Kaya Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [B]PSY[/B] [I]kl. baby [/I] LIUKSORAS Laisves vejas - wo, 1, bob baby OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek - wo, 2 PEPERMINT FRIEND Asiaczek - wo, 3 [I]kl. młodziezy [/I] BUNDUSTAR African elite - dosk, 2 Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk, 1, zw. mł. [I]kl. otwarta [/I] BUMBALA BAHATI Loango - ? [I]kl. championów [/I] DOMINO DANCING PRINCE Loango - dosk, 1, CWC, CACIB, Zwycięzca, BOB, kwalifikacja Cruft 2011 JAZZY BOY Asiaczek - dosk, 2, res. CACIB [B]SUKI[/B] [I]kl. baby[/I] Msumari's AZA ALOUA - ? ZUNGUMZO IMBA Ypsylon - ? [I]kl. młodzieży[/I] YULARA NOONGAH - dosk, 1, zw. mł, NJwR, kwalifikacja Cruft 2011 [I]kl. pośrednia[/I] Nirse KIBIBI - dosk, 1, CWC, CACIB, Zwycięzca, kwalifikacja Cruft 2011 [I]kl. otwarta[/I] Donbasenji ACHAKA - ?, 2 MALMSEY IN RED Asiaczek - dosk, 1, CWC [I]kl. championów [/I] LOVE IS IN THE AIR Asiaczek - dosk, 1, CWC, res. CACIB [I]kl. weteranów [/I] FELEMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk, 1, bob weteran PEPSI COLA Ypsylon - ?, 2 Za ewentualne błędy przepraszam, nie pamiętam wszystkich wyników więc jeśli ktoś z forumowiczów mógłby uzupełnić to czego mi brakuje byłabym wdzięczna ;) Quote
Asiaczek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kaya - ja mam wszystkie wyniki. Jak się obrobię - pouzupełniam. Pzdr. Quote
gmk Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Kaya']PSY kl. baby LIUKSORAS Laisves vejas - wo, 1, bob baby OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek - wo, 2 PEPERMINT FRIEND Asiaczek - wo, 3 kl. młodziezy BUNDUSTAR African elite - dosk, 2 Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk, 1, zw. mł.kwalifikacja Cruft 2011 kl. otwarta BUMBALA BAHATI Loango - dosk, 1, CWC kl. championów DOMINO DANCING PRINCE Loango - dosk, 1, CWC, CACIB, Zwycięzca, BOB, kwalifikacja Cruft 2011 JAZZY BOY Asiaczek - dosk, 2, res. CACIB SUKI kl. baby Msumari's AZA ALOUA - wo, 1 ZUNGUMZO IMBA Ypsylon - wo, 2 kl. młodzieży YULARA NOONGAH - dosk, 1, zw. mł, NJwR, kwalifikacja Cruft 2011 kl. pośrednia Nirse KIBIBI - dosk, 1, CWC, CACIB, Zwycięzca, kwalifikacja Cruft 2011 kl. otwarta Donbasenji ACHAKA - dosk, 2 MALMSEY IN RED Asiaczek - dosk, 1, CWC kl. championów LOVE IS IN THE AIR Asiaczek - dosk, 1, CWC, res. CACIB kl. weteranów FELEMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk, 1, bob weteran PEPSI COLA Ypsylon - dosk, 2 ;) Uzupełniłam Quote
Asiaczek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Basia, Tulasy - bardzo, bardzo dziękuję za cudne fotki z konkurencji Para i Grupa hodowlana. Czy moge je ukraść na www i do Galerii? A to ostatnie zdjęcie i moje skrzywienie, to chyba długo będe pamiętac. Do tej pory noga nie działa jak potrzeba... eh... Pzdr. Quote
Recommended Posts