Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odnośnie Pana z Gródka, to niestety za duża, tu chyba nawet nie chodzi o to, że sobie na teraz nie poradzi, ale o to co będzie jak zachoruje, przykro mi:((

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z jej gabarytem może być problem z adopcją, ale jestem dobrej myśli. Jest zdrowa, dobrze wychowana, domowa - to mam nadzieję, będzie atutem.

Paja - czekam na info na jaki dzień się umawiamy. Najbardziej pasowałby mi wtorek, bo będę miała Aresika do pomocy. Bylibyśmy u Ciebie późnym popołudniem.

Posted

diuna_wro napisał(a):
Z jej gabarytem może być problem z adopcją, ale jestem dobrej myśli. Jest zdrowa, dobrze wychowana, domowa - to mam nadzieję, będzie atutem.

Paja - czekam na info na jaki dzień się umawiamy. Najbardziej pasowałby mi wtorek, bo będę miała Aresika do pomocy. Bylibyśmy u Ciebie późnym popołudniem.

W takim razie czekam na Was we wtorek :)

Posted

AKTUALIZOWAŁAM PIERWSZY POST - DOSZŁY WPŁATY!!!!! MAMY NA TYMCZAS!!!!

Szczególnie podziękowania dla grupy wsparcia z Facebooka i Gosi F. za rozpropagowanie informacji!

Posted

diuna_wro napisał(a):
Jutro w pracy podrukuję ulotki i porozdaję w dzielnicach willowych. Zły okres dla Hondy - zbliżają się wakacje.

Ja tez poprosze ulotki a najlepiej plakat powiesze u rodziców na sklepie i oprucz Hondy beda tez mieli info oniej i nie bede musiała kazdemu po koleji opowiadac od poczatku..a jesli ktos bedzie chciał cos dodatkowo wiedziec to mu powiem...

p.s diuna_wro wez z Honda ksiażeczke i ew jak bedziesz miec terazniejsze badania ... ona bedzie miała czesto stycznosc z ludzmi wiec w/w musze miec jakies dokumety o niej...

Posted

diuna_wro napisał(a):
Przeniesienie Hondy do Paja przełożone na sobotę rano.

Diuna jakbyś wydrukowała plakat, przynies mi kilka egzemplarzy, powiesze nie tylko w schro, ale u różnych wetów ;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Diuna jakbyś wydrukowała plakat, przynies mi kilka egzemplarzy, powiesze nie tylko w schro, ale u różnych wetów ;)

jasne, wieszaj kochana, gdzie tylko się da. Trzeba ratować babcię Hondę

Posted

udało się z FizjoVecie trymowanie za darmo załatwić, więc Honda rozpocznie nowe życie z nową fryzurą !!!

Zawiozę Hondę do Paja dopiero w sobotę, ponieważ Pani też musi jeszcze ją zaszczepić.

Posted

Zamieściliśmy ogłoszenia w różnym tonie: jedne w Basi, inne zmienione przez Isadorę i spróbowałam w typowym moim ...na razie cisza, ani jedno zapytanie:-(