Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaspałam sorry, widać tydzien ciezki. Dane kontaktowe te x co na alegratce rozumiem tak? To zaraz kończę aukcje i plakat i wstawiam. Jakby co to wołąć (najlepiej na GG)

Posted

Aukcja allegro dla Hondy - wystawiłam na tydzień bo i czasu mało.
http://www.allegro.pl/item1030845505_honda_swiat_jej_sie_wali_pani_chora_umiera.html

Aukcje wystawiłam w opcji fullserwis, jeżeli ktoś ma chęć zasponsorować nie mam nic przeciwko i podam numer konta na priva.

Opłata za pogrubienie 2,00 zł
Podświetlenie 6,00 zł
Opłata za wyróżnienie 12,00 zł

Za niedługo będzie plakat.

Posted

tripti napisał(a):
jacy Niemcy?

Iwa zgodziła się zgłosić Hondę do fundacji Hundefreunde- Ich Will Leben, która współpracuje z naszym schroniskiem. Szanse na domek są duże, tyle, ze nie ma pewnosci kiedy, czy w najbliższym czasie, czy np za dwa miesiące- pierwszeństwo mają zagrożone psy z naszego schroniska.

Posted

EkoVet uratował też w ostatnich dniach kota (mieszańca syberyjskiego i rosyjskiego niebieskiego), który spadł z balkonu i właściciel jedyne co miał chęć zrobić to kota uśpić. EkoVet po długiej walce kota Panu odebrał (jest formalne zrzeczenie się), zoperował obie łapki i ma w swoim szpitaliku. Szukają domu dla kota i choćby części kasy, żeby zapłacić wetowi, który operował, bo to nie wet od nich.

Posted

Honda na Facebooku:
http://www.facebook.com/group.php?gid=111611718864409&ref=ts#!/group.php?gid=111611718864409&v=wall&ref=ts

Dołączmy się!

INFORMUJĘ, ŻE

"W związku z pracami konserwacyjnymi systemu bankowości elektronicznej Kredyt Banku,
od dnia 07.05.2010 (piątek) od godziny 21:00 do dnia 09.05.2010 (niedziela) do godziny 21.00
nastąpi przerwa w dostępie do serwisu KB24 oraz portalu informacyjnego banku."

WIĘC DO TEGO CZASU NIE BĘDĘ W STANIE ODCZYTAĆ EWENTUALNYCH WPŁAT NA MOJE KONTO.

Posted

dowiem się, ale to za moment, bo musze swojego psa wykąpać, bo mi wlazła do rowu retencyjnego i odebrać drugiego, który właśnie do mnie jedzie. Zaraz jestem...

Posted

daj mi proszę znać w miarę szybko, bo pojawił się na horyzoncie domek, starszy pan, który szuka pieska - chciał moją tym.(ruda, 12 kg), córka pana powiedziała, że wysterylizuje, żeby nie było problemów.

Posted

diuna_wro napisał(a):
dowiem się, ale to za moment, bo musze swojego psa wykąpać, bo mi wlazła do rowu retencyjnego i odebrać drugiego, który właśnie do mnie jedzie. Zaraz jestem...

Współczuję, znam te rowy w Twojej okolicy..........

Posted

no to ona jest całkiem spora dziewczynka. Pani się kurcze nie machnęła w tych kilogramach? bo na zdjęciach sunia wygląda na drobniejszą, ale jak ta waga jest prawdziwa, to Honda ma gabaryty onka