Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
nie ma mozliwosci, zeby trafil na lancuch, bo bedzie w mieszkaniu w bloku:)

Ja rozmawiałam z jego nową panią, do której jedzie i powiedziała, że będzie w domu. Chyba, że się nie zrozumiałyśmy.
Edit: się jednak nie zrozumiałyśmy. Lionek będzie w mieszkaniu i właśnie pani zakupiła szampony, żeby go wykąpać, bo wcześniej powiedziałam jej, że koniecznie będzie potrzebował się odświeżyć :cool3: Czekam na telefon, jak chłopaczek przyjął nowy domek i vice versa. Ech...snuję się z zapuchniętymi oczami i wymyślam głupoty...Tęskno mi za Lionkiem :placz::placz::placz:

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie rozmawiałam z jego nową panią ;) Lionek już dojechał, chodzi i wącha mieszkanko, jest przytulasny i wcale nie śmierdzi. Nie będzie więc dziś kąpieli, żeby go nie stresować. Pani powiedziała, że jest piekniejszy niż oczekiwała. Oby nie zmieniła zdania. Dziś wraca Leo...w nowym domku był 2 dni. Państwo go nie chcą, bo koty gania...

Posted

Emi dzięki bardzo:lol: też mam nadzieję, że to ostatnia wplata dla Lionka i jego DOM na ZAWSZE!!

Lionek już dojechał:lol::lol: od pół godzinki zwiedza mieszkanie, jest trochę onieśmielony ale spokojny; ma przygotowane posłanko ale wybrał sobie pokój dzieci:lol: Pani mówi, że na żywo jest o wiele ładniejszy niż na fotkach:lol:
Zadzwonię wieczorem po świeże wieści;)

Posted

Di pisałyśmy w tym samym czasie:lol: podwójna kontrola:lol::lol:

Lion w trakcie jazdy był spokojny, trochę powyglądał przez okno, większość drogi przespał ale na koniec w W-wie zwymiotował więc dojechał trochę nieświeży;)
Koszt transportu 210zł

Posted

Nie gnebcie nowych ludzi Lionka baby wstretne ;)

Dajcie im odsapnac... i nabrac w pluca swiezego powietrza... po tym jak im uzyganego psa podrzucilyscie hehhehehe

Lionek trzymaj sie chlopak i pokaz pysia na jakims zdjeciu od czasu do czasu...

Posted

Emigrantka napisał(a):
Nie gnebcie nowych ludzi Lionka baby wstretne ;)

Dajcie im odsapnac... i nabrac w pluca swiezego powietrza...
...

:evil_lol::evil_lol: sama wzięłam trochę na wstrzymanie i zadzwonię dopiero... jutro:lol: więc uzbroić się proszę w cierpliwość;)

Posted

Ja wierzę, że Lionek będzie szczęśliwy. Tylko ta jego buda przepastna pusta stoi i przypomina mi jego radosny pycholek kiedy w niej mruczał obracając gnacik tudzież miśka tudzież futerko po króliku rozdarte solidarnie pomiędzy wszystkie psy...;)

Posted

Kurcze, zapomniałam Wam od razu napisać;) rozmawiałam dzisiaj oczywiście z panią i Lionek radzi sobie doskonale:happy1::happy1: Noc przespał całą spokojnie, na swoim posłaniu, nie wygląda na zestresowanego czy onieśmielonego; z najmłodszym synkiem jest to miłość wzajemna od pierwszego wejrzenia. Na spacerkach chodzi praktycznie przy nodze. W ciągu dnia podchodził kilka razy trącając Panią nosem i domagając się pieszczot i głaskania;):lol: ponieważ pani nie pracuje Lion nie zostaje praktycznie w ogóle sam:lol: i jest rewelacyjny!!:loveu:

Posted

bardzo sie ciesze ,ze i Lionkowi sie poszczescilo.Tyle biedny przeszedl .
A wiec tak ,dotarlo jeszcze 25 zl od emigrantki -czyli jest 170 ,-, a z bazarku cegielkowego na transport jest 45 ,- Ile ,komu wyslac??

Posted

Monika dostałam:lol:, i wydawało mi się, że odpowiedziałam... ale może mi się wydawało;) w każdym razie poprosiłam już o weryfikację numeru ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi

Posted

anett napisał(a):
Monika dostałam:lol:, i wydawało mi się, że odpowiedziałam... ale może mi się wydawało;) w każdym razie poprosiłam już o weryfikację numeru ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi

hehe no to Ci sie wydawalo :P ok ,to czekam na numer.

Posted

anett napisał(a):
Selenga mogłabyś???:multi:

generalnie to tak - Lion mieszka niedaleko mnie :)
tylko nie w tej chwili - mam remont w domu i nie bardzo mogę się teraz włóczyć po mieście, nawet po bliskiej okolicy

Posted

Monika ja też dalej czekam na właściwy

Selenga napisał(a):
generalnie to tak - Lion mieszka niedaleko mnie :)
........

Ale super!!!:lol::lol: no to Lionek będzie na oku;) nie ma to jak "przypadkowe" spotkania