Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kilka zdjec ze spacerku
a wlkaciwie z przygotowan do spacerku
Spajkito w golfiku mialo byc cieplo ? to jest :evil_lol:

1 etap zakladania golfika :diabloti:

2 etap zakladania

3 etap zakladania

jeszcze male popraweczki

Posted

efekty koncowe :grins:

prowizoryczny szaliczek

to bylo ciut wczesniej, ale tez daje ;>
wygladanie przez okienko na dwoch lapach juz nie wystarczylo :evil_lol:

zieeeewaaaanko na dobranoc

chyba go gardziolko bolalo az tak oczko zmruzyl :roll:

Posted

[quote name='Pusiakowa']na dworzu zimno to tylko przez okienko patrzy. ;)

nic innego mu niestety nie pozostalo :roll:
bieganie, tarzanie sie i zarcie sniegu calkowicie i kategorycznie odpada :roll: porzynajmniej do czwartku :roll:
mam nadzieje, ze golfiaste zdjecia wam sie spodobaja ;) wbrew pozorom - minom Pajka to nie byla taka meczarnia :)
Grzecznie dal sobie zalozyc golfik, zdjac i wogole, juz wieksze klopoty byly z szaliczkiem prowizorka ;>
a o to kurakowa nagroda za grzeczne chodzenie w ubrankach

Dobranoc

Posted

oj Ares tez mi tak zachorowal jakis rok temu....;/ tylko ze on chodzil po domu non stop i tak jakby charczal/ probowal wypluc/ wymiotowac sline.

Na zatrzsyki codziennie chodzilam z nim+ wlasnie felgamina.

Kubraczki dosyc tanie są na allegro, wydaje mi sie ze dla niego derka by sie przydala na te mrozy.

zdjecia sliczne, bardzo ladne poslanie ma Spajkus

Posted

Marta_Ares napisał(a):
oj Ares tez mi tak zachorowal jakis rok temu....;/ tylko ze on chodzil po domu non stop i tak jakby charczal/ probowal wypluc/ wymiotowac sline.

Na zatrzsyki codziennie chodzilam z nim+ wlasnie felgamina.

Kubraczki dosyc tanie są na allegro, wydaje mi sie ze dla niego derka by sie przydala na te mrozy.

zdjecia sliczne, bardzo ladne poslanie ma Spajkus

Witaj ;)
Moj tez mi tak zachorowal jakos na poczatku wiosny w tamtym roku .... Wtedy duzo sie sniegiem bawilismy itp, wtedy duzo kaszlal i wymiotowal .... W tym roku wet powiedzial, ze to jest przewlekle dlatego tak mocno wymiotowal i duzo ... :roll:
Mozesz dac mi linkusia od takiego kubraczka na niego ??? Wiesz, ja sie kompletnie na tym nie znam :roll:
Zastrzyki dostalismy dwa, i w sumie odrazu poprawa, pies jakis radosniejszy i wogole ;)
Dostalismy jeszcze kropelki do uszu, ale ja nie wiem czy ja mu je zaaplikuje, a potem wytre uszko patyczkiem :( Spajk tak sie szarpal u tego weta jak mu tak uszka czyscilismy, nie popieram takiego czyszczenia:/

poslanie ma ladne, dziekuje ;)
ale ciaaaagle brudne jest ;/ bo co mu wypiore to on zaraz zabrudzi: slina, a to buleczka, a to kawalkiem jedzenia z fafli, ahhh ble;>

Poslania kupilysmy razem z kuzynkana gieldzie zwierzakow .
Ona matez czerwoine i granatowe, nio,z tym ze mniejsze ;)

Ttrzymajcie zamnie kciuki dzis bo mam ciezkie spotkanie :roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']teraz nie mam za bardzo czasu, ale pozniej postaram sie cos poszukac dla Ciebie na allegro :)

trzymam kciuki za dzisiejsze spotkanie,
ja mam jutro trudne kolokwium i nic nie umie.... :(

spotkanie sie udalooooo !!!! :multi::multi::multi:
jestem zadowolona, teraz tylko czekac az ta osoba, z ktora sie dzis spotkalam dotrzyma danego mi slowa, a jesli dotrzyma ( czyli poczta powinna dojsc w poniedzialek, max wtorek ) to jadziem z kuzyna na zakuuupoyyyyy !!! o ktorych juz mowa byla w jej watku ;)
Jestem szczesliwa, ze bym mogla was wszystkich wysciskacale szcesliwsza bede, jak ta osoba dotrzyma danych mi slow :diabloti:

[quote name='Anetka83']ale siem piesio zmęczył http://i778.photobucket.com/albums/yy67/Guska84/P1090519.jpg :loveu::loveu::loveu:

dzień dobry :lol:

moj piesio tu ziewal i chyba go gardelko bolalo :roll:

Posted

Witajcie kochani :buzi:
My znow bylismy u wea dzis, niby na kontroli, ale ... dostal znow zastrzyk, juz nie dwa a jeden, ale zawsze to zastrzyk z antybiotyku ... W sobote kolejna wizyta - kolejna iniekcja :roll:
Poza tymi smutaskowymi sprawami jest jedna wesolkowa :multi:
Bylismy dzis sie spotkac z pewna przesliczna bullka Liren :multi::multi::multi: ....
Spikus byl z lekka nachalny, no ale coz, chyba mozna mu to wybaczyc ;) wkoncu taka slicznotka w zasiegu lapy doslownie :grions:
Fotki z tego krociutkiego spotkanka wstawie ja, albo wlascicielka bullki ;)
Ehh, ale poniewaz bylo zimno to szybciutko musielismy sie rozejsc, Spike dluuuugo ogladal sie za kolezanka :)
Mam nadzieje, ze jak bedzie cieplej wybierzemy sie gdzies razem na spacerek i Spike nie "pozre" kolezanki ;>

Posted

ależ ze Spikiego przystojniak w tym golfiku :-)

zdjęcia ze spacerku super !!! jaka sliczna buldożkowa koleżanka ! taki buldożek to moje marzenie !!!

Posted

[quote name='busia&dogs']wszystko ładnie pięknie na tych fotkach ale Aga!!!gdzie jest ten piękny golfik!!!! :D:D

Golfik jest jeeest :D I bedzie uzywany ;) niema wyjscia poki co .... A i tak mysle, ze cieplejszego kubraczka mu nie znajde .... :diabloti:

[quote name='Darianna']No właśnie, chłopaka na spotkanie z taką ładną dziewczynką nie ubrać...

a nom nie ubralam gobo byl na kolcach :roll: bo strasznie sie szarpal, na szelach byloby duuuuzo ciezej mi ...

[quote name='Pusiakowa']http://images37.fotosik.pl/240/28563bacd13add5fmed.jpg ale się ślini . :D:D

bo mu pancia bullki smakolyka podarowala ;> A poza tym poczul sunie ;)

[quote name='Sweet']http://images37.fotosik.pl/240/28563bacd13add5fmed.jpg
Jaki ośliniony:D
heh:D
Cudny:)

o slinach ju piusalam :grins:
dziekujemy za komplementy :)

[quote name='Yana']ależ ze Spikiego przystojniak w tym golfiku :-)

zdjęcia ze spacerku super !!! jaka sliczna buldożkowa koleżanka ! taki buldożek to moje marzenie !!!

Widze, ze wszystkim sie spodobal moj golfiasty faflasty Spikus :multi:
Yanusie, a bokserki to nie Twoje marzenie ???
o buldogach rozmaiweaj z bagiera :)

zaraz cos wam napisam :)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
czekamy aż coś nam napisas.:D

juz pisam, pisam :multi:

a wiec tak ;)
Dzis sobie troszeczke z kuzynka pobiegalysmy po miasteczkach, potem pojechalismy do niej do domku ;) Tam ona zrbvila pyyyyszny obiadek - mam mowic z czego sie skladal ??? I wogole milusio spedzilismy dzionek ;)
Wracajac do domu zobaczylam jakie strasznie zaspy sa u nas przed bloikiem na parkingu, ktory jest droga dla przechodniow takze. Szlam i szlam, z zakupami i poprostu grzezlam w sniegu, a zaczelo padac u nas okolo 15 a ja szlam o 21 i nadal padalo, wniosek jak wyugladaja chodniki i drogi sam sie nasuwa ... Wrocilam do domku, wzielam psiuna na wieczorny spacerek :multi: ale nieeeee :grins: nie na nago :grins: BYL W GOLFIKU UBRANY !!!! :grins: Mamy nawet fotki, z komorki bo z komorki, ale cos tam widac zawsze :grins: Zaraz postaram sie je sciagnac :) A tak poza tym mamy juz czysciutki aparacik :buzi: dla Bogusi :)
A skoro jest pusty a fotki na plytce to beda kolejne :multi: :P

Posted

niewiem, te foty na komie wygladaja jasniej :/
daje wszystkie bez wzgledu czy sie dopatrzycie czy nie :roll:

po spacerku na klatce

jedyne widoczne zdjecie :roll:

jutro jak bedziemy szli do weta to mu oczywiscie zakladam goldik czy sie ktos bedzie smial czy nie i piernicze zdania osob .... im tez jest zimno, wiec niecvh sie nie madruja :roll: No i jutro juz zrobimy fotki po pierwsze w dzien ;) a po deugie z aparatu :multi:

Dobranoc ;)