Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Komendant Straży też wspominała o Obornikach.

Do Fizjo-Wet nie mogę się dodzwonić. Próbowałam. Obdzwoniłam wszystkie swoje możliwości, powysyłałam emaile, dziś znajoma ma próbować wśród ludzi z Akademii Sztuk Pięknych. Zapuściłam wici też na wrocławski squat, oni kochają zwierzęta, ale tam każdy ma co najmniej po dwa psy i stado kotów. Czekam na odpowiedzi, na razie zewsząd cisza. Co więcej mogę zrobić... nie wiem.

Posted

Dziękuję wszystkim za ogłoszenia:loveu::loveu:

Feliksik, dzięki, że jesteś. Ja o hotelik Panią B. pytać nie będę, niech się cieszy jak się w ogóle uda, bo to przecież związane byłoby z nakładami finansowymi wielu ludzi, co nie będzie proste:shake:

Posted

Szczerze mówiąc to ja się hotelu obawiam, wiecie jak to jest... na początku coś uzbieramy a potem urośnie gigantyczny dług, bo przecież jest morze potrzeb i za chwile jakaś nowa psia tragedia się zjawi...

jeśli nie znajdę domu do przyszłego tygodnia, chyba skapituluję, niech Pani suńkę przytuli i przeprowadzi przez TM:placz::placz::placz: Gabinet wet Hondy nie przeraża, znajoma wetka opowiadała jak Honda bawiła się u niej swoją piłeczką, a Pani B. ją kocha, więc chociaż tyle, że odejdzie w atmosferze miłości, niektóre psy nawet tyle nie mają... sama nie wiem, już głupieję

Posted

Diunka, potrzebna nam historia taka płaczliwa (może Majqa może napisać albo znasz kogoś jeszcze, bo pewnie Majqa zawalona tekstami), to wrzucę suńkę zaraz na Onet.

Posted

ja nie mam ani talentu ani weny. Coś takiego wymysliłam tylko, ale to chyba niemrawe jest

Honda przez swoje 11letnie życie towarzyszyła i była ukochanym przyjacielem swej Pani. Zestarzała się wraz z nią. Natura obdarzyła Hondę doskonałym zdrowiem, ale jej Pani zachorowała i umiera. Choroba Alzheimera spowodowała, że Pani nie rozpoznaje już nic, także swej psiej przyjaciółki, a wręcz się jej panicznie boi. Honda została więc także skazana na śmierć, przez zastrzyk u weterynarza. Ma przed sobą tylko kilka dni życia, kilka dni nadziei. Ostatnim życzeniem tej schorowanej, umierającej starszej Pani na pewno byłaby prośba o dom dla Hondy, którą w Jej imieniu Państwu przekazujemy...

Posted

jaka smutna historia:((( ładnie napisałaś ten tekścik w sumie mówi z grubsza wszystko co trzeba, tylko może jakoś zamienić te zdanie "zestarzała się razem..." bo to w sumie jeszcze nie jest stary piesek... może zamienić, że towarzyszyła swojej Pani... jej tylko jak ona przyzwyczai się do nowej rodziny... a teraz jest we Wrocławiu?

Posted

Mój tekst - można popodmieniać w ogłoszeniach - może ktoś allegro zrobi?

Honda! Naprawdę szybka i dynamiczna!

Ruda lisiczka z gracją chwyta piłkę w locie! Kilka sekund i aport przyniesiony! Jak bumerang powraca cudna sunia z piłką w zębach! Jak długo jeszcze będzie cieszyć się życiem?
Honda czeka na zastrzyk śmierci! Została przyprowadzona do lecznicy z prośbą o uśpienie, a przecież jest zdrowa, śliczna, energiczna, bardzo grzeczna i bardzo mądra!! Dlaczego taka decyzja? Pani Hondy zachorowała na nieodwracalną chorobę Alzheimera i nagle świat dla Hondy się zawalił. Jej ukochana pani nie rozpoznaje już nic, także swej psiej przyjaciółki, a wręcz się jej panicznie boi. Honda została więc także skazana na śmierć. Ma tylko kilka dni!! Pomóż! Uratuj! Adoptuj! Tę inteligentną, zdrową, zadbaną, grzeczną i piękną sunię! Honda czeka na ciebie! Zadzwoń: