Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to? Biedna psineczka, a ja już się cieszyłam... Ludziom się wydaaje, że sobie meble w sklepie wybierają? Przecież to też NASZE uczucia. Jak mnie to wkurza...

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CÓŻ SZCZĘŚCIE TRWAŁO KRÓTKO ALE CZŁOWIEK BYŁ O TYLE W PORZĄDKU ŻE CHOCIAŻ ZADZWONIŁ. W ten sposób mam znowu do oddania dwa psy.Jutro od rana ide na żebry o tymczas dla tego co żyje na ulicy bo boje się że skończy pod samochodem

Posted

Mam bardzo przykrą wiadomość tymczasowa opiekunka Kory zrezygnowala z opieki nad nią powiadomiła mnie że zawozi ją dziś do schroniska .Kora w dalszym ciągu jest do adopcji ,będę ja pilotowała jak do tej pory.Smutne to wszystko.pozostał jeszcze ten psiak żyjący na ulicy nawet dzwoniłam do pani która szuka od m-ca swojego psiaka czy na trochę go nie przygarnie niestety odmówiła.Ja juz nie mam gdzie upychać biedaków i od dziś nic nie widzę i nie słyszę tak jak tysiące innych ludzi.

Posted

KORA w schronisku sprawuje sie nienagannie nareszcie moze sie wybiegac do woli.Przebywa u p dyrektor w gabinecie poniewaz jest psem bardzo przyjacielskim.. Nie atakuje kotów lubi psy które nie atakują jej,Jest tez niewybredna w jedzeniu.

Posted

To się nazywa mieć pecha nikt do mnie nie zagląda w niedzielę zadzwoniła kobieta która chciała mnie wziąc ale nie chciała słyszeć o umowie i nie chciała powiedzieć co mi oferuje niestety trzeba bylo odmówić bo pani była zainteresowana w jakiej dzielnicy jest Kora. Odniosłam wrażenie że ona też przywiazała psa pod marketem a teraz sprawdzała czy to ten pies i czy przeżył Kora w dalszym ciągu czeka na dom

• 2 weeks later...
Posted

Serdecznie pozdrawiam Paulinę i Gaję. Kora jest w dalszym ciągu w schronisku. Wasze przeboje z firma przewozową sprawiły że dostałam gęsiej skórki.Podziwiam waszą cierpliwość i spokój.

Posted

[SIZE=1]Dziekujemy za pozdrowienia. Ehh, ja ledwo trzymalam nerwy na wodzy, akurat tej osoby ktora powinna dostac opieprz (szef firmy) nie bylo pod reka, ale jestem dumna z mojego futra ze tak dobrze to zniosla ;)

Mala Kora nadal szuka swego amatora!

Posted

Ponieważ też zajmujecie się adopcją psiaków to ku przestrodze poproszę was o przeczytanie pisma z fundacji Azyl które jest na stronie łódzkiego schroniska. Mnie osobiście [chociaż nie jedno świństwo widziałam] w głowie się nie mieści jak podły potrafi być nie udany stwór którego nazywamy ''człowiekiem''. Pozdrawiam

Posted

Wdalszym ciągu czekam na dom a naprawdę jestem niekłopotliwym psiakiem.Jestem niewybredna w jedzeniu.Lubię zupy i suchą karmę. Kocham cały świat - a kto będzie kochał mnie

Posted

[quote name='luta4']Ponieważ też zajmujecie się adopcją psiaków to ku przestrodze poproszę was o przeczytanie pisma z fundacji Azyl które jest na stronie łódzkiego schroniska. Mnie osobiście [chociaż nie jedno świństwo widziałam] w głowie się nie mieści jak podły potrafi być nie udany stwór którego nazywamy ''człowiekiem''. Pozdrawiam
Ja nie zajmuje sie adopcja (poza tym mieszkam w Anglii i podejrzewam, ze malo komu chcialoby sie dzwonic z PL za granice w sprawie adopcji...), tylko zagladam czasem na watki psow w potrzebie, a to podniose, a to banerek wkleje do podpisu... Ale przeczytalam historie tej suczki, jesli sa jakies dowody na poparcie podejrzen to rzeczywiscie straszne i szkoda slow na takie bestialstwo!

Kto przygarnie do serca Mala Kore? :multi:

Posted

zaraz zacznę warczeć a jeszcze kilka dni i będę gryżć i wygryzę sobie domek może fajny domek. W ogóle jestem wysterylizowaną łagodną sunią kocham świat ludzi i koty Radzę się zastanowić bo jak mnie ktoś weżmie to nie będzie żałował

• 2 weeks later...