Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aktualizowałam pierwszy post, dziś przyszły kolejne wpłaty !!!!

Hondeczko, masz już zapewnione dwa miesiące hotelu !!!! Musi się w tym czasie udać. Musi !!!!

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wydrukowałam sporo tych ulotek i plakatów oraz napisałam coś w formie listu. wrzucam to do skrzynek lub rozdaje ludziom. Osobie zajmującej się handlem obwoźnym też wcisnęłam, i Tacie żeby klientom rozdawał i chyba nawet pod Kościół w niedzielę bym poszła, ale mnie raczej wygonią ;)

Posted

No to jesteś urodzonym akwizytorem - :) aż strach się bać, jak zajmiesz się handlem jakimś :) - ja też jeszcze wydrukuję ten plakacik (bo ktoś mi ogłoszenie z Netto zdjął :mad:) i porozwieszam na osiedlu.

Posted

diuna_wro napisał(a):
hm, hm... tak sobie myślę, że może jednak pójdę pod Kościół:diabloti:

to może nie jest głupi pomysł.... ale razem z Hondą, a jej husteczkę na szyję, że szuka nowego domu:)

Posted

Wczoraj zgłosił się chętny domek, ale z 6-letnim dzieckiem, a wiem, że Honda nie lubi wrzasku dużej grupy małych dzieci. Nie wiem czy to to samo. Nie zaryzykuję...

Posted

diuna_wro napisał(a):
Wczoraj zgłosił się chętny domek, ale z 6-letnim dzieckiem, a wiem, że Honda nie lubi wrzasku dużej grupy małych dzieci. Nie wiem czy to to samo. Nie zaryzykuję...

Czy ja mam na was jutro czekac ? Jesli tak o której mniej wiecej bedziecie?

Posted

Poker napisał(a):
widzę ,że Paja ostro działa, dasz radę z tyloma nowymi psami ?

W najblizszym czasie ma przyjechac tylko Honda ... Miały byc inne psiaki ale dziewczyny sie powycofywały ,ale oczywiscie na forum juz póniej nic nie wspomniały tylko na pw jesli chodzi o szczeniaki dziewczyny cos wspominały,ze chwilowo nie maja funduszy, a nawet gdyby sie znalazły to by spały u rodziców w tym samym domu ,ale w pokoju obok... Nie mieszkam sama w domu jest nas 4 osóby 2 zawsze w domu pozostałe 2 po pracy (14) ale są...

p.s jeszcze i was pomieszcze jak byscie miały kiedys jakis problem :)