vena&vivi Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [COLOR=Red][B] [SIZE=5][COLOR=Blue]Hektor w nowym domku - proszę nie wpłacać pieniążków[/COLOR][/SIZE] Hektora trzeba wyciągnąć ze schroniska, on traci nadzieje. Zbieramy deklaracje stałe na hotelik. Bardzo prosimy o pomoc. Jesteśmy w rezerwie u mariamc.[COLOR=Purple] Proszę o deklaracje dla naszej chudziny. [/COLOR][/B][/COLOR] [COLOR=Green][SIZE=6]BRAKUJE 70 ZŁ DEKLARACJI, POMÓŻCIE PROSZĘ.[SIZE=2] [COLOR=Black]Liczy się każda złotówka, jeśli ktoś może to jednorazowa wpłata - będą potrzebne na badania i kastrację.[/COLOR] [/SIZE][/SIZE][/COLOR] Hektor trafił do schroniska z koleżanką piękną, bialą haszczaczko podobną. Suńka na momencie znalazła dom a Hektor został sam. Na początku było dobrze, jadł, cieszył się, miał nadzieje. Z biegiem czasu tęsknota dała się we znaki, Hektor wpadł w depresje, niby jadł a waga spadała, jak wchodziliśmy nie podnosił się do nas. Na szczęście pomogły starania nas pracowników oraz wolontariuszy - spacery, trochę czułości i Hektor odzyskal siły i chęć życia. Teraz nadrabia zaległości wagowe a my staramy się znaleść domek. Adopcja Hektora nie jest łatwą sprawą - pies ten mieszkał zawsze na dworze, nie wie co to ruch miejski, wołanie za potrzebą, smycz.Szukamy dla niego domku gdzie będzie raczej pieskiem podwórkowym, ewentualnie z możliwością cągłego wyjścia.Hektor jest bardzo kontaktowym psiakiem, uwielbia towarzystwo człowieka i tego najbardziej mu brakuje. [COLOR=Indigo][B]Bardzo Was proszę pomóżcie szukać mu domu nim znowu straci nadzieje i przestanie wypatrywać lepszego jutra.[/B][/COLOR] [COLOR=DarkOrange]ZAPRASZAM RÓWNIEŻ NA WĄTEK BULLOWATYCH Z tORUNIA, TAM OGŁOSZENIA POTRZEBNE.[/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189550-Bullowate-z-Torunia-powalczmy-o-nie-potrzebne-og%C5%82oszenia/page2[/URL] Taki jestem chudziutki, skóra i kości [IMG]http://images46.fotosik.pl/290/95995d1068ab86camed.jpg[/IMG] A taki potrafie być słodki [U][IMG]http://i29.tinypic.com/4ztc0g.jpg[/IMG] [COLOR=Purple] [/COLOR][COLOR=Purple]Nasza kochana fur podarowała Hektorowi allegro:loveu::B-fly:[/COLOR] [/U][URL]http://www.dogomania.pl/threads/184926-Hektor-bulowaty-mix-deklaracje-sta%C5%82e-potrzebne-Toru%C5%84/page14[/URL] Quote
vena&vivi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Post rozliczeniowy [SIZE=4][COLOR=DarkRed][B]Proszę wszystkich "stałych deklarowiczów":evil_lol: aby w tytule przelewu pisali nick oraz za jaki miesiąc jest wpłata. DZIĘKUJE[/B][/COLOR][/SIZE] DEKLARACJE NA HEKTORKA ZACZYNAJĄ SIĘ OD SIERPNIA:) DOTYCHCZASOWE WPŁATY TAK TEZ TRAKTUJE, WIĘC CI CO WPŁACILI ZA LIPIEC NIECH PAMIĘTAJĄ, ŻE NASTĘPNA WPŁATĘ MAJĄ WE WRZEŚNIU. [B][COLOR=Red]Deklaracje stałe:[/COLOR][/B] vena &vivi 20zł:multi: wapiszon 10zł (przez 6 miesięcy od lipca) :multi: - [COLOR=Red]włynęło za 3 mies.[/COLOR] - zwrot zrobiony Ewa&Duffel 10zł:multi: - [COLOR=Red]wpłynęło[/COLOR] VIII - zwrot zrobiony Pani_Sisi (jakaś kwota):multi: ania z poznania 50zł:multi:(od września 80zł) - [COLOR=Red]wpłynęło[/COLOR] VIII - zwrot zrobiony Pies Wolny - jakaś kwota :multi: Lolalola 10zł (do listopada):multi: salibinka 30zł:multi: - [COLOR=Red]wpłynęło[/COLOR] - zwrot zrobiony BrzydulkaBetty 20zł (do grudnia):multi: [COLOR=Red]wpłynęło[/COLOR] VIII - zwrot zrobiony Polla 20zł (do grudnia):multi: [B][COLOR=Red]Wpłaty jednorazowe[/COLOR][/B] agusiazet 50zl w sierpniu:loveu: mania1979 10 zł:loveu: - [COLOR=Red]wpłynęło - [COLOR=Purple]OGROMNE DZIĘKI[/COLOR][/COLOR] - zwrot zrobiony chita 200zł :loveu:- [COLOR=Red]wpłynęło[/COLOR] - [COLOR=Purple]OGROMNE DZIĘKI[/COLOR] sonek666 20zł :loveu: - [COLOR=Red]wpłynęło[/COLOR] - [COLOR=Purple]OGROMNE DZIĘKI[/COLOR] - zwrot zrobiony Gonia13 30zł :loveu: - [COLOR=Red]wpłynęło[/COLOR] - [COLOR=Purple]OGROMNE DZIĘKI[/COLOR] - zwrot zrobiony Awit 10zł:loveu: -[COLOR=Red] wpłynęło[/COLOR] - [COLOR=Purple]OGROMNE DZIĘKI[/COLOR] - zwrot zrobiony bico 20zł:loveu: - [COLOR=Red]wpłynęło[/COLOR] - [COLOR=Purple]OGROMNE DZIĘKI[/COLOR] - zwrot zrobiony Patka (jakaś kwota):loveu: BERKANO (jakaś kwota):loveu: pokemon 20zł:loveu: - [COLOR=Red]wpłynęło[/COLOR] - [COLOR=Purple]OGROMNE DZIĘKI - zwrot zrobiony [/COLOR] [SIZE=4][COLOR=Red] WYDATKI[/COLOR][/SIZE] 28.07 - 200ZŁ - hotel (opłacony do 28.08) Quote
Alicja Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [FONT=Arial]No to zaraz bierzemy się za ogłaszanie chłopaka . Przydało by sie jeszcze kilka fotasków . Poprosimy cioteczki o banerek .[/FONT] Quote
izulkabu Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Takich psiaków najbardziej mi zawsze szkoda :( Ale Hektorek na pewno znajdzie przyjaciela, cholerne życie...:-( Quote
andzia69 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 to, ze mieszkał na zewnątrz nie znaczy, ze nie nada sie do mieszkania w domku;) psiaki po schronie czasem od początku pobytu w domu nie załatwiają się w mieszkaniu - więc to nie wyznacznik - liczy się serce i podejście do psa, cierpliwość...tylko takich ludzi coraz trudniej znaleźć:( ale się znajduja! i trzeba w to wierzyć:) dobrze chociaż, ze macie mozliwosć wyjścia z psiakiem...a nie gnije z dala od człowieka w ciemnym kojcu:( Quote
vena&vivi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Jasne, że może iść do domku tylko wole uprzedzić. Jakby znalazła się taka osoba, która weźmie go mimo iż po pracy może znaleść qupke niespodzianke ja nie mam nic przeciw :D Hektor ma kojec z wybiegiem i niestety często załatwia się w kojcu czyli koło posłania i miski. Quote
agaga21 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 właśnie jutro minie tydzień odkąd zamieszkał u mnie pies, który trafił do schroniska gdy miał rok. przesiedział 2 lata w kojcu, bez spacerów (bo spacerów sie w tym schronisku nie praktykuje). po wyjściu z kojca, ze schroniska pies kładł się przerażony na ziemi. w tej chwili mieszka w domu, prawie za kazdym razem załatwia się w ogrodzie(czasem w nocy zdarza się wpadka), mieszka i śpi na jednym posłanku z naszą pit bullką, od której szybko się wszystkiego uczy. kiedyś myślałam, że pies "kojcowy" nie może zamieszkać w domu, że dorosłego psa nie nauczy sie czystości. dziś wiem, że małymi kroczkami można wszystko. Quote
vena&vivi Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Zgodze się z Tobą tylko trzeba znaleść taki domek jak Twój:D. Cierpliwy, wyrozumiały :) Quote
agaga21 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='vena&vivi']Zgodze się z Tobą tylko trzeba znaleść taki domek jak Twój:D. Cierpliwy, wyrozumiały :)[/QUOTE] ja nie jestem jakoś specjalnie cierpliwa i wyrozumiała:evil_lol::evil_lol: psiaki po prostu są mądre i szybko się uczą;) Quote
Alicja Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='agaga21']ja nie jestem jakoś specjalnie cierpliwa i wyrozumiała:evil_lol::evil_lol: psiaki po prostu są mądre i szybko się uczą;)[/QUOTE] psy trafiły na szybko uczącą siępanią , zobaczysz jak za jakis czas powiesz ...o rany jaka ja cierpliwa jestem ;) Quote
agaga21 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Alicja']psy trafiły na szybko uczącą siępanią , zobaczysz jak za jakis czas powiesz ...o rany jaka ja cierpliwa jestem ;)[/QUOTE] nie krakać mi tutaj:mad::mad: Quote
vena&vivi Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 agaga21 trza Cię skonować. Budujemy konmachine :) Ciotki skombinujecie banerek?? Quote
Alicja Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='vena&vivi']agaga21 trza Cię skonować. Budujemy konmachine :) Ciotki skombinujecie banerek??[/QUOTE] jutro jeszcze raz zmolestuje Magde dziś nie miała czasu Quote
clockwork Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ala mnie zmolestowała :razz: więc melduję że zadanie wykonane... ;) w razie jakiś pomysłów na text czy jakiś zmian- pisać :razz: [FONT=Arial]BANERKI PODLINKOWANE![/FONT] Quote
vena&vivi Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Dziekujemy za banerek :) Porobie dziś ogłoszenia. Może ktoś chętny do pomocy?? Quote
Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 vena&vivi napisał(a):Dziekujemy za banerek :) Porobie dziś ogłoszenia. Może ktoś chętny do pomocy?? pomogę ale nie dzisiaj Quote
ageralion Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Nie mam pojecia dlaczego ale chlopak mi sie z moja Mamba baaardzo kojarzy :shake: Myslicie, ze nie da rady go nauczyc mieszkania w domu? Quote
Recommended Posts