Lolalola Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ale sie ciesze:)Hektor teraz juz bedziesz szczesliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agnieszka32 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 No nie mogę - ale wpadłaś Furciaczku :evil_lol: Cudownie!!!! Aż się poryczałam :loveu: Quote
ania z poznania Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Fur, jakie wspaniałe wiadomości, jak się cieszę :multi::loveu:! Quote
salibinka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Powodzenia :) i dużo szczęścia życzę Tobie i Twojemu już Hektorkowi :) Quote
Alicja Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Furciaczku ... wiesz że jesteś the best ;) ale to już mówiłam :loveu: Quote
Basia&Safi Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 W takim razie to co mam na bazarek dla Hectorka moge przeznaczyc na bazarek Dla bb na psiaki z kalisza ? Quote
łolkiee Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Gratuluję!!!!!:smilecol: uwielbiam takie zakończenia :-( aż się łezka w oczku kręci ;) Składam niskie pokłony! takie aż do ziemi, wszystkim ciocią! Quote
wapiszon Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 To pozostało tylko życzyć szczęścia na Nowej Drodze Życia :evil_lol::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Ewa&Duffel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Wspaniałe wieści !!! Dużo szczęścia w nowym domku Hektorku :) Quote
chita Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 oo widze ze to w koncu oficjalne;) lepiej byc nie moglo.... Quote
Alexandra29 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 To cudownie Yupiii!!!! Bądz szczęsliwy Hektorku. Tak pięknego i szybkiego zakończenia się nie spodziewałam:-))) Furciaczku jestes kochana:-) Quote
Pies Wolny Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No i SUPER !!!! :multi:, dla Hektora .....tak , bo dla mnie nie bardzo. Z powodu ciągłych wyjazdów i sklerozy (wracam tylko na noc) nie zdążyłem ze składką - bardzo nieładnie, ciiicho, :oops: ... wiem. Co mam teraz zrobić ? Albo zapłacę w poniedziałek i będę udawał , że nic nie wiem, albo proszę o ...łagodny wymiar, albo jak mi Furciaczek da adres to wyślę prezent dla Hektora.:razz: Quote
furciaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Hekcio zapewne dziekuje za zyczonka:loveu: Pies Wolny mysle ze najlepiej przekazac wplate na innego bezdomniaka, takiego ktory jeszcze czeka na swojego ludzia:) Quote
Pies Wolny Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='furciaczek']Hekcio zapewne dziekuje za zyczonka:loveu: Pies Wolny mysle ze najlepiej przekazac wplate na innego bezdomniaka, takiego ktory jeszcze czeka na swojego ludzia:) To ja zapłacę w poniedziałek, a Wy decydujcie komu to w spadku przekazać (może Mister Dżeki http://www.dogomania.pl/threads/189693-Miss-i-Mister-w-potrzebie-KONIEC-KONKURSU-%29?p=15118284#post15118284 ) Prezent dla Hektora mogę zrobić tak czy siak - potrzebny Twój adres, albo wyślę do Vena&Vivi. Quote
Alicja Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Pies Wolny']To ja zapłacę w poniedziałek, a Wy decydujcie komu to w spadku przekazać (może Mister Dżeki http://www.dogomania.pl/threads/189693-Miss-i-Mister-w-potrzebie-KONIEC-KONKURSU-%29?p=15118284#post15118284 ) Prezent dla Hektora mogę zrobić tak czy siak - potrzebny Twój adres, albo wyślę do Vena&Vivi. może dla Frodo z 2go miejsca ;) Quote
Pies Wolny Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Decyzja należy do WAS. Ja nie mogę nic sugerować .... bo i tak podpadłem. Dajcie cynk w sprawie adresu. Quote
pinkmoon Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Fur, a ja dopiero teraz skojarzyłam co to się wydarzyło! :multi: Gratulacje i powodzenia z nowym kumplem! :) Quote
ilon_n Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ojoj, jakie super wieści, Hektor znalazł sobie DS!! ;) to może wysyłajcie do mariamc kolejnego bulka ze schronu, deklaracje już jakby uzbierane :) tylko poprosić darczyńców o zgodę na przeniesienie deklaracji :) Quote
vena&vivi Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Kochani dziś jade po Hektorka z Fur jak wróce porobie do Was przelewy :) Ilon narazie nie chce umieszczać bulków w hotelu bo nie ma takiej potrzeby - te co sa dobrze sobie radzą - trzeba im ogłoszenia robić. Pies Wolny - Ty musisz zdecydować gdzie chcesz poóc - Hektor ma dom wiec nic się nie stało, że nie wpaciłeś :) Quote
furciaczek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 A to rodzinka....co prawda nie w komplecie bo jest duzo wieksza no ale zawsze to cos ;) Quote
agnieszka32 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Furciaczku - opisuj - jak Hektorek zareagował, gdy Cię znów zobaczył, jak się zachowuje w domku - no wszystko! Quote
furciaczek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Mialysmy z Ania podroz z przygodami...nieciekawymi bardzo (nic z hekciem) jestem jeszcze zdenerwowana i masakrycznie zmeczona wiec relajcja jutro;) Quote
agaga21 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ojej, znowu przygody?!? dobrze, ze wróciłyście całe. jutro to mam nadzieję, że będzie duuuuzo fotek szczęśliwego hektorka:loveu: Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Bo Gosia zawsze ma przygody.... czekam na jutrzejsza relację http://i26.tinypic.com/rwrm1y.jpg ślicznie wam razem ze sobą ;) Quote
Recommended Posts