vena&vivi Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Słuchajcie jak macie pw z dekaracjami, wpiszcie tu nick i kwote ja przepisze to w post rozliczeniowy. Łatwiej mi będzie dojść kto, czemu, po co??:eviltong::diabloti: Quote
ilon_n Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 vena&vivi napisał(a):Słuchajcie jak macie pw z dekaracjami, wpiszcie tu nick i kwote ja przepisze to w post rozliczeniowy. Łatwiej mi będzie dojść kto, czemu, po co??:eviltong::diabloti: no to dopisz Pani_Sisi stała deklaracja miesięczna - do sprecyzowania na początku sierpnia :p EDIT aaa, już jest!! zagapiłam się. THX!! Quote
Paja Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jestem i ja, chwilowo tylko podrzuce chłopaka.Wyszłam dopiero ze szpitala spadłam z koniai chłopak mnie troszku poturbował za jakis czas jak dojde do siebie niech ktos sie do mnie odezwie to cos wpłace...Pozdrawiam Quote
Alexandra29 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Witam i ja. W tym miesiącu już obiecałam pomoc innym psiakom. Może w przyszłym miesiącu coś wyskrobię:-( Przykro mi:-( Tyle ich jest i wszystkim chciałoby się pomóc, ale nie ma jak. Ale jestem z wami! Quote
Awit Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Dostałam pw, nie mogę nic zadeklarować, mogę jednorazowo przesłać 10zł pod koniec lipca. Quote
vena&vivi Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 brygida999 napisał(a):to on tak z tęsknoty? a je obecnie? on tak z tęknoty, stracił chyba wiare, je ale niestety widać jak wygląda. Musimy go umieścić w hoteliku i badania porobić . Quote
ania z poznania Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 To ode mnie 50zł dla Hektorka, poproszę o numer konta :). Quote
vena&vivi Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 ania z poznania napisał(a):To ode mnie 50zł dla Hektorka, poproszę o numer konta :). kochana moja, już wysyłam dane Quote
ilon_n Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Paja napisał(a):Jestem i ja, chwilowo tylko podrzuce chłopaka.Wyszłam dopiero ze szpitala spadłam z koniai chłopak mnie troszku poturbował za jakis czas jak dojde do siebie niech ktos sie do mnie odezwie to cos wpłace...Pozdrawiam no to obiecuję, że się znów odezwę ;) a tymczasem życzymy powrotu do zdrowia i mniej usterkowych rajdów ;) Alexandra29 napisał(a):Witam i ja. W tym miesiącu już obiecałam pomoc innym psiakom. Może w przyszłym miesiącu coś wyskrobię:-( Przykro mi:-( Tyle ich jest i wszystkim chciałoby się pomóc, ale nie ma jak. Ale jestem z wami! Dziękuję Alexandra29 za odzew i obecność. W przyszłym miesiącu jak najbardziej prośba też aktualna, bo to już za tydzień, więc wszyscy skrobiemy ;) Awit napisał(a):Dostałam pw, nie mogę nic zadeklarować, mogę jednorazowo przesłać 10zł pod koniec lipca. Duże dzięki Awit za odzew! Ważna jest każda złotówka. Quote
furciaczek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1160650702 :) Quote
mania1979 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 wysłałam dziś dla chłopaczka 10 zł, nie mogę obiecać stałej deklaracji,ale postaram się w przyszłym miesiącu też coś wyskrobać..wiem ze to nie wiele..trzymaj się Hektorku Quote
vena&vivi Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 mania1979 napisał(a):wysłałam dziś dla chłopaczka 10 zł, nie mogę obiecać stałej deklaracji,ale postaram się w przyszłym miesiącu też coś wyskrobać..wiem ze to nie wiele..trzymaj się Hektorku To bardzo dużo, naprawde nam pomaga, pamiętajmy o powiedzeniu " grosz do grosza a bedzie kokosza" :) Quote
pati_zabrze Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Melduję się na wątku chłopczyka. Na razie zbyt wiele pomóc nie mogę, ale przynajmniej podniosę biedaka... Quote
vena&vivi Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 wapiszon napisał(a):A Hektor pojedzie do Szczecinka przez Piłę? yhm yhm jak będe organizowała transport to odpowiem na to pytanie :) Quote
bico Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ja mogę jedynie skromne 20 zł jednorazowo zadeklarować:oops: poproszę o dane na pw. Quote
BeaBono Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 zaglądam (dziękuję za zaproszenie), zapisuję, lecz póki co "groszem nie...", przepraszam Hektorku :-( Quote
ilon_n Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Cioteczki niezawodne, dzięki za przybycie i wsparcie :) bico, 20pln to żadna skromność! kawał grosza :) Quote
bbgm Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 A Hektor jest na bullowatym forum-jakoś go nie kojarzę? Quote
Beatkaa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Będę podnosić wątek,ale niestety nie jestem w stanie zrobić coś więcej :( Quote
BERKANO Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 witajcie. podrzućcie mi dane przelewowe to przynajmniej jednorazowo coś wpłacę. Quote
Recommended Posts