wujek & ciocia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 patrząc na te zdjęcia ciesze się, że mogłem pomóc dziewczynom :) Quote
Angel Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 super zdjęcia Marcelka :) a ja mam zdjęcia Bolera z wczoraj bo byłam u niego i Snieżynki.. [IMG]http://i45.tinypic.com/2s8lri8.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/15eahc9.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/29wqpax.jpg[/IMG] Quote
Tia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 I jak można nie chcieć takiego słodziaka...Trzeba mu znów zrobić ogłoszenia. Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jaki śliczny Marcelek i zadowolony :) widzę, że kanapowiec z niego :loveu: a może Bożenka napiszesz nam jak jego pierwszy już prawie tydzień upłynął na nowych salonach?? jak się zachowuje, czy psoci, lubi się bawić... jesteśmy bardzo ciekawi :) A Bolero - cudak wielki :) mam nadzieję, że szybko domeczek znajdzie :roll: Quote
Tola^^ Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Psiaką skończyło się Allegro więc przydało by się nowe (z tego co pamiętam to zeberka4 miała zapłacone za dwa wyróżnione allegra od Syli na psy z naszego schronu więc napisz do niej Angel) Ile się uzbierało z bazarku na transport psiaków ile jeszcze trzeba zebrać pieniędzy? Quote
viola005 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Dzieki za fajne zdjecia. Marcel rzeczywiscie kanapolubek salonowiec, godnie sie prezentuje czysty, wykapany i ostrzyzony pieknie. A Bolero, dziecko natury, ma domieszke setera lub pointera albo wyzla (plamki) i najlepiej czuje sie w lesie, na lonie natury. Wszystkiego najlepszego obu psiutkom. A Domino? macie jego zdjecia? Quote
Akrum Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 teraz jeszcze pora na Bolero - żeby i jemu się domek dobry znalazł... Quote
Kenny Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 i jak tam zbieranie funduszy idzie ? Domino ostatecznie został nazwany Kuba, wczoraj rozmawiałam z jego właścicielką. Podobno już się bardzo przywiązał do nich, nauczył się sam otwierać w domu wszystkie drzwi :P i jak wchodzi do domu to od razu zasiada na fotelu, więc już nikt raczej się na tym fotelu nie mieści :P dzieci go uwielbiają i z wzajemnością :) jednym słowem znalazł swoje miejsce na Ziemi. Zdjęcia będą jak znajdę chwilę i tam podjadę. Quote
Tola^^ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 To cudownie że Domino raczej już Kuba się zadomowił i jest szczęśliwy! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia tego łobuza :D Quote
Yorija Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Angel napisał(a):z bazarku uzbierało się 35 zł :) no to jest dobry początek jakieś pomysły co dalej? liczę, że uzbieracie deklarowaną kwotę - mnie teraz tym bardziej zależy, że mała Otka-Papi potrzebuje finansów na badania i pewnie zabiegi niech ktoś wpisze jaki jest stan wpłat i wypłat i zauważyła, że z tytułu wątku zniknęła informacja o zbiórce pieniędzy za transport - nie wiem czy to pomoże Quote
Poker Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Bardzo się cieszę szczęściem Marcelka i Domino.Jeszcze biedny Bolerek musi znaleźć ten jeden, jedyny DOM. Quote
Angel Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Yorija napisał(a):no to jest dobry początek jakieś pomysły co dalej? liczę, że uzbieracie deklarowaną kwotę - mnie teraz tym bardziej zależy, że mała Otka-Papi potrzebuje finansów na badania i pewnie zabiegi niech ktoś wpisze jaki jest stan wpłat i wypłat i zauważyła, że z tytułu wątku zniknęła informacja o zbiórce pieniędzy za transport - nie wiem czy to pomoże to ile jeszcze potrzeba.. ? prosze o przesłanie nr konta na jaki mam te 35 zł wpłacic-jak wszystko bd wplacone to wplace. Quote
Yorija Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Angel napisał(a):to ile jeszcze potrzeba.. ? prosze o przesłanie nr konta na jaki mam te 35 zł wpłacic-jak wszystko bd wplacone to wplace. Angel - ja się spodziewałam, że skoro Ty założyłaś watek - to po Twojej stronie jest pilotowanie adopcji, wątku, ustalenie transportu, kosztów, rozliczenia się jeżeli nie Ty to wskaż kto się tym zajmuje Ustalcie jaka kwota jest jeszcze do zwrotu Kenny - ona wyłożyła 50zł za podróż Ulv. Jak uzbieracie całość prześlę Wam numer konta. Quote
Asia_Rawicz Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ja swoje 20zł przelałam od razu na konto Kenny. Trzeba by chyba teraz zrobić zestawienie na pierwszej stronie, komu ile trzeba dać pieniążków. Ile już jest zebranych i ile brakuje. Quote
Tola^^ Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Yorija napisał(a):niech ktoś wpisze jaki jest stan wpłat i wypłat i zauważyła, że z tytułu wątku zniknęła informacja o zbiórce pieniędzy za transport - nie wiem czy to pomoże Angel do tej pory nie zapisałaś tego na pierwszej ?? Bez tego ani rusz nikt nie będzie przeszukiwać całego postu żeby poszukać ile potrzeba i ile brakuje! Weź to szybko zapisz na pierwszej! (żeby było dobrze widoczne) Yorija napisał(a): liczę, że uzbieracie deklarowaną kwotę Też mam nadzieje że uzbieramy, teraz będę wysyłać PW.... Quote
beataczl Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 naprawde niewiele moge, jesli te 5 zl Was podratuje to prosze nr konta na PW.... Quote
Tola^^ Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jak Angel będzie to Ci prześle numer konta na PW ... Dziękuje beataczl że zajrzałaś i pomożesz !!!! :loveu: Quote
Asia_Rawicz Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Miałam chwilkę czasu i żeby pomóc to przejrzałam wątek od momentu transportu. Trzeb przelać do: Kenny 50zł Yorija 100zł Ja na konto Kenny przelałam 20zł (jeśli doszedł mój przelew) Kenny mówiła, że dorzuca 20zł. czyli do Kenny trzeba przelać 10zł do Yorkija 100zł. Z bazarku macie ponoć 35 zł. W sumie to jest 75 zł, czyli brakuje jeszcze połowa. + 5 zł od beataczl brakuje jeszcze 70zł. Quote
kamilawa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Bardzo chciałabym pomóc, ale nie mogę :( Przepraszam... Quote
Tola^^ Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Punk jeszcze raz Ci bardzo dziękuje! Jak Angel będzie to wam prześle nr konta, lub prześle do mnie a ja do was :D :loveu: Quote
Recommended Posts