Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to waży więcej niż mój maluszek (35 kilo), a co za tym idzie - będzie trudniej z domkiem. Na fotkach wyglądała na zdecydowanie mniejszą, drobniejszą, taką leciutką :) A ona jest po prostu wielka.

Posted

kurcze duża:(((( ta z mojego avatarka ważyła ok 15 kg... a porównując zdjęca z balkonu wyszło mi, że wzrostem podobne, więc i wagowo, dla tego pana będzie pewnie za duża:((((

Posted

Uff, udało nam się odroczyć wyrok na miesiąc.
DT mam zaklepany od około wtorku. Mam słabą nadzieję, ze znajdzie się DS przez ten czas. Ale SZANSA jest... to najważniejsze:multi:

Posted

tripti napisał(a):
kurcze duża:(((( ta z mojego avatarka ważyła ok 15 kg... a porównując zdjęca z balkonu wyszło mi, że wzrostem podobne, więc i wagowo, dla tego pana będzie pewnie za duża:((((

Tripti, sunia jest bardzo spokojna i już wiekowa. Myślę, ze skoro do tej pory radziła sobie z nią starsza Pani to bym bardziej mężczyzna. Zapytaj proszę jeszcze raz. Skąd jest ten Pan? Może by chciał spotkać się z Hondą zanim podejmie decyzję

Posted

zapytam, ale już jutro po południu, pan jest z Gródka koło Białegostoku, a córka mieszka w Białymstoku, więc duży problem jest w odległości, żeby zobaczyć sunieczkę na żywo, a tego u mnie też widział tylko na zdjęciu. Nadal nie mogę uwierzyć, że ona ma te 37 kg... za tymi drzwiami nie wygląda na tyle, łapki takie chudziutkie... A latek ma 11 i to jest pewne?

Posted

tripti napisał(a):
zapytam, ale już jutro po południu, pan jest z Gródka koło Białegostoku, a córka mieszka w Białymstoku, więc duży problem jest w odległości, żeby zobaczyć sunieczkę na żywo, a tego u mnie też widział tylko na zdjęciu. Nadal nie mogę uwierzyć, że ona ma te 37 kg... za tymi drzwiami nie wygląda na tyle, łapki takie chudziutkie... A latek ma 11 i to jest pewne?

Własnie? Pewne?
Waga i wiek są dla mnie jakby... od innego psa ;)

Posted

amensalizm napisał(a):
Własnie? Pewne?
Waga i wiek są dla mnie jakby... od innego psa ;)

dla porównania chciałam wstawić zdjęcie mojego psa za balkonem i przy doniczce, bo jakoś ta wielkość mi nie pasuje:( ona przecież jeszcze futro ma takie troszkę bujniejsze na grzbiecie... może można zrobić jakieś zdjęcie przy człowieku?

Posted

Waga jest pewna.

Wiek może być inny, bo Pani podała, że ma 11, ale znalazła ostatnio jakieś zdjęcie Hondy, z którego wynikałoby, że może mieć 9-10. Tak mi napisała w smsie.

Posted

[quote name='Isadora7']Aukcja allegro dla Hondy - wystawiłam na tydzień bo i czasu mało.
http://www.allegro.pl/item1030845505_honda_swiat_jej_sie_wali_pani_chora_umiera.html

Aukcje wystawiłam w opcji fullserwis, jeżeli ktoś ma chęć zasponsorować nie mam nic przeciwko i podam numer konta na priva.

Opłata za pogrubienie 2,00 zł
Podświetlenie 6,00 zł
Opłata za wyróżnienie 12,00 zł

Za niedługo będzie plakat.

[quote name='diuna_wro']mam jeszcze jedno zdjęcie, widać, że pannica karczek ma niczego sobie... no i łóżkowo-maskotkowa psica, straszny żal do schronu ją dawać.

http://images40.fotosik.pl/288/da0815188e2b7512.jpg

Dostawiłąm to zdjęcie do wystawionej u mnie aukcji.
Przy okazji zauważyłam ze Honda ma dwie aukcje :)

Posted

a, faktycznie. Też dopiero mi zwróciłaś na to uwagę. Dodaję do pierwszego postu. Dzięki, Isadora, za allegro. Podaj mi na PM nr konta, pomyślę o wyróżnieniu, no i czas trzeba będzie przedłużyć, bo jeśli w tydzień dom znajdziemy to będzie cud...

Posted

Jestem śledze wątek na zyczenie bede mogła wystawic F-vat lub paragon za hotelowanie wszystko z papierami poszło po mojej mysli :) Pytałam znajomych do jutra maja odpowiedziec czy cos wspomoga :)

Posted

kmurdz -napisała mi na pw,ze moze dawac 15 zł/miesiecznie na Honde prosi by ktos jej podał numer konta...i wrazie gdyby zapomniała ,bo ma juz kilka deklaracji by jej przypomniec na pw...

Posted

napiszę do kmurdz. Super, ale mam nadzieję, że miesiąc (max dwa) wystarczy. A nawet jeśli nie znajdziemy w tym czasie domu, to myślę że Hondzie będzie łatwiej trafić do schroniska po dt, niż prosto ze swojej kanapy.