Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam i ja. Też z zaproszenia Cajusa. Niestety stałej deklaracji nie mogę złożyć, tych teraźniejszych mam już sporo i pewnie byłabym niewypłacalna:( Ale w sierpniu mogę wspomóc jednorazowo kwotą 50 zł, a ponieważ pies jest piękny, powinien znaleźć bardzo odpowiedzialny i mądry dom, więc wysyłam masę pozytywnych fluidów, może zadziałają:) Poproszę o numer konta na PW i ew. przypomnienie jakbym nie pamiętała!

Posted

agusiazet napisał(a):
Witam i ja. Też z zaproszenia Cajusa. Niestety stałej deklaracji nie mogę złożyć, tych teraźniejszych mam już sporo i pewnie byłabym niewypłacalna:( Ale w sierpniu mogę wspomóc jednorazowo kwotą 50 zł, a ponieważ pies jest piękny, powinien znaleźć bardzo odpowiedzialny i mądry dom, więc wysyłam masę pozytywnych fluidów, może zadziałają:) Poproszę o numer konta na PW i ew. przypomnienie jakbym nie pamiętała!

Dziękuje bardzooo:multi::iloveyou::B-fly:
Zapisuje jako kwota jednorazowa.

Posted

chciałabym bardzo wspomóc Hektorka,ale w tej chwili mam dół finansowy:-(,mimo tego postaram się w sierpniu tak jednorazowo jakąś kwotę na niego wysłać,poproszę tylko na pw nr konta i dane.Dam ile się da,no kurka teraz nie pracuje ,siedzę w domu...ale postaram się cosik wyskrobać dla chłopaczka:cool3:

Posted

ale ruch u Hektora:multi: stalej deklaracji dac nie moge ale chetnie zaplace malemu za pierwszy miesiac w hotelu:cool3:wybieram sie w odwiedziny do Szczecinka jakos w przyszlym tygodniu wiec moze by sie mogl maly ze mna zabrac?

Posted

vena&vivi napisał(a):
łooo boziu - chita po stopach będe Cię całować :)

hmmm propozycja nei do odrzucenia:diabloti:

teoretycznie mam sie bronic za pare dni ale nie wiem co z tego wyjdzie a ze na dogo jestem z doskoku to w razie czego moj tel
694 238 218

Posted

Podniosę Hektorka :loveu: Alee tutaj widzę, że i ten przystojniaczek ma już masę wielbicielek :)

furciaczek napisał(a):
Oooo ciotka mundialowa moja sie zjawila!!
jakie to dogo male ;)
To Cajus tak trafił... padło na mnie :evil_lol: