Agucha Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 cavusia napisał(a):Ale słodkość! A imię Beza świetnie do niej pasuje! Czy są już jakieś ewentualne propozycje domków? Domki będą przesiewane dopiero za ok. pół roku. jak maleństwo przejdzie operację kolanka... Quote
Osa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Pomimo informacji, że suczka będzie do adpocji dopiero po ew. operacji za ok. pół roku dostajemy róże maile. W większości od osób niepełnoletnich,bo słodka i kochana , które nie mają ani środków ani wiedzy. Niektórzy uważają że miłość zdziała cuda a miejscowy wet poprwi łapkę i będzie wszystko super. My też mamy nadzieję że będzie dobrze ale nad nią czuwają najlepsi wet i ew. operacja będzie przeprowadzona przez specjalistów w dziedzinie ortopedii - niestety w życiu nie ma nic GRATIS - jak to się niektórym wydaje- sama miłość nie wystarczy potrzebna jest fachowa opieka,wiedza, doświadczenie i pieniążki też. Przy okazji dodam że u Bezuni wszystko dobrze. Jak to małe szczenię uwielbia zabawę i jest na prawdę słodka. Pomału uczymy ją załatwiać się na podkłady - na razie jeszcze nie wychodzi na spcerki ale już niedługo zacznie i mamy nadzieję że polubi załatawianie się na trawce...:) Quote
Nano Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Osa a zrobiłyście jej podstawowe szczepienia już ?? bo ona nic nie miała robione... Quote
Osa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Nano Beza na dzień dobry została odrobaczona. Ponieważ u właściciela nie była szczepiona NOBIVAC PUPPY - pierwszą szczepionką na dwa znaczniki Parwowirusa i Nosówki - w tę sobotę została kompleksowo zaszczepiona zblokowaną szczepionką. Dla nas są to sprawy oczywiste. Zeberko Jak będzie na to czas to jakieś fotki zrobię. Najważniejsza jest opieka i wet. A fotki zdążą - aż tak się przez te parę dni nie zmieniała. Pisałam już że nie mamy czasu na częste sesje foto. Quote
Agucha Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Serce rośnie jak się czyta dobre wieści :) Mała rozrabiaka rośnie :) Quote
Agucha Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Bezulka co u Ciebie? Ciotka nie może się dostać na stronkę Fundacji... blokada dostępu, ciekawe... Quote
ewexoxo Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Agucha ten sam problem miałam wczoraj - blokada dostępu :crazyeye: nie wiem o co chodzi? Quote
Agucha Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ach, no to już wszystko jasne! Zaczynalam się martwić, że ktoś mnie przyblokował :D Quote
zeberka4 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 a czy teraz skromnie mozecie pokazać małą? pewnie urosła :D Quote
Tola^^ Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Już dawno nie było jej fotek i na pewno mała urosła :):) Quote
ewexoxo Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 własnie - podpisuję się pod petycją odnosnie zdjęć Bezy! :-) Quote
Osa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 U Bezy wszystko w porządku. Ładnie i jak do tej pory prawidłowo się rozwija. Najbardziej cieszy nas to że kości klatki piersiowej również ładnie rosną wraz z sunią. Wiemy że operacja łapki możliwa będzie w cześniej niż się spodziewałyśmy. A oto nasza Beza Wszystkich chętnych którzy poważnie myślą o tym aby adpotować sunię proszę o kontakt ze mną lub Kasią koci-swiat na PW lub maila. Chcemy wcześniej wytypować najlepszy dom dla małej aby jej pobyt w Azylu ograniczyć do minimum. Przypominam że sunia będzie do adpocji dopiero po operacji nóżki. Quote
Agucha Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 http://images46.fotosik.pl/304/51987dec0119116f.jpg Och Ty pimpuszku kłębuszku! Cudowna jesteś!:loveu::loveu::loveu: Quote
Tola^^ Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jaka ona cudowna i śliczna :loveu: Jak szczęśliwie się bawi! Prawdziwa Piękność! Quote
Agucha Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Osa napisał(a): Wszystkich chętnych którzy poważnie myślą o tym aby adpotować sunię proszę o kontakt ze mną lub Kasią koci-swiat na PW lub maila. Chcemy wcześniej wytypować najlepszy dom dla małej aby jej pobyt w Azylu ograniczyć do minimum. Przypominam że sunia będzie do adpocji dopiero po operacji nóżki. :PROXY5: No to ja, no to jaaa :hand::sweetCyb::siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aleksandra:) Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ale z niej rozrabiara :] przepiękna jest niunia :) jak ja bym ją gdzieś dorwała i wymiziała to by miała zapas na co najmniej pól roku:) taka jest śliczna Quote
ewexoxo Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No to niezła laleczka nam tu rośnie :loveu: Będzie pewnie dużo chętnych i trzeba będzie ostro filtrować domki :lmaa: Quote
haliza Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 A to cudny maluszek, dopiero tu cię znalazłam :multi: Quote
Nano Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 jak tam nasza malutka się ma ?? :) wiadomo już konkternie kiedy operacja, sterylizacja ?? z klatką wszystko ok ?? :) Quote
Recommended Posts