Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paja - zadzwoń do pani dyrektor na ten numer, oni nie mają warunków, ale zaproponowała jakieś partynice tylko ja nie wiem co to, a Ciebie pewnie tu już nie ma, a ja nie mam numeru do Ciebie:(

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paja, zawozisz Karino do tego Smolca co Ci wysłałam namiar ?

edytuje post, bo właśnie przeczytałam PW... niesłychane, że facet chciał za to taką ciężką kasę! szok, byłam pewna, że za darmo

Posted

generalnie to też jestem w szoku, bo jeszcze mówił, że trzeba sobie pomagać, że to straszne co się dzieje, że konia przetrzyma,bo jak taka tragedia to już nie ma wyjścia, nie mogę uwierzyć, że chciał pieniądze, nawet o tym nie wspomniał. Ale widać chyba interesowny...

Posted

U nas woda od wczoraj podniosła sie 30 cm

p.s mniejmy nadzieje ,ze bedzie wszystko dobrze ,ale lepiej chuchac na zimne nim bedzie zapózno...

Posted

Paję na szczęście nie zalało.

Honda od dziś formalnie jest moim psem. A domku ni widu, ni słychu:shake: Niech się trochę uspokoi sytuacja po powodzi i zaczynam poszukiwania.

Posted

Bardzo szkoda, że sąsiedzi Pai zrezygnowali z Hondy :( i ta powódź, która ludziom tyle strat narobiła, tyle tragedii :( Dobrze, że Paję nie zalało, a domek dla Hondy musi się znaleźć, tylko pewnie trzeba odczekać, aż ta powódź się skończy.

Posted

Tym Państwu odszedł jakiś czas temu pudel i nie chcą znów stracić psa. Honda jest starszawa, to fakt, ale pożyje jeszcze parę lat. Szkoda:-(

Może jednak Pai uda się jakos ich przekonać? Może częstsze odwiedziny z Hondą u sąsiadów:evil_lol:

Martwię się o nią. Takie stare pieski często nie znajdują domu wcale. A ona sobie w schronie sobie na pewno nie poradzi. Dziś przez mój głupi błąd stadko Pai się nieco pokłóciło z Hondą i sunia sobie zupełnie nie dała rady, skuliła się i po naporem reszty schowała głowę w kąt, a potem chwilowa depresja:-( mam nadzieję, że już z nią lepiej.

Honda przepraszam, Ciotka głupia jest, a przecież zna psie zasady:shithappens::oops::oops:

Posted

Honda juz ma sie dobrze zjadła kolacje swoja i jeszcze z tatkiem z jednej łyzki jadła jego kolacje:multi:

Za chwilke juz sie kładziemy tak mi dało popalic przez 3 dni walczenie na wałach o swój kawałek domu i podwórka + alergia ,ze normalnie jestem wykonczona...

Jutro postaram sie jakies fotki wstawic ze spaceru...

A Ty Diuna_wro nie martw sie Honda chyba zabardzo nie wzieła tego do siebie,bo lata po domu i cieszy sie jak szalona nawet ogonek ma do góry :)

p.s mam gromadke 3 szt labke,mix labke młoda i bernardyna takiego osiołaka...

Posted

[quote name='Basia1244']no to nie duże stadko - tylko 3 sztuki :) może sobie chcesz stadko powiększyć ?? :)[/QUOTE]

Czekam na odpowiedz czy moj tz zabiera mix labke bo ona jest jego i wprowadza sporo zamieszania iz czuje sie najwyzsza w chierarchi i ma najwiecej do powiedzenia... jesli ja zabierze chetnie wezme cos co sie ze soba dogada i bedzie mogło chodzic razem po podwórku ... Honda puki co wychodzi sama na podwórko ,a w pokoju czesto siedzi z Molcia (tz Molcia to do domu przychodzi sie wyspac tylko na Kanapie)...

Posted

To super, że już lepiej...

Ja mam taką metodę, nie wiem czy dobrą, ale jak zajmuję się jakimś psem, to wyłącznie JEDNYM-JEDYNYM, i tak mi wtedy na sercu leży jakby mój był. Teraz mam Hondę i mimo, że znam ją krótko, traktuję bardzo osobiście. Więc będę chlipać, smęcić, płakać, albo skakać do góry i łezki szczęścia ronić, a Wam tu o tym wszystkim opowiadać jak w rodzinie, więc się przyzwyczajcie:)

Posted

Paja napisał(a):
Czekam na odpowiedz czy moj tz zabiera mix labke bo ona jest jego i wprowadza sporo zamieszania iz czuje sie najwyzsza w chierarchi i ma najwiecej do powiedzenia... jesli ja zabierze chetnie wezme cos co sie ze soba dogada i bedzie mogło chodzic razem po podwórku ... Honda puki co wychodzi sama na podwórko ,a w pokoju czesto siedzi z Molcia (tz Molcia to do domu przychodzi sie wyspac tylko na Kanapie)...

tak, ta mała zadziora jest. Jej to się chyba należy domek bez innych futer, gdzie będzie oczkiem w głowie, pępkiem świata. Bo widzę, że ta mała próbuje na wszelkie sposoby odpędzić resztę i zwrócić uwagę na siebie. Jak już nie ma kogo zaczepić to zaczepia rośliny, płot i wszystko co jej pod zęby podejdzie..