Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tia napisała do mnie pytanie o transport, ale na dzień dzisiejszy nie wiem czy bede mogła jechac, tia pisała ze po 24 czy 25 czerwca ten transport i dopiero blizej tego terminu bede mogła dac odpowiedz, wiec lepiej dziewczyny napiszcie na transportowym bo ja nie obiecuje ze zawiozę

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

z rozmowy z przyszłą panią Bolero wynikało,że może pokryć koszty jego transportu . Czyli do Wrocławia sprawa jest załatwiona,jeżeli zechcecie i powiecie jej szczerze o co chodzi, to myślę ,że zrozumie i nie będzie miała nic przeciwko. Pozostanie wtedy pokrycie kosztów z Wrocławia do Krakowa. Rozumiem ,że pani Marcela nie stać na wydanie jednorazowe kilkuset złotych, ale coś mogłaby dorzucić. Nie szanuje się tego , co dostaje się za darmo.

Posted

Pani Boże na już mi się n a początku pytała w pierwszym e-mailu czy Marcelek jest jeszcze do adopcji i od początku pisała że nie może pokryć kosztów transportu...
Jeszcze muszę napisać do Pani Bożen i że jest opłata schroniskowa - 30zł...

Posted

a może udałoby się znaleźć dla Marcelka transport na już taki przy okazji, może jeździ ktoś np. z Poznania do Krakowa??
pytałyście na wątku transportowym??
zawsze to będzie taniej, niż miałby ktoś specjalnie jechać autem i je zawozić...

Posted

__Lara napisał(a):
Jedna osoba pisała do mnie w sprawie Marcela z allegro, przekierowałam na podane namiary, zgłosiła się?

Nie nikt już nie psiała. lecz Marcelek już ma domek tylko brakuje transportu.
Założyłam wątek na transportowym...

Posted

__Lara napisał(a):
Jedna osoba pisała do mnie w sprawie Marcela z allegro, przekierowałam na podane namiary, zgłosiła się?

tak do mnie pani dzwoniła ale powiedziałam ze to juz nieaktualne bo Marcelek ma dom i zaproponowałam ze moge wysłac jakies zdjecia innych piesków-takze potrzebujacych ale pani powiedziała ze ma no oku jeszcze jedna biede:)

Posted

Angel napisał(a):
to są już jakies dokladne terminy wyjazdu piesków po lepsze życie ? :)

A szukałaś transportu?
Niestety nie ma na razie żadnego transportu, a terminu tym bardziej :(
Nie ma nawet pieniędzy na transport.

Posted

Akrum napisał(a):
czyli tak:
dla Marcela potrzebny transport: Poznań - Kraków
dla Bolera Poznań - Wrocław
tak??

Transport można za jednym razem Poznań-Wrocław-Kraków.
W razie czego to pociągiem mogę dowieść z Obornik do Poznania, na dworzec główny nie ma problemu.

Posted

a ile ta przyszła wlascicielka jednego z psów moze dac? bo jedna wiemy ze nic, trzeba wiedziec ile ta druga i mniej wiecej bedzie wiadomo ile trzeba dozbierac...najlepiej jakby za jedna trasa pojechali...jeszcze trzeba zwrócić 60 zł za wykupienie obu psów bo nie wiem czy to jest uregulowane...

Posted

Właśnie napisałam do osoby mającej zawieść Marcelka czy była by możliwość zawiezienia psiaka po 24.06 i by jechały od razu dwa z jednego tymczasu, bo tego 19 jest transport łączony i dlatego kwota jest 185zł tak by wyniosła 490zł!
Też pisałam do Pani od Marcela żeby musiała być (jak by mogła) pokryte koszty za opłatę schroniskową...
Teraz czekam na te dwie odpowiedzi! :loveu:

Posted

Chyba już te 30zł mogły by przyszłe właścicielki zapłacić, przecież to nie majątek i coś od siebie też trzeba dać.
A jak pojadą osobno to będą też większe koszty, trzeba to dokładnie przemyśleć...jakie będzie najlepsze rozwiązanie.

Posted

Myślę,że przyszłą pani Marcelka mogłaby przynajmniej zapłacić za schronisko , jeżeli już naprawdę nie może dorzucić coś na transport. A jak pies zachoruje, to co ?
Pani Bolera na wizycie deklarowała ,że pokryje cały koszt transportu czyżby wycofała się z tego ?

Posted

Poker napisał(a):
Myślę,że przyszłą pani Marcelka mogłaby przynajmniej zapłacić za schronisko , jeżeli już naprawdę nie może dorzucić coś na transport. A jak pies zachoruje, to co ?
Pani Bolera na wizycie deklarowała ,że pokryje cały koszt transportu czyżby wycofała się z tego ?

Obie panie pokryją opłatę schroniskową:)
Właśnie napisałam do pani od Bolero, ile da na transport, czy zapłaci całość i w jakie dni może do niej Bolero przyjechać:)
Jak odpiszę to dam znać co i jak:)