Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę, że relacje między Marcelkiem i dziećmi są coraz lepsze.
Teraz najważniejszy będzie czas i cierpliwość.
Mi się wydaje, że można by było poczekać z tą wpłatą kilka ub kilkanaście dni, ale żeby o tej wpłacie nie zapomnieć za te pieniądzie może być uratowany jakiś pies bo wy-adopctowany został przez TOZ.

Dostałam zdjęcia od Toli zaraz wstawię.;)

Posted

Aquifere dzięki wielkie że zadzwoniłaś do p. Bożeny - przynajmniej teraz wiadomo co u Marcela, że p. Bożena się nie poddała, że nie zniechęcili się, że Marcelek jest tam kochany :)

Co do zdjęć Domino-super, ale się chłopakowi domek udał :) widać że jest zadowolony i kochany, a na pewno ubóstwiany przez dzieci :)

Posted

Tia napisał(a):
Dobry pomysł, ale czy zostały pieniądze?

chyba Angel pisała mi ostatnio, że zostały i pytała czy mi przelać. Powiedziałam, żeby na coś innego przekazała. Może jeszcze tego nie zrobiła i wtedy Bolero by skorzystał...taki pakiet ogłoszeń to full wypas ;)

Posted

za kremcie 117 zł było na koncie any, u mnie wpływały z bazarków i wplaty od ludzi w sumie 150 zł i 140 zł wpłacilam na konto borysusa a 10 zł zostało i zamawiam pakiet dla Bolero :) Kenny jeszcze raz prosze o link bo mi nie działa :(

Posted

Pieniądze za Domino nadal nie doszły czy masz Kenny dowód wpłaty bo jak wpłacałaś to powinny być na kącie, a jak ich nie ma a były przesłane to coś nie tak ... :shake:
A w dopisuk było napisane że to jest wpłata za Domino ?