Angel Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 oo jeśli wszystko by posżło po dobrej myśli to znowu psiaki miałyby jecahć wspólnym pociągiem lub samochodem ? tak jak Kropek i Cekin ? Quote
Tia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Angel napisał(a):oo jeśli wszystko by posżło po dobrej myśli to znowu psiaki miałyby jecahć wspólnym pociągiem lub samochodem ? tak jak Kropek i Cekin ? Na pewno nie, pani chce Marcela od razu a Bolero jedzie na końcu Czerwca. Quote
Angel Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 aa :) super że sie udało. Oby tylko wizyty wypadły dobrze :) Quote
Poker Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dawajcie namiary na dom dla ślicznego Marcelka, jak pilna jest ta wizyta? Quote
Tola^^ Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Jak wypadnie pomyślnie wizyta to i Marcelek będzie mieć swój DS! I oboje będą mieszkać we Wrocławiu! :loveu: Quote
__Lara Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Tola^^ napisał(a):Jak wypadnie pomyślnie wizyta to i Marcelek będzie mieć swój DS! I oboje będą mieszkać we Wrocławiu! :loveu: Podobnie jak Kropek i Cekin - wspólny transport :D a tu wspólne miasto :D Quote
Tola^^ Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 No dokładnie :) Lecz teraz transport będzie inny bo Bolero miesiąc po Marcelku idzie do DS :) Quote
Poker Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Szlag mnie zaraz trafi i Was też :angryy: Zadzwoniłam teraz do pani ,żeby się umówić dziś na wizytę ,a kobieta mi mówi ,że właśnie znajomi przynieśli jej niespodziewanie :crazyeye: psa , też bidę w potrzebie i w związku z tym nie może wziąć Marcelka, bo nie może mieć 2. psów.:angryy: Powiedziałam jej co o tym myślę.Że tak się nie robi, że trzeba było poinformować osobę prowadzącą adopcję ,że szuka na kilka frontów,że zawiodła psa i wiele osób i tak się nie robi.:mad: Marcelku , znajdziesz taki domek, który na pewno nie zawiedzie Ciebie. Quote
Tia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Poker napisał(a):Szlag mnie zaraz trafi i Was też :angryy: Zadzwoniłam teraz do pani ,żeby się umówić dziś na wizytę ,a kobieta mi mówi ,że właśnie znajomi przynieśli jej niespodziewanie :crazyeye: psa , też bidę w potrzebie i w związku z tym nie może wziąć Marcelka, bo nie może mieć 2. psów.:angryy: Powiedziałam jej co o tym myślę.Że tak się nie robi, że tzreba było poinformować osobę prowadzącą adopję ,że szuka na kilka frontów,że zawiodła psa i wiele osób i tak się nie robi.:mad: Marcelku , znajdziesz taki domek, który na pewno nie zawiedzie Ciebie. Co jest z tymi ludźmi:angryy: Nie wiem jak tak można, robią nadzieję chcą od razu rezerwować a potem, nawet nie poinformują!:shake: Nasz Marcelek nie ma szczęście już druga czy trzecia osoba go wykiwała:-( Gdzie jest prawdziwy domek dla Marcela? Quote
Mersi1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ojejku tak naprawde się nie robi :( dlaczego ludzie są tacy dziwni?? Marcelek to ma pecha.. znowu nie wyszło:( ale jeśli to nie był domek pisany dla niego to może nawet lepiej ... bo juz w krótce się pewnie znajdzie dom przeznaczony dla niego :) Quote
Angel Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Marcelku jesteś zbyt wspaniałym psem dla tamtych ludzi.. znajdziesz dom, który napewno będzie przeznaczony dla ciebie :) Quote
Tia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A czy Marcel ma jakieś ogłoszenia? Bo na pierwszej nie widzę... Ja mu robiłam alegradkę. Quote
Angel Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 nie Marcel jest od niedawna na tym wątku..więc nie ma :( a jak masz alegratke to mi podaj link wstawie na pierwszą..:) Quote
Tia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wiem, że Tola też mu jakieś robiła ale nie wiem na czym. To link do alegradki: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5140703_marcel_cudowny_maly_mix_terrierek_szuka.html Quote
Tia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dobra, a kto by zrobił Marcelowi kilka ogłoszeń...?;) Quote
__Lara Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wrrrrrrrrrrrr............................:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 no co za ludzie... nie rozumiem takiego podejścia, myślą że pies do rzecz i adopcja to taka błachostka, po co informować że szuka się na kilku frontach, od co...w końcu pies zostanie nadal w schronisku... wrrrrrrrrrrr złość mnie zalewa na takie podejście do sprawy.... Quote
Tola^^ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jeszcze z Panią z którą rozmawiałam pytała się kiedy będzie mógł do niej przyjechać Marcelek bo ona by już od razu go chciała a tu nagle ma innego psa! To jest jakieś chore! Jeszcze mówiła że nie może sie doczekać i bardzo się cieszy że Marcelek będzie ich psem a takie coś się stało! Quote
__Lara Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Allegro dla Marcela: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1063414307 Quote
Tia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='__Lara']Allegro dla Marcela: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1063414307 Super, dzięki jesteś kochana:D Quote
Recommended Posts