Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diuna_wro']Nie jest, Isadoro:loveu: Znajdziesz chwilkę i zrobisz?

a jak znajdziesz dwie chwilki to wycałuj ode mnie swoje sznurówy.

Wieczorem zrobie all. Sparawa jest pilna więc trzeba jak najszybciej.
Sznurówy w liczbie sztuk 3 pozdrawiają

Posted

a jeszcze tak sobie myślę, jak powiadomić o adopcji suni starsze osoby, bo nie każdy ma internet..., nietylko starsze nawet, bo znam wiele osób około 50tki, które nigdy nie przekonały się do korzystania z netu, może jakaś gazeta??? może ogłoszenia na tablicach? u wetów, w urzędach, w przychodniach, na poczcie... tam gdzie stoi się w kolejkach... i tam gdzie się da.

Posted

[quote name='tripti']a jeszcze tak sobie myślę, jak powiadomić o adopcji suni starsze osoby, bo nie każdy ma internet..., nietylko starsze nawet, bo znam wiele osób około 50tki, które nigdy nie przekonały się do korzystania z netu, może jakaś gazeta??? może ogłoszenia na tablicach? u wetów, w urzędach, w przychodniach, na poczcie... tam gdzie stoi się w kolejkach... i tam gdzie się da.[/QUOTE]

W tej sytuacji to tzreba robić wszystko co możliwe, ulotki, gazetki gdzie tylko jakaś możliwośc sie znajdzie. Ulotkę tez moge zrobić.

Posted

[quote name='Isadora7']W tej sytuacji to tzreba robić wszystko co możliwe, ulotki, gazetki gdzie tylko jakaś możliwośc sie znajdzie. Ulotkę tez moge zrobić.[/QUOTE]

to by było bardzo miło:)))

Posted

Matko Jedyna, ale nerwy i wyścig z czasem...

Diuna, nie poddawaj się...Negocjuj odroczenie wyroku..Porozsyłam wątek gdzie sie da....

Posted

o fajnie Awit, ale zdjęć ja też w sumie nie wiedzę w ogłoszeniu. Porozsyłałam troszkę wątek, porozsyłajmy jeszcze, im więcej nas tu tym lepiej...

Posted

diuna_wro napisał(a):
Pani do schronu nie odda, absolutnie nie ma opcji, a jak zaczęłam wypytywać czy moze jednak to powiedziała, żebym nawet o tym nie wspominała bo ona w naszym schronie bywała i koniec kropka i mi się prawie rozpłakała. A jak ja ją oddam do schronu i Pani pojedzie i sprawdzi?

Pani jest idiotką? Nie odda psa do schroniska tylko uśpi? Z dobroci serca. Gratulacje. Bierzcie ja żeście znalazły dom i wpakuje do schronu puki co. Takiego czegoś to ja jeszcze nie słyszałam. Jestem potworem bez serca i nie znam życia, ale dla mnie sytuacja jest bardziej niż idiotyczna, a Pani szkoda gadać, jak dla mnie najgorszy typ- pseudo troskliwi.
Pani B. coś chyba pomyliła z data urodzin, bo kto widział 11latka bez żadnej świzny, rudego, nie teriera?

Jak reaguje na samce (małe i duże?)

BRAWA DLA EKOWETU. Chyba nawet zasłużyli na to bym wszystko moje u nich zaszczepiła
Nie można uśpić zdrowego zwierzęcia. Z jakiej racji, jaki przepis na to pozwala?