wiolabiszop Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Ja też uciekam. Trochę pw poszło. Z góry dziękuję za zaglądniecie do Hektora. Jestem ale mogę tylko zaglądac :(( Quote
vena&vivi Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Ładnie się zasiedziałeś Cajus, ja dziś kończe "b" ehh. Dziękuje wszystkim Quote
Martecek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 dzień dobry Hektorku....hop w górę po pomoc.... Quote
Kapsel Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jestem i ja na zaproszenie Cajusa :loveu: ale obawiam się, że niewiele moja obecność tutaj pomoże :shake: Quote
Talia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Cajus dziękuje ze pw :loveu: Niestety finansowo nie pomogę :( Ew mogę poszukać czegoś na bazarek dla psiaka ;) Quote
agusiazet Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Witam i ja. Też z zaproszenia Cajusa. Niestety stałej deklaracji nie mogę złożyć, tych teraźniejszych mam już sporo i pewnie byłabym niewypłacalna:( Ale w sierpniu mogę wspomóc jednorazowo kwotą 50 zł, a ponieważ pies jest piękny, powinien znaleźć bardzo odpowiedzialny i mądry dom, więc wysyłam masę pozytywnych fluidów, może zadziałają:) Poproszę o numer konta na PW i ew. przypomnienie jakbym nie pamiętała! Quote
vena&vivi Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 agusiazet napisał(a):Witam i ja. Też z zaproszenia Cajusa. Niestety stałej deklaracji nie mogę złożyć, tych teraźniejszych mam już sporo i pewnie byłabym niewypłacalna:( Ale w sierpniu mogę wspomóc jednorazowo kwotą 50 zł, a ponieważ pies jest piękny, powinien znaleźć bardzo odpowiedzialny i mądry dom, więc wysyłam masę pozytywnych fluidów, może zadziałają:) Poproszę o numer konta na PW i ew. przypomnienie jakbym nie pamiętała! Dziękuje bardzooo:multi::iloveyou::B-fly: Zapisuje jako kwota jednorazowa. Quote
mikoada Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jestem na zaproszenie vene&vivi finansowo niestety na chwile obecną nie jestem w stanie pomóc, ale obiecuję zaglądać do Hektora... Quote
vena&vivi Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Dziękuje za przybycie. Bardzo proszę zajrzyjcie na bazarek :) Quote
mania1979 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 chciałabym bardzo wspomóc Hektorka,ale w tej chwili mam dół finansowy:-(,mimo tego postaram się w sierpniu tak jednorazowo jakąś kwotę na niego wysłać,poproszę tylko na pw nr konta i dane.Dam ile się da,no kurka teraz nie pracuje ,siedzę w domu...ale postaram się cosik wyskrobać dla chłopaczka:cool3: Quote
asiulek-85 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jestem i ja. Niestety finansowo wspomóc nie moge :( :( :( Ale on jest przepiękny, napewno będe zagladać Quote
auraa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Podnoszę pieska. W sierpniu postaram się coś wpłacić. Teraz dóóóóóóół.................................. Quote
vena&vivi Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 zapisać Cię na włatę jednorazową auraa?? Mogę wpisać jakaś kwota a w sierpniu zdecydujesz ile:) Nawet jak będzie to 1zł to wdzięczna bedę baaardzo. Quote
paulinken Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Nie mogę już sobie pozwolić na stałą, niestety :shake: A ogłoszenia chłopak ma? Może jakieś plakaciki? Bym rozwiesiła w Bydgoszczy. Quote
vena&vivi Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Ogłoszenia będzie miał (ma wykupione), fur dziś mu zdjęcia popstryka. Plakatów nie mamy niestety. Quote
paulinken Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 To ja może spróbuję jakieś sklecić w Photoshopie, jak zrobię, to podeślę, tylko czy ktoś jest chętny? Quote
vena&vivi Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Myśle, że chętni się znajdą :D ja porozwieszam w Toruniu, może fur jak będzie miała chwike to w aleksandrowie :D czekamy na pakacik. Quote
Ania :) Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jestem też ja i również finansowo niestety nie mogę pomóc, ale będę zaglądać ;) Quote
chita Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ale ruch u Hektora:multi: stalej deklaracji dac nie moge ale chetnie zaplace malemu za pierwszy miesiac w hotelu:cool3:wybieram sie w odwiedziny do Szczecinka jakos w przyszlym tygodniu wiec moze by sie mogl maly ze mna zabrac? Quote
vena&vivi Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 łooo boziu - chita po stopach będe Cię całować :) Zaraz poproszę Cajusa co by się z hotelikiem skontaktował. Baaaardzo dziękuje. Quote
chita Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 vena&vivi napisał(a):łooo boziu - chita po stopach będe Cię całować :) hmmm propozycja nei do odrzucenia:diabloti: teoretycznie mam sie bronic za pare dni ale nie wiem co z tego wyjdzie a ze na dogo jestem z doskoku to w razie czego moj tel 694 238 218 Quote
Jo37 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Później poczytam. Na razie nie mogę nic zadeklarować. Quote
Estrella Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Podniosę Hektorka :loveu: Alee tutaj widzę, że i ten przystojniaczek ma już masę wielbicielek :) furciaczek napisał(a):Oooo ciotka mundialowa moja sie zjawila!! jakie to dogo male ;) To Cajus tak trafił... padło na mnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts