xmartix Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 cholerka nooo taki ladny pies ludzie to są mega wygodni!! ostatnio dzwonił facet po ONka 3 letniego pięknego, ale nie chciało mu się jechać 100 km go zobaczyć... sorry, ładny owczar, młody, zdrowy, za darmo... niektórzy ludzie po 500 km w jedną stronę jada po psa a ten te 100 km by go zobaczyć nie chciało mu się jechać.. masakra Quote
Ra_dunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jestem tak trochę przez przypadek. Po raz setny obiecywałam sobie - nie zaglądaj na kolejne wątki... ale no nie mogę... Ciotki - spamować, rozsyłać informacje, pisać do Teresy Borcz, zbierać deklaracje... przecież to kochane, zdrowe szczenię :( nic nie winne :( Nazwijcie go jakoś. Jutro postaram się zrobić banerek - biedak nawet go nie ma... Kikou - psi aniele - Ty się proszę nie załamuj i nie poddawaj! Musi się udać... Przepraszam, że teraz więcej nie pomogę - jutro jadę w delegację i nie będzie mnie do czwartku. Ale jakby co - zrobię małemu allegro jak wrócę (choć mam nadzieję, że do tej pory już będzie miał ;) ). Quote
polubek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ra_dunia ja ci c...... dam spam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 hehehe... ale jaki skuteczny ;) tak widziałam, że Ciebie tu jeszcze nie ma... no to już jesteś :) zobacz co za cudo i ciotki jakieś wątpiące. Trza je na duchu podnieść... A psiaka do domu wyeksmitować... Quote
kikou Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 może w przyszłym tygodniu Asia miałaby czas żeby podjechać z nim na AR do dr Kielbowicza? dzisiaj zaksięgowalo sie 80,- od mparsley bardzo dziekujemy!!! a z pieniędzy po Szafirku wydałam tylko 20,- na wizyte w ubiegły czwartek wiec zostało jeszcze 118,- zł mamy wiec "grosik" na jakieś ruchy ja go też moge podwieźć gdzieś kawałek...tylko w tym tygodniu jestem mocno zajęta, jeśli miałabym gdzieś jechać to po weekendzie Quote
Ra_dunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 a ile ten "hodofca" daje małemu jeszcze czasu? Troszkę jak widać pospamowałam ;) ostrzegając uczciwie w tytule... ale na serio więcej by się zdało. Ruch na wątku potrzebny, hałas, inaczej się nie da :( Quote
kikou Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 tak rozmawiałam z nim jeszcze dzisiaj telefonicznie i jeszcze "wytrzyma" do przyszłego weekendu Quote
xmartix Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ra dunia Goran allegro ma zapytam się Asi, wszystko się okaże dopiero pod koniec tygodnia, bo od jutra ma bordoga jakiegoś tam i jakiś sprawy z nim do załatwiania Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Na moim blogu, pod wpisem dotyczącym Waszego Belga pojawił się taki oto komentarz kasienka2204 | kasienka2204@gazeta.pl 2010-05-14 10:11:13 | 109.243.110.66 witam.Czy ten piesio jest jeszcze do wzięcia?i skąd byłby odbiór.Proszę o info. Tak jak widać 14. Ja odpisałam dopiero wczoraj i nie wiem, czy w ogole zostalo to przeczytane. Mysle, ze warto skontaktowac sie z tą Panią przez maila. Quote
xmartix Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ale odpisalas tej pani? to dobrze, ja zaraz napiszę do niej maila i podam nr tel do Kasi Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 odpisalam z duzym opoznieniem, bo bylam "wyjechana". Quote
kikou Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 domek kolo opola interesuje sie małym i jeden dom tymczasowy, tylko mieliśmy kłopoty z połączeniem, dogadamy szczegóły później, może akurat sie uda... Quote
GoskaGoska Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 dobrze, ze się ktos interesuje trzymam kciuki Quote
polubek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ojejku wreszcie dokopałam się i mam moment. ch..... dobija mnie to co się dzieje teraz. już lecę robić banerki. sorki że dopiero teraz ale już nawet nie starcza mi czasu na spanie. jak co na przyszłość przypominajcie esami, bo mogę zgubić wątek w natłoku wszystkiego ******** goran przepraszam że czekałeś tyle czasu Quote
GoskaGoska Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 i co z tymi zainteresowanymi domkami wyszlo cos? Quote
daria1990 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ja mam pytanko bo nie doczytałam czy ten pan Hodofffca przypadkiem nie jest z lubania?? bo w autogiełdzie widziałam ogloszenia o sprzedaży takich właśbnie szczeniąt, a moj sąsiad ma szczona w tym wieku z takiej podobno mieszanki ale jego sunia calkowicie jak kaukazik wygląda. Quote
maksiulab Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 skąd jest ten psiak? my byśmy mogli go przewieźć do weterynarza, tylko właśnie gdzie on biedny później wróci...:( trzymam kciuki żeby wypaliło z domem Quote
kikou Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Ra_dunia']i jak sprawy Gorana? sprawy mają sie tak, że dzisiaj z samego rana podwoziłam Goranka do nowej rodziny, Państwo z okolic Opola, ponieważ piesio był u mnie od weekendu, a oni akurat gdzieś sie wybierali dzisiaj przez wroclaw, umówiłam sie że podrzuce chłopca do wrocka... troche było mało czasu na wizyte, niemniej podpisaliśmy umowe i Państwo zobowiązali sie leczyć małego i oczekują na wizyte, która bedzie zamiast przedadopcyjnej taka śródadopcyjna... szukamy kogoś kto zechciałby tę wizyta przeprowadzić w województwie opolskim, prosze o pomoc, podpowiedzcie kto miałby chęć i doświadczenie żeby Goranka odwiedzić Quote
Recommended Posts