vena&vivi Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Dziękuje wszystkim, więc czekamy na tekst i ruszamy z ogłoszeniami. Alicja zrobi dla Hektorka bazarek :D Chita w razie co może zawieśc więc zostało TYLKO uzbieranie funduszy:evil_lol: Quote
anetek100 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Hektor był psem pięknym, dostojnym, na pewno dumnie stał przy swoim Panie blisko, ciesząc się życiem....tak było do momentu, gdy jego właściciel te dumę ukrócił. Wyrzucił jak zbędną, niepotrzebną rzecz, jak kogoś, kto wadzi, przeszkadza, jest niepotrzebny...Hektorek trafił za kraty, za co?? Za to, że po prostu za mocno kochał?? Że starał sie przychylic nieba swemu panu?? Za to, że cieszył sie każdą chwilą u boku swego opiekuna??? Człowiek sam przyznał sobie prawo do karania młodszych braci, bo często jest tak w życiu, że silniejsi eliminują słabszych, jednak człowiek wobec zwierząt robi to z czystej chęci ukazania siły, aby wyrzucić swoje emocje, albo ot tak po prostu niszczy jego wewnętrzne piękno, rani, skazuje na bezdomność...a zwierzę mimo zadanego bolu zawsze powróci, zawsze pokocha jeszcze raz...tak jak Hektor..utracił nadzieje i siły na lepsze zycie, tęsknota nie pozwala mu normalnie funkcjonować. To kochana psia istota, ktora będzie kochała ponad zycie, wierna i zawsze oddana,wystarczy daj mu odrobine ciepła, swobody, miłości i tego, czego nabjardziej pragnie.... bliskości ukochanego człowieka... Pokochaj go całym sercem a on pokocha Cię jeszcze bardziej i nic wzamian nie będzie chciał!!!! teraz trochę wierszowane:) Hektor - psie serce pęknięte, złamane, Za kratami czeka, tęskniące, zapłakane, Bez miłości i troski swego człowieka, Ktory porzucił, nie wroci, a Psie serce czeka. Piękno Hektora zagasło, dusza ucierpiała, Bez bliskości człowieka wnętrze jego umiera, Zraniona dusza jest jak mięsień niećwiczony, Po pewnym czasie zamiera. Pokochaj Hektora, bo serce płacze, boli, Pokochaj, bo piękno jego umiera powoli, Pokochaj, bo jego iskra nadziei pragnie, Rozżarzyć się bardziej gdzies w sercu na dnie." Quote
Cajus JB Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dziękuję anetek za tekst dla Hektora. Mnie się podoba i jeden i drugi. Quote
furciaczek Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Super teksty, wystawie wyroznione allegro jutro wieczorkiem. Quote
Alicja Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 bazarek będzie wieczorkiem ...oki ??????? jedziemy po kafelki do remontu kuchni :( Quote
vena&vivi Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Piękne teksty, no to można ogłoszenia robić :) Dziękuje za allegro, jak przyjdzie kasa z bazarku to oddamy tylko fur numer konta daj bo jakoś ostatnio nie mogłam się doprosić o Twoje konto :D Quote
Alicja Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [FONT=Arial]ZAPRASZAMY wszystkie damy , panów , chłopców , koleżanki na bazarek dla Hektorka http://www.dogomania.pl/threads/189407-Dla-Psiak%C3%B3w-kotk%C3%B3w-i-chomika-nawet-na-Hektorka-do-31-lipca?p=15055992#post15055992[/FONT] Quote
vena&vivi Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Dzięki wielkie za bazarek, zapraszamy. Quote
chita Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 czy wiadomo kiedy mniej wiecej Hektorek moglby jechac? Quote
vena&vivi Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 No coż nawet jak teraz mogłby to nie pojedzie bo nie mamy żadnych deklaracji a ja się nie podejme płacenia całości. Zbieramy deklaracje. Quote
chita Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 kochani kto sie dolozy to dla niego wielkaaaa szansa, jaka jest cena hoteliku? Quote
vena&vivi Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 z tego co Cajus mówił to 250zł - niby nie dużo ale deklaracji brak. Bardzo prosimy o pomoc. Jak możecie porozsyłajcie wątek. Ja wysyłam pw. Quote
vena&vivi Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 To może na dobry początek. Deklaruje 20 zł miesięcznie na Hektorka. Jeszcze tylko 230 :) Quote
ms_arwi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Widzialam, ze macie juz tekst, podeslijcie mi prosze tekst wraz z kilkoma ladnymi zdjeciami + dane do kontaktu (mail, telefon, miejsce najlepiej) na maila ms_arwi@wp.pl. Dostaje to na maila i poleca ogloszenia :) Quote
sacred PIRANHA Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 no i ja jestem Fur to tego piechola jutro odwiedzisz? porób mu foty, wymiziaj i wyprzytulaj, fajny chuderlaczek:loveu: będzie z niego chłop jeszcze:diabloti: Quote
furciaczek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Tak tak do niego jade :) Mam nadzieje ze mi bateri w aparacie starczy...bo aparat wzielam, obiektywy dwa wzielam...ladowarki nie wzielam!! Jak sie wyrobie to kupie przed wizyta, choc nie sadze abym zdazyla...tak czy siak pare fot bedzie napewno :) Quote
vena&vivi Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Fotki prześle fur, dane kontaktowe jutro podam ja :. Dzięki za odwiedziny Quote
Estrella Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ale ślicznego misia tu macie :loveu: Ja też na zaproszenie Jacka, ale tylko w odwiedziny :-( Quote
furciaczek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Estrella napisał(a):Ale ślicznego misia tu macie :loveu: Ja też na zaproszenie Jacka, ale tylko w odwiedziny :-( Oooo ciotka mundialowa moja sie zjawila!! jakie to dogo male ;) Quote
Cajus JB Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ja też uciekam. Trochę pw poszło. Z góry dziękuję za zaglądniecie do Hektora. Quote
Recommended Posts