Tymonka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 elmira napisał(a):Hej:) W życiu bym nie powiedziała, że ona ma 15 lat. Ja mam wrażenie ,że jest troszkę młodsza , jakieś 12 lat to max , moim zdaniem oczywiście. Quote
Charly Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 tak. tez nie pomyslałam, ze ma 15 lat! ktoś to wie dokladnie? czy tylko taki domysl? zdjęcie ze schronu coś strasznego. sporo widziałam. naprawdę.ale ten wzrok, ta spuszczona główka. cieszę się niezmiernie, że już w dT edit: aaaa ok. juz wszytko wiem. nie przeczytalam pierwszego postu Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zapraszam na watek szczeniaka na lancuchu....ktory ze strachu robi pod siebie :( http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-łańcuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pomóż!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! Quote
patija Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wow wygląda rewelacyjnie, jak by mi ktoś proponował, aby ją obciąć to chyba bym odmówiła, ciężko by mi było sobie ja wyobrazić;) a tu taka laseczka wyszła :multi: i jaka uśmiechnięta, chyba nowa fryzura jej tez się podoba?:) Quote
Tymonka Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 beka napisał(a):Łysolek :) a jak znosi te upały?? Kiepsko , serduszko już słabe , dlatego była obcinana , ale musi być pod stałą kontrolą wet , bo prawdopodobnie trzeba będzie serduszko wspomóc lekami . Mam nadzieje ,że tego unikniemy , bo lala i tak już leków się naje . Quote
Tymonka Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 patija napisał(a):Wow wygląda rewelacyjnie, jak by mi ktoś proponował, aby ją obciąć to chyba bym odmówiła, ciężko by mi było sobie ja wyobrazić;) a tu taka laseczka wyszła :multi: i jaka uśmiechnięta, chyba nowa fryzura jej tez się podoba?:) Też się bałam trochę , ale musiałam ze względu na te upały , strasznie się męczyła Quote
Tymonka Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Kiara ogłoszona na : http://allegro.pl/show_item.php?item=1095075029 1www.bono-polska.pl 2www.ojej.pl 3www.pineska.pl 4www.animalia.pl 5www.gumtree.pl 6www.petworld.pl 7www.autogielda.pl 8www.adopcjapsa.pl 9www.rozglos.net 10www.anonseogloszenia.pl 11www.najpewniej.pl 12www.mammisia.pl 13www.petsy.pl 14www.e-zwierzak.pl 15www.e-zwierzak.pl 16www.adpedia.pl 17www.olx.pl 18www.szybko-sprzedam.pl 19www.sprzedasz.pl 20www.neeon.pl 21www.bstok.pl 22www.ogloszenia.e-podlasie.pl 23www.ogloszenia.jard.pl 24www.bialystok.biz.pl 25www.gieldabialystok.pl 26www.gielda.bai.pl 27www.twoje-ogloszenia.pl 28www.kupsprzedaj.pl 29www.twoje-x.net 30www.ogloszenia.tasdj.pl 31www.kupiepsa.pl 32www.ale.gratka.pl 33www.przygarnijzwierzaka.pl 34www.morusek.pl 35www.kokosy.pl 36www.cafeanimal.pl 37www.drobne.centrumofert.pl 38www.krakusik.pl 39www.owi.pl 40www.aleokazja.pl 41www.i-bazar.pl 42www.ojoj.pl 43www.info-krakow.pl 44www.adsy.pl 45www.eoferty.com.pl 46www.portalogloszen.pl 47www.top-ogloszenia.com 48www.mamoferte.pl 49www.bazarek.biz 50www.psiamania.pl Quote
Tymonka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Ogłoszenia nie potrzebne były jednak , nie wiem czy ktoś tu zagląda czy nie , ale napiszę , dzisiaj podjeliśmy z TZ decyzję : Kiara zostaje z nami i nikomu jej nie oddam :) Quote
asik007 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Aniu gratuluję, nigdzie jej lepiej będzie. Uratowałaś kolejną bidę. Quote
Tymonka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Gdyby była młodsza to napewno szukała bym jej domu , ale to 15 letnia starsza pani , schorowana , coraz słabiej chodzi (tylnie łapki odmawiają posłuszeństwa ) , często się poprostu przewraca :( Poza tym starych drzew się nie przesadza , a ona się już zadomowiła :) MOJA księżniczka kochana:loveu: Quote
kameralna Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Szczęściara :) Oby wszystkie pieski miały takie domy! Może i tym się uda przy odrobinie wsparcia przyjaciół? Zapraszam na bazarek dla pszczyńskich psiaków http://www.dogomania.pl/threads/188712-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-!!!-do-18.07 Quote
obraczus87 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Anja2201 napisał(a):Ogłoszenia nie potrzebne były jednak , nie wiem czy ktoś tu zagląda czy nie , ale napiszę , dzisiaj podjeliśmy z TZ decyzję : Kiara zostaje z nami i nikomu jej nie oddam :) Bardzo sie ciesze i gratuluje :) ! Quote
elmira Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Anja2201 napisał(a):Ogłoszenia nie potrzebne były jednak , nie wiem czy ktoś tu zagląda czy nie , ale napiszę , dzisiaj podjeliśmy z TZ decyzję : Kiara zostaje z nami i nikomu jej nie oddam :) Ale wspaniale:) Quote
siekowa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cudownie, że babcinka zostaje z Wami! :loveu: :multi: Quote
Tymonka Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 A ja mam prośbę ogromnom , głupio mi trochę bo w końcu Kiara ma dom , ale może ktoś ma do odsprzedania trochę taniej karmę "royal canin gastrointestinal" . Kiara od paru dni gorzej się czuła dzisiaj byliśmy u wet , dostała masę nowych leków (zostawiłam w aptece prawie 100 zł ) i ma diete , dostała troszkę tej karmy od weta naszego kochanego , ale to nie starczy na długo , a karma ta jest straszliwie droga . Jeśli ktoś ma jakieś resztki po swoich psiakach chętnie odkupię . Quote
NusiaiJa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 a może babcie potkaktować babcinymi sposobami? malutki/drobniutki makaronik z siemieniem i gotowaną marcheweczką z mięskiem?? moja nusia ma 12lat i również miała problem z przewodem pokarmowym i trzustką i wszystko się unormowało, może spróbujesz? to wcale nie jest pracochłonne a bardzo dobrze takie jedzonko jej służyło. Quote
Tymonka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Gosiu ona do tej pory takie właśnie jadła i efektem były ciągłe biegunki , przez te dwa i pół miesiąca próbowałam już wszystkiego ,zresztą wet powiedział , że teraz jedynym rozwiązaniem jest ta właśnie karma , Kiara ma już 15 lat i praktycznie nie trawi do tego jest słabo dotleniona i ma problemy z serduchem .Mam nadzieję ,że pomogą leki bo pierze tego strasznie dużo , ale i karma jest potrzebna . Quote
Tymonka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda , ale Kiarka chciała pozdrowić ciotki które jej kibicowały : Tak sobie dzisiaj myślałam jak ją zabierałam półtora roku temu ze schronu z diagnozą max 2 tygodnie życia . Bywały gorsze chwile , straszna była zima kiedy Kiarka potrafiła 3 dni nie wstać ani razu i załatwiała się tylko pod siebie , ale teraz znów odżyła , podgryza nas co wieczór jak kolacja się spóźnia , szczeka jak chce wyjść . Jak ja kocham tą naszą zołzę podłą , nie wyobrażam sobie domu bez niej . Quote
Lida Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja zaglądam :-) Tzn. dzis pierwszy raz zajrzałam, bo mnie tytuł wątku zainteresował. I będę sobie do Was czasem zaglądać. Sliczna jest ta malutka Kiarka. Quote
Recommended Posts