Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sony jest przepięknym 3-letnim hyskim. Trafił do schroniska 2 lata temu a dla hyskiego to wieczność. Sony został całkowicie zdominowany przez psiaki w schronisku- rzadko jadł bo nie mógł nigdy dostać się do miski, pewnego dnia został zaatakowany przez kolegę z boksu który odgryzł mu ucho... Sony wpadł w depresję usadowił się na budzie z której nie schodził nawet w silny mróz. Gdy zobaczyłam go po raz pierwszy zamarło mi serce- wielkie smutne oczy w których można było znaleźć wszystko, ogromny żal, smutek, ale i resztki nadziei na lepsze jutro... w wyniku ciągłego leżenia i b.rzadkiego wychodzenia na spacery ( brakuje wolontariuszy a pracownicy nie sa w stanie ogarnąc 160 psiak ów) Sony ma symetryczne zmiany na łapkach podobne do odleżyn... Sony jest wyjątkowo łagodny, uwielbia koty i nie jest agresywny w stosunku do innych zwierząt. Nie wykazuje cech typowych dla swojej rasy- nie ucieka, nie ciągnie na zmyczy, nie kopie dołów. Pies jest wspaniały i ma to "coś " w oczach. Udało mi się wyrwać Soniego z piekła w którym żył, od 4 dni przebywa w domu tymczasowym. Sony sprawuje się nienagannie, nie ma z nim żadnych problemów. PILNIE poszukuję odpowiedzialnych właścicieli dla psiaka. Mimo braku uszka Sony to piękny i b.inteligentny psiak. Bardzo potrzebuje stałego domku w którym odnajdzie ciepło i miłość. Wszystkich zainteresowanych adopcją Misia proszę o kontakt- [EMAIL="justynka.burzynska@gmail.com"]justynka.burzynska@gmail.com[/EMAIL] lub telefonicznie 513059645

Posted

Czy SONY to aby nie BLANT ? jeśli tak, to ma już swój wątek na Dogo ---- > [URL]http://www.dogomania.pl/threads/147078-Blant-husky-z-odgryzionym-uchem/page3[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

No pewnie ze beda, ja tez porobie :lol:
Sony bedzie mial tam dobrze, bedzie mial do dyspozycji ogrod, kota i dwie osoby kochajace go :loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Sorki ze nic nie pisalam ale nie bylo mnie przez weekend i dopiero nadrabiam zalegosci , Sony jest juz w nowym domku od piatku...wszystko jest dobrze, jak tylko bede miala foteczki to wrzuce

Posted

PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU DLA SUCHEJ KARMY Z MAREK pod WARSZAWĄ do okolic SZCZECINA!! Gdyby ktoś coś wiedział o jakimś transporcie na tej trasie, bardzo proszę o kontakt!

Przepraszam za OT