justy Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Sony jest przepięknym 3-letnim hyskim. Trafił do schroniska 2 lata temu a dla hyskiego to wieczność. Sony został całkowicie zdominowany przez psiaki w schronisku- rzadko jadł bo nie mógł nigdy dostać się do miski, pewnego dnia został zaatakowany przez kolegę z boksu który odgryzł mu ucho... Sony wpadł w depresję usadowił się na budzie z której nie schodził nawet w silny mróz. Gdy zobaczyłam go po raz pierwszy zamarło mi serce- wielkie smutne oczy w których można było znaleźć wszystko, ogromny żal, smutek, ale i resztki nadziei na lepsze jutro... w wyniku ciągłego leżenia i b.rzadkiego wychodzenia na spacery ( brakuje wolontariuszy a pracownicy nie sa w stanie ogarnąc 160 psiak ów) Sony ma symetryczne zmiany na łapkach podobne do odleżyn... Sony jest wyjątkowo łagodny, uwielbia koty i nie jest agresywny w stosunku do innych zwierząt. Nie wykazuje cech typowych dla swojej rasy- nie ucieka, nie ciągnie na zmyczy, nie kopie dołów. Pies jest wspaniały i ma to "coś " w oczach. Udało mi się wyrwać Soniego z piekła w którym żył, od 4 dni przebywa w domu tymczasowym. Sony sprawuje się nienagannie, nie ma z nim żadnych problemów. PILNIE poszukuję odpowiedzialnych właścicieli dla psiaka. Mimo braku uszka Sony to piękny i b.inteligentny psiak. Bardzo potrzebuje stałego domku w którym odnajdzie ciepło i miłość. Wszystkich zainteresowanych adopcją Misia proszę o kontakt- [EMAIL="justynka.burzynska@gmail.com"]justynka.burzynska@gmail.com[/EMAIL] lub telefonicznie 513059645 Quote
Enigma79 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Czy SONY to aby nie BLANT ? jeśli tak, to ma już swój wątek na Dogo ---- > [URL]http://www.dogomania.pl/threads/147078-Blant-husky-z-odgryzionym-uchem/page3[/URL] Quote
Dora Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Sony to nie Blant....Sony jest wyciagniety ze schronu w stargardzie szczecinskim Czesc justyna :multi: Quote
Dora Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 cos tu cicho kolego u ciebie :roll: do gory Sony :multi::multi::multi: Quote
beataczl Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 jakieś zdjecie Sonego by się przydało , od kiedy na DT i gdzie? Quote
Dora Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Mamy domek dla Soniego...musimy dograc tylko szczegoly :multi::multi::multi::multi: Quote
Niebieska713 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dora napisał(a):Mamy domek dla Soniego...musimy dograc tylko szczegoly :multi::multi::multi::multi: Ooo..!!! To super,a gdzie ten domek? Quote
beataczl Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Hura!!! a to dopiero niespodzianka! Sony , jak dobrze, ze domek Ci się szykuję. Takie wiesci z rana są b. budujące! Quote
Dora Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 ojjj domek jest baaardzo daleko, bo az kolo zywca ale poradzimy sobie z tym..ja osobiscie bede go wiozla gdzies do polowy drogi :) Quote
beataczl Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 a beda fotki juz z nowego domku ? i zrob z podrozy jak mozesz, chociaz zobacze psiaczka Quote
Dora Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 No pewnie ze beda, ja tez porobie :lol: Sony bedzie mial tam dobrze, bedzie mial do dyspozycji ogrod, kota i dwie osoby kochajace go :loveu::loveu::loveu: Quote
beataczl Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 no to lepiej nie mógł trafić, idealny domek . Ach! Quote
Niebieska713 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dora napisał(a):ojjj domek jest baaardzo daleko, bo az kolo zywca ale poradzimy sobie z tym..ja osobiscie bede go wiozla gdzies do polowy drogi :) A domek juz byl sprawdzany...? Quote
Dora Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tak ! inaczej bym nie pisala ze bedzie mial dome, bez takich rzeczy nie wydaje psa Quote
Niebieska713 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dora napisał(a):Tak ! inaczej bym nie pisala ze bedzie mial dome, bez takich rzeczy nie wydaje psa Kurcze,ZYWIEC...to prawie gory,czy juz gory...To psiak tam bedzie mial super...!!!! Quote
LadyK Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/154-sony.html Jest już w nowy domciu? Czy jeszcze nie? Quote
Dora Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Sorki ze nic nie pisalam ale nie bylo mnie przez weekend i dopiero nadrabiam zalegosci , Sony jest juz w nowym domku od piatku...wszystko jest dobrze, jak tylko bede miala foteczki to wrzuce Quote
Cudak Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU DLA SUCHEJ KARMY Z MAREK pod WARSZAWĄ do okolic SZCZECINA!! Gdyby ktoś coś wiedział o jakimś transporcie na tej trasie, bardzo proszę o kontakt! Przepraszam za OT Quote
Recommended Posts