Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Minęło piętnaście dni od moich informacji w ciągu których nic się nie zmieniło.
Tak jak pisałam malutka ma się dobrze i klatka piersiowa ładnie rośnie wraz z nią.
W tej chwili nie znamy terminu operacji.
[B]Nano[/B] sterylizacja Bezy będzie wchodziła w grę dopiero po pierwszej cieczce - z resztą najważniejsza jest w tej chwili operacja ortopedyczna,
na sterylizację tak czy inaczej jest za wcześnie...
Zgodnie z obietnicą gdyby coś się działo na pewno od razu taka informacja pojawi się na wątku.

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj malutka :loveu:super że wszystko przebiega bez niespodzianek, rośniesz na cudną panienkę :eviltong:
Osa proszę wygłasiać i wycałować malutką ;)

• 1 month later...
Posted

Pewnie-jest już wielką Bezunią!
Zdjęcia mogę obiecać po czwartku-wraca moja vice i będę mogła zrobić coś ponadto co muszę koniecznie. Mała jest śliczna. Pod koniec tygodnia idzie jeszcze raz na konsultację czy operacja ma sens....

Agucha napisał(a):
Jakieś zdjęcie Łobuziary sama bym chętnie zobaczyła. Pewnie urosło się Bezulce :)

Posted

koci-świat napisał(a):
Pewnie-jest już wielką Bezunią!
Zdjęcia mogę obiecać po czwartku-wraca moja vice i będę mogła zrobić coś ponadto co muszę koniecznie. Mała jest śliczna. Pod koniec tygodnia idzie jeszcze raz na konsultację czy operacja ma sens....

Wspaniale, że wszystko dziewczynce rozwija się bez powikłań :)
Trzymam mocno kciuki za jej zdrówko!

Zaglądam regularnie na stronkę fundacji, ale tam są jeszcze te ostatnie. Także na zdjęcia wielkiej Bezuni poczekam bardzo chętnie, dziękuję :)

Posted

Musicie niestety dać nam trochę czasu.
Są urlopy -skład jest okrojony. Ważniejsze jest załatwianie dotacji i spraw od których zależy prawidłowe funkcjonowanie Azylu.
Oczywiście będą nowe zdjęcia ale nie w tej chwili
W czwartek mamy wyjazd w pełnym składzie.
Pomału będziemy aktualizować info i zdjęcia naszych podopiecznych.

Posted

Albiś mnie też zaskoczył! Tak bardzo mi się podobał i cieszyłam się, że szybko znalazl domek:(
Gdyby nie to, że nie zgadza się z innymi psami - już byłby mój!

Posted

To Luluś (też albinos) się nie zgadzał z psami, ale on jest od miesięcy w zakochanym w nim domku!
Albi poszedł do adopcji prosto z lecznicy gdzie go znaleźli i mu pomogli. Na stronie był grzecznościowo. Na oczy go na żywo nie widziałam. Dom mu znalazła Pani doktor pod opieką której przebywał. On jest akurat ideałem w stosunku do innych psów :-)
Jest na tymczasie u Oktawii.

Agucha napisał(a):
Albiś mnie też zaskoczył! Tak bardzo mi się podobał i cieszyłam się, że szybko znalazl domek:(
Gdyby nie to, że nie zgadza się z innymi psami - już byłby mój!

Posted

Tak Agucha pomyliła Lulusia z Albisiem :evil_lol:
No nic straconego jak go chcesz jest Twój;)
[B]Albiś[/B]
[IMG]http://www.kociswiat.org.pl/www/images/animal/albi-biale/Albi%20lezy1.jpg[/IMG]
[B]Luluś[/B]
[IMG]http://www.kociswiat.org.pl/www/images/animal/lulus-biale/Luli1.jpg[/IMG]

Widzicie u nas jest tak że nigdy nie zostawiamy naszych adpotujących z ręką w nocniku.
Jeśli sptykają ich jakieś nieszczęścia życiowe, kłopoty czy choroba lub cokolwiek innego i nie mogą dłużej opiekować się adpotowanym od nas psem to zawsze taki pies może wrócić do Azylu a wręcz musi do nas wrócić- tak stanowi umowa adopcyjna.
Albin akurat nie musiał bo jak pisała Kasia na stronie był grzecznościowo a dom znależli mu weci z kliniki gdzie przebywał ale... i tak "Koci Świat" wziął go pod swoje skrzydła.

Posted

[quote name='Aleksandra:)']jeej... jaka kochana Bezunia i to niemądre spojrzenie :loveu:[/QUOTE]

Chyba [B]mądre [/B]chciałaś napisać:lmaa:
:evil_lol:

Posted

[quote name='Osa']Tak Agucha pomyliła Lulusia z Albisiem :evil_lol:
No nic straconego jak go chcesz jest Twój;)
[B]Albiś[/B]
[IMG]http://www.kociswiat.org.pl/www/images/animal/albi-biale/Albi%20lezy1.jpg[/IMG]
[B]Luluś[/B]
[IMG]http://www.kociswiat.org.pl/www/images/animal/lulus-biale/Luli1.jpg[/IMG][/QUOTE]
Ło kurcze!
Faktycznie jak można się pomylić! :diabloti: