Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo jeśli wszystko by posżło po dobrej myśli to znowu psiaki miałyby jecahć wspólnym pociągiem lub samochodem ? tak jak Kropek i Cekin ?

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Angel napisał(a):
oo jeśli wszystko by posżło po dobrej myśli to znowu psiaki miałyby jecahć wspólnym pociągiem lub samochodem ? tak jak Kropek i Cekin ?

Na pewno nie, pani chce Marcela od razu a Bolero jedzie na końcu Czerwca.

Posted

Tola^^ napisał(a):
Jak wypadnie pomyślnie wizyta to i Marcelek będzie mieć swój DS!
I oboje będą mieszkać we Wrocławiu! :loveu:

Podobnie jak Kropek i Cekin - wspólny transport :D a tu wspólne miasto :D

Posted

Szlag mnie zaraz trafi i Was też :angryy:
Zadzwoniłam teraz do pani ,żeby się umówić dziś na wizytę ,a kobieta mi mówi ,że właśnie znajomi przynieśli jej niespodziewanie :crazyeye: psa , też bidę w potrzebie i w związku z tym nie może wziąć Marcelka, bo nie może mieć 2. psów.:angryy:
Powiedziałam jej co o tym myślę.Że tak się nie robi, że trzeba było poinformować osobę prowadzącą adopcję ,że szuka na kilka frontów,że zawiodła psa i wiele osób i tak się nie robi.:mad:
Marcelku , znajdziesz taki domek, który na pewno nie zawiedzie Ciebie.

Posted

Poker napisał(a):
Szlag mnie zaraz trafi i Was też :angryy:
Zadzwoniłam teraz do pani ,żeby się umówić dziś na wizytę ,a kobieta mi mówi ,że właśnie znajomi przynieśli jej niespodziewanie :crazyeye: psa , też bidę w potrzebie i w związku z tym nie może wziąć Marcelka, bo nie może mieć 2. psów.:angryy:
Powiedziałam jej co o tym myślę.Że tak się nie robi, że tzreba było poinformować osobę prowadzącą adopję ,że szuka na kilka frontów,że zawiodła psa i wiele osób i tak się nie robi.:mad:
Marcelku , znajdziesz taki domek, który na pewno nie zawiedzie Ciebie.

Co jest z tymi ludźmi:angryy:
Nie wiem jak tak można, robią nadzieję chcą od razu rezerwować a potem, nawet nie poinformują!:shake: Nasz Marcelek nie ma szczęście już druga czy trzecia osoba go wykiwała:-( Gdzie jest prawdziwy domek dla Marcela?

Posted

ojejku tak naprawde się nie robi :(
dlaczego ludzie są tacy dziwni??
Marcelek to ma pecha..
znowu nie wyszło:(
ale jeśli to nie był domek pisany dla niego to może nawet lepiej ...
bo juz w krótce się pewnie znajdzie dom przeznaczony dla niego :)

Posted

no co za ludzie... nie rozumiem takiego podejścia, myślą że pies do rzecz i adopcja to taka błachostka, po co informować że szuka się na kilku frontach, od co...w końcu pies zostanie nadal w schronisku...
wrrrrrrrrrrr złość mnie zalewa na takie podejście do sprawy....

Posted

Jeszcze z Panią z którą rozmawiałam pytała się kiedy będzie mógł do niej przyjechać Marcelek bo ona by już od razu go chciała a tu nagle ma innego psa!
To jest jakieś chore!
Jeszcze mówiła że nie może sie doczekać i bardzo się cieszy że Marcelek będzie ich psem a takie coś się stało!