojony. Ważniejsze jest załatwianie dotacji i spraw od których zależy prawidłowe funkcjonowanie Azylu. Oczywiście będą nowe zdjęcia ale nie w tej chwili W czwartek mamy wyjazd w pełnym składzie. Pomału będziemy aktualizować info i zdjęcia naszych podopiecznych. Quote
haliza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No, kochane maleństwo ale urosła -piękna z niej panienka i pozostałe też cudne :loveu:. Ale zaglądałam wczoraj i znowu powiększyło się o albinoska :-( Quote
Agucha Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Albiś mnie też zaskoczył! Tak bardzo mi się podobał i cieszyłam się, że szybko znalazl domek:( Gdyby nie to, że nie zgadza się z innymi psami - już byłby mój! Quote
koci-świat Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 To Luluś (też albinos) się nie zgadzał z psami, ale on jest od miesięcy w zakochanym w nim domku! Albi poszedł do adopcji prosto z lecznicy gdzie go znaleźli i mu pomogli. Na stronie był grzecznościowo. Na oczy go na żywo nie widziałam. Dom mu znalazła Pani doktor pod opieką której przebywał. On jest akurat ideałem w stosunku do innych psów :-) Jest na tymczasie u Oktawii. Agucha napisał(a):Albiś mnie też zaskoczył! Tak bardzo mi się podobał i cieszyłam się, że szybko znalazl domek:( Gdyby nie to, że nie zgadza się z innymi psami - już byłby mój! Quote
Osa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Tak Agucha pomyliła Lulusia z Albisiem :evil_lol: No nic straconego jak go chcesz jest Twój;) [B]Albiś[/B] [IMG]http://www.kociswiat.org.pl/www/images/animal/albi-biale/Albi%20lezy1.jpg[/IMG] [B]Luluś[/B] [IMG]http://www.kociswiat.org.pl/www/images/animal/lulus-biale/Luli1.jpg[/IMG] Widzicie u nas jest tak że nigdy nie zostawiamy naszych adpotujących z ręką w nocniku. Jeśli sptykają ich jakieś nieszczęścia życiowe, kłopoty czy choroba lub cokolwiek innego i nie mogą dłużej opiekować się adpotowanym od nas psem to zawsze taki pies może wrócić do Azylu a wręcz musi do nas wrócić- tak stanowi umowa adopcyjna. Albin akurat nie musiał bo jak pisała Kasia na stronie był grzecznościowo a dom znależli mu weci z kliniki gdzie przebywał ale... i tak "Koci Świat" wziął go pod swoje skrzydła. Quote
Aleksandra:) Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 jeej... jaka kochana Bezunia i to niemądre spojrzenie :loveu: Quote
Osa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Aleksandra:)']jeej... jaka kochana Bezunia i to niemądre spojrzenie :loveu:[/QUOTE] Chyba [B]mądre [/B]chciałaś napisać:lmaa: :evil_lol: Quote
Agucha Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Osa']Tak Agucha pomyliła Lulusia z Albisiem :evil_lol: No nic straconego jak go chcesz jest Twój;) [B]Albiś[/B] [IMG]http://www.kociswiat.org.pl/www/images/animal/albi-biale/Albi%20lezy1.jpg[/IMG] [B]Luluś[/B] [IMG]http://www.kociswiat.org.pl/www/images/animal/lulus-biale/Luli1.jpg[/IMG][/QUOTE] Ło kurcze! Faktycznie jak można się pomylić! :diabloti: Quote
Osa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dzisiaj o 20.00 Beza ma konsultację u dr.Sterny! Jutro sprawozdanie. Quote
Agucha Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Osa napisał(a):Dzisiaj o 20.00 Beza ma konsultację u dr.Sterny! Jutro sprawozdanie. Zaciskam kciuki za bamboszka małego! Quote
Recommended Posts