Betbet Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 W pierwszym poście jest numer do Ady. Jesli ktoś ma siły i ochotę się wściekać niech zadzwoni i zapyta... ja tego nie zrobię, tak jak pisałam. Quote
lika1771 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dzwoniłam trampus 18 trafił do schroniska w Opolu,sa zainteresowane nim osoby,Ada ma zadzwonic i dowiedziec sie czy piesio jest jeszcze w schronie,jak bede cos wiedziała dam znac Quote
kado Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 lika1771 napisał(a):Dzwoniłam trampus 18 trafił do schroniska w Opolu,sa zainteresowane nim osoby,Ada ma zadzwonic i dowiedziec sie czy piesio jest jeszcze w schronie,jak bede cos wiedziała dam znac Trampek nadal jest w schronisku:( Dzisiaj go widziałam...Super piesek, przyjaźnie nastawiony do człowieka...:) Quote
mshume Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 To już trochę siedzi w tym schronie, może ktoś go wypatrzy :shake: Quote
lika1771 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Probowałam sie dodzwonic do Ady,daremnie matko jeszcze w schronie biedaczek Quote
kado Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Siedzi z jeszcze jednym podobnym do siebie krówkiem i takim malutkim psiaczkiem. Wolontariuszka ( przemiła dziewczyna) powiedziała, że Trampek jest nieśmiały, ale do nas o dziwo podszedł bez problemu ...może skusił się na smaczka? Za tydzień też pojedziemy i mam nadzieję, że już go nie będzie, tylko ktoś go wypatrzy i zabierze do domku. A swoją drogą wakację to niedobry okres adopcyjny...Oprócz nas nie było tam nikogo z zewnątrz. Zawieźliśmy żarełko, pieski dostały po smaczku i z płaczącym sercem musieliśmy wracać:( Quote
lika1771 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Trzymam kciuki za małego.Kado moze jak bedziesz w schronie zrobisz Mu fotki i zrobimy ogłoszenia jak myslisz? Quote
kado Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='lika1771']Trzymam kciuki za małego.Kado moze jak bedziesz w schronie zrobisz Mu fotki i zrobimy ogłoszenia jak myslisz? Nie ma problemu lika, ale to dopiero w przyszłą sobotę albo niedzielę, bo wcześniej nie dam rady.Maż dzisiaj rano pojechał na delegację, a ja sama z małą nie dam rady się w te upały tam dowlec, a mieszkam na drugim końcu miasta... Trampuś trzymaj się....znajdziemy CI rybko domek:) Quote
lika1771 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dobrze Kadu porob zdjecia i bedziemy działac Quote
Betbet Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Myślę ja go wycignąć... cholera, to drugi kraniec Polski, ja mam teraz wielką przeprowadzkę...no nijak nie ma jak go zabrac:( Quote
zmierzchnica Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Pomogę z ogłoszeniami. Kurczę, wzięłabym go na DT, ale 4 sierpnia wyjeżdżam :shake: Poza tym u mnie jakoś zastój z domkami - prędzej psy znajdują domy ze schronu niż moje tymczasy :roll: Ale zapadł mi w serce, cudny jest... tekst do ogłoszeń (zmieniajcie jak chcecie) Trampek - pies o oryginalnej urodzie: krótkich łapkach, czarno-białym umaszczeniu i poczciwym pyszczku został wyrzucony z pociągu 3 maja. To zdrowy, wesoły, uwielbiający się bawić pies - niekłopotliwy. Po prostu się znudził... Oceniono go na 1,5-2 lata. Chętnie podróżuje pociągiem, nie niszczy w domu, je suchą karmę. Uwielbia pieszczoty i jest wielką przylepą. Jest niewielki, można bez problemu nieść go na rękach. Trampek trafił do domu tymczasowego, ale nie mógł tam zostać - teraz przebywa w schronisku. To nie jest miejsce dla przyjaznego, tak bardzo potrzebującego towarzystwa człowieka psiaka... Może Ty go wypatrzysz i ofiarujesz kąt w swoim domu i sercu? Kontakt do adopcji: (fundacja, schronisko?) Banerki: Quote
kado Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Wielkie dzięki zmierzchnica tekst i banerki, sa świetne:) Trzeba trochę rozruszać wątek Trampka, bo coś tutaj cichutko... Jak będę w niedzielę w schronisku, to się dowiem więcej co i jak, porobię trochę zdjęć i będziemy działać.. Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Może psiakowi przydadzą się banerki ? Jeśli tak to wejdź w poniższy link przeczytaj #1 post i wyślij mi wszystkie potrzebne informacje. http://www.dogomania.pl/threads/1894...5#post15056335 Pozdrawiam - blacky764 Quote
jotpeg Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 zrobcie mu dobre zdjecia. trzeba go wypromowac. Quote
kado Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Miałam zrobić mu zdjęcia w zeszły weekend, ale nie miałam możliwości dostać się do schroniska tak lało i waliło piorunami...:( Mam nadzieję, że w tą niedzielę mi sie uda..musi się udać... Quote
lika1771 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Czekamy, moze juz Go nie ma,moze w swoim domku? Quote
kado Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='lika1771']Czekamy, moze juz Go nie ma,moze w swoim domku? Jutro jadę do schroniska,to zobaczymy czy nasz Trampek jeszcze tam jest. Żarełko już dzisiaj z TŻ kupiliśmy, smaczki też, baterie od aparatu się ładują, byle burzy nie było... Mam tylko mały problem..nie umiem wstawiać zdjęć...muszę kogoś prosić o pomoc:) Quote
lika1771 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Czekamy,ja tez nie umiem zawsze prosze corke:oops: Quote
kado Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Cioteczki Trampek niestety dalej w schronie:( Mam zdjęcia, ale tak jak już pisałam...potrzebuję kogoś, kto by je wstawił... Quote
kado Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 lika1771 napisał(a):Biedaczek,jak On sobie radzi? Z tego co zauważyłam, zrobił się bardziej szczekliwy. Zrobiono małą roszadę w boksie, Trampek już nie siedzi z krówkiem,tylko z innym pieskiem...bardzo spokojnym i przymiluśnym.Trafiłam akurat na porę karmienia,wiec zdjęcia takie doskokowe są i tylko w boksie, ale w miarę widoczne.... Wyszłam ze schroniska zaryczana strasznie...na kwarantannie jest jamnik szorstkowłosy.Boże jakie cudo.Mąż rozmawiał z pracownicą i dowiedział się, że szorstki trafił tam ze 2-3 dni temu.Jest zaczipowany, więc jest szansa,że odnajdzie właściciela,bo aż wierzyć mi się nie chce, że ktoś pozbył się takiego cuda, ale jak na razie nikt się po niego nie zgłasza, ani nawet nie pyta czy taki piesek tam trafił.Mam tylko nadzieję, że to nie wakacje są powodem jego pojawienia się w schronie:( Mam zdjęcia , tylko nie umiem ich wstawić. Quote
kado Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='jotpeg']wyslij do mnie: micikas@poczta.fm Dzięki wielkie...już wysłałam...Ten szorstki tak mi w głowie siedzi,że miejsca nie mogę sobie znaleźć...Ubóstwiam szorstkowłose metrówki:) Mamy takiego 3-latka:) Poczekamy, mam nadzieję, że po czipie znajdą właściciela i okaże się, że piesek zaginął, bo inaczej to chyba serce mi pęknie:( Quote
jotpeg Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 doszlo, wiec wklejam: zaraz bedzie II partia. szorstkiemu trzeba zalozyc osobny watek. szybko znajdzie dom. napiszcie o nim w jamniczym watku, koniecznie. ten watek nalezy do bialo-czarnej krowki. Quote
Recommended Posts