ms_arwi Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 podeslijcie mi na [email]ms_arwi@wp.pl[/email] tekst do ogloszen i zdjecia Hektorka - chita prosila zebym porobila ogloszenia Quote
vena&vivi Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Dziewczyny przepraszam , kłopoty mi się zwaliły ale już wróciłam. Hektorek coraz gorzej, niby je a chudnie, nie cieszy się już jak do niego idę. Trza go ze schronu wyciągnąć. Quote
vena&vivi Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Hektora trzeba wyciągnąć ze schroniska, on traci nadzieje. Zbieramy deklaracje stałe na hotelik. Bardzo prosimy o pomoc. Jesteśmy w rezerwie u mariamc. Proszę o deklaracje dla naszej chudziny. Czekamy na ochłodzenie bo wtedy będzie miejsce dla Hektora. Jak mi kom przestanie mulić wpisze prośbe w 1 poście. Quote
agaga21 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 co u hektorka? czy zabieracie go do jakiegos hoteliku? będa jakies nowe zdjęcia? Quote
ms_arwi Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ja jakby co przypominam, ze chita mu zasponsorowala ogloszonka i czekam na fotki i tekst (ms_arwi@wp.pl) Quote
Alicja Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='vena&vivi']Hektora trzeba wyciągnąć ze schroniska, on traci nadzieje. Zbieramy deklaracje stałe na hotelik. Bardzo prosimy o pomoc. Jesteśmy w rezerwie u mariamc. Proszę o deklaracje dla naszej chudziny. Czekamy na ochłodzenie bo wtedy będzie miejsce dla Hektora. Jak mi kom przestanie mulić wpisze prośbe w 1 poście. gotówką nie wspomogę , bo tego mi brak , ale jak jakiś bazar ruszy to coś postaram sie dorzucić Quote
vena&vivi Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Alicja dzięki,ja również znajde cusik na bazarek - czy ktoś tu robił już bazarki?? Może ktoś chce poprowadzić nasz bazarek?? Zdjęcia zrobimy z fur w środe:) a tekst no coż ja w tym kierunku uzdolniona nie jestem ale Cajus kiedyś gdzieś coś wspominał, że zna kogoś kto ładnie pisze. Porozsyłajcie prosze wątek jak znajdziecie czas. Potrzebujemy deklaracji. Quote
Alicja Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Jeśli masz już fanty bazarkowe , to zrób opis , foty , poślesz mi na maila i mogę bazarek zrobić . Teraz jeszcze robię 2 dla Ada -jeje bo mam już jej fotki 2tygodnie ale w międzyczasie robiłam 3 bazarki więc zaraz po niedzielce mogę ruszyć z Twoim . Quote
vena&vivi Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Suuper to ja do niedzieli wyśle Ci fotki z opisami :) Dziękuje ogromnie. Quote
Alicja Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='vena&vivi']Suuper to ja do niedzieli wyśle Ci fotki z opisami :) Dziękuje ogromnie. tak więc czekam a maila mojego masz ?? alicja512@gmail.com Quote
vena&vivi Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 [quote name='Alicja']tak więc czekam a maila mojego masz ?? alicja512@gmail.com No już mam :P Cajus kiedyś gdzieś pisałeś, że znasz kogoś kto teksty pisze, baardzo prosimy dla Hektorka :) Quote
Alicja Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ;) a teraz maleńtas na górę HEKTOREK prosi o wsparcie by mógł iśc do hoteliku do mariamc Quote
vena&vivi Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Prosimy o deklaracje :) Dziś porozsyłam wątek tylko napiszcie gdzie znajde spis userow?? P.S Alicja fotki dziś w nocy pośle bo baterie ładuje do aparatu. Quote
andzia69 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 a gdzie Hektorek ma jechać? tzn do którego hoteliku? Quote
Alicja Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='vena&vivi']Prosimy o deklaracje :) Dziś porozsyłam wątek tylko napiszcie gdzie znajde spis userow?? P.S Alicja fotki dziś w nocy pośle bo baterie ładuje do aparatu. [FONT=Arial] oki doki ...ale bazarek zrobię w poniedziałek rano ;)[/FONT]( TZ będzie w pracy więc nie bedzie marudził nad uszkiem ;)) Quote
Alicja Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 andzia69 napisał(a):a gdzie Hektorek ma jechać? tzn do którego hoteliku? czeka w kolejce do Szczecinka do mariamc Quote
furciaczek Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Nie moge sie doczekac srody, choc pewnie widok zeberek nie bedzie nalezal do najprzyjemniejszych :( Quote
ilon_n Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 vena&vivi napisał(a):super, że wpadłaś:) eee, to naturalne :) .. trzeba wspierać lokalne psiaczki :) miejsce dla Hektorka zaklepane, kwestia czasu i zwolnienia boksu, więc jak rozumiem trzeba tylko zbierać kaskę, bo reszta już jest?? Quote
Cajus JB Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 W nocy napiszę do cioteczek z prośbą o napisanie tekstu dla Hektora. Quote
chita Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 jetsem na dogo z doskoku ale gdyby byl potrzebny transport dla malego piszcie na pw jesli bede jeszcze w pl to postaram sie pomoc;) Quote
Recommended Posts