amica Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Nuletta napisał(a):Dziunia pozdrawia! Jakbym widziała moją Balbisię, super widok! Quote
Nuletta Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Dziunia zaklimatyzowała się już u nas w 100 procentach. Straszny z niej pieszczoch. Pojawił się tylko jeden problem, który opisałam tu: http://www.dogomania.pl/threads/192592-agresja-kota-w-stosunku-do-psa Quote
mestudio Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Nie wiem co doradzić w tej sytuacji, nie spotkałam się jeszcze z aż tak agresywnym zachowaniem kociaka, ale myślę, że to kwestia czasu i jak koteczka zrozumie, że dalej jest ważna to jakoś odpuści sobie. Z drugiej strony może się to wydawać bardzo agresywne bo do tej pory może nie widziałaś Neletto takich psio - kocich prób siły. U nas Dziunia spała z kotami i to ona pokazywała im ząbki - kłapała pyszczkiem jak się głaskało i kota i ją. Quote
Lucyna Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 dzięki za wieści, nigdy nie miałam kotka i pieska razm w domu ...:roll: Quote
mestudio Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Jakie wieści u Dziuni?? TZmestudio Quote
Recommended Posts