Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i SUPER !!!! :multi:, dla Hektora .....tak , bo dla mnie nie bardzo. Z powodu ciągłych wyjazdów i sklerozy (wracam tylko na noc) nie zdążyłem ze składką - bardzo nieładnie, ciiicho, :oops: ... wiem. Co mam teraz zrobić ? Albo zapłacę w poniedziałek i będę udawał , że nic nie wiem, albo proszę o ...łagodny wymiar, albo jak mi Furciaczek da adres to wyślę prezent dla Hektora.:razz:

Posted

[quote name='furciaczek']Hekcio zapewne dziekuje za zyczonka:loveu:

Pies Wolny mysle ze najlepiej przekazac wplate na innego bezdomniaka, takiego ktory jeszcze czeka na swojego ludzia:)

To ja zapłacę w poniedziałek, a Wy decydujcie komu to w spadku przekazać (może Mister Dżeki http://www.dogomania.pl/threads/189693-Miss-i-Mister-w-potrzebie-KONIEC-KONKURSU-%29?p=15118284#post15118284 ) Prezent dla Hektora mogę zrobić tak czy siak - potrzebny Twój adres, albo wyślę do Vena&Vivi.

Posted

Ojoj, jakie super wieści, Hektor znalazł sobie DS!! ;)
to może wysyłajcie do mariamc kolejnego bulka ze schronu, deklaracje już jakby uzbierane :) tylko poprosić darczyńców o zgodę na przeniesienie deklaracji :)

Posted

Kochani dziś jade po Hektorka z Fur jak wróce porobie do Was przelewy :) Ilon narazie nie chce umieszczać bulków w hotelu bo nie ma takiej potrzeby - te co sa dobrze sobie radzą - trzeba im ogłoszenia robić.

Pies Wolny - Ty musisz zdecydować gdzie chcesz poóc - Hektor ma dom wiec nic się nie stało, że nie wpaciłeś :)