Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

POMOCY!!!!!!

[SIZE=4]Pan powiedział ,że mam ją brać a jak nie to ją jutro sprzeda nie wiem czy mnie straszy czy co?!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Bo ogólnie to tak ten Pan który tak mówi to stary dziadek a jego syn tak koło 40 pomaga mi i w ogóle miał kupić dzisiaj tabletki na odrobaczanie ale zapomniał jutro kupi!!!Co ja mam robić !!!Ten dziadek nie raz sprzedał psa więc się boję o Tilę!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

mozesz powiedziec ,ze jak tila zginie lub ja odda to zawiadomisz organizacje obrony zwierzat i Policje i Straz miejska ,ze masz jej zdjecia u niego i niech tylko sprubuje jej cos zrobic i tyle, mozesz tez napisac do Emira, Psiego azylu itd....I prosic o pomoc ale ja osobiscie jej nie wezme nie mam takich mozlowosci

Posted

Jego syn mówi że tylko straszy!!!Nie chcę wojny z sąsiadem
ale syn powiedział że przypilnuje ale nie wiem!:(Pisała do mnie na PW

xelka2005 proponowała DT ale nie wiem czy płatny czy co???:(

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jego syn mówi że tylko straszy!!!Nie chcę wojny z sąsiadem
ale syn powiedział że przypilnuje ale nie wiem!:(Pisała do mnie na PW

xelka2005 proponowała DT ale nie wiem czy płatny czy co???:(

Zapytaj o szczegoly?Jaki to DT, gdzie? Czy platny....Skoncentruj sie na dzialaniu, nie denerwuj sie.....

Posted

beataczl napisał(a):
Napisała do mnie na PW (z wątku ogłoszeniowego) hitoshi, że zrobi ogłoszenia dla małej.

Gdzie te ogloszenia beda i kiedy?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Napisałam na PW!:)Oby bezpłatny bo skąd tu pieniądze brać!:(

No jak juz zaczelyscie akcje to trzeba zbierac deklaracje innej mozliwosci nie ma.....ale z drugiej strony nie ma tu tyle osob zeby moim zdaniem byla szansa na uzbieranie pieniedzy.Dlatego zrobilabym na Waszym miejscu wszystko,żeby znalezc dla suni DS.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Robimy co możemy ale na ogłoszenia ANI JEDNA OSOBA się nie odezwała!!!:(Nia mam pojęcia allegro ma,ogłoszenia ma wątek ma co jeszcze???:(

Podaj link do Allegro na 1 stronie.....
Allegro jest bardzo dobre ale niestety trzeba czekac,,,,,Nie martw sie na zapas, musi byc dobrze.

Posted

Już jestem. Przeczytałam wątek i wnioskuję, że Aleksandra95 już tu chyba dzisiaj nie zajrzy.

Zatem info dla wszystkich zainteresowanych losem sunii - zdecydowałam się zostać bezpłatnym DT dla Tili, wysłałam już PW. Jestem nowicjuszem "w branży", co dalej muszę zrobić formalnie... czy muszę podpisać papiery na tymaczsową adopcję, etc. Dziękuję za każdą radę.

Rozumiem, że do moich "obowiązków" należy odrobaczenie, szczepienie, karmienie, miłowanie i rozpieszczanie... Chyba raczej powinnam rozpocząć w odwrotnej kolejności od miłowania i rozpieszczania :-))))

Posted

Oj, to super wiadomość! szkoda, ze Aleksandry juz nie ma , ale się jutro ucieszy! Ja niestety tez od niedawna, i nic na temat DT nie wiem tak na juz , zeby podpowiedzieć. W każdym bądż razie WITAMY!!!

Posted

Xelka2005 kochana z nieba nam spadłaś, co za ulga. Czy dajesz suni DT, aż do znalezienia jej domu stałego? Gdzie mieszkasz? Miałaś już tymczasa u siebie ? Jesteś zmotoryzowana, pojedziesz po sunie czy my mamy kombinować transport? Najlepiej wobec tego zabrać sunie już jutro, jak Aleksandra wróci ze szkoły. Ogłoszeniami ja się zajmę jutro albo w piątek najpóźniej więc tu nie ma problemu.