busia&dogs Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 uwielbiam tą jego minę niewiniątka :) http://i778.photobucket.com/albums/yy67/Guska84/DSC00007.jpg Quote
Pusiakowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 na dworzu zimno to tylko przez okienko patrzy. ;) Quote
Aga K Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 kilka zdjec ze spacerku a wlkaciwie z przygotowan do spacerku Spajkito w golfiku mialo byc cieplo ? to jest :evil_lol: 1 etap zakladania golfika :diabloti: 2 etap zakladania 3 etap zakladania jeszcze male popraweczki Quote
Aga K Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 efekty koncowe :grins: prowizoryczny szaliczek to bylo ciut wczesniej, ale tez daje ;> wygladanie przez okienko na dwoch lapach juz nie wystarczylo :evil_lol: zieeeewaaaanko na dobranoc chyba go gardziolko bolalo az tak oczko zmruzyl :roll: Quote
Aga K Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Pusiakowa']na dworzu zimno to tylko przez okienko patrzy. ;) nic innego mu niestety nie pozostalo :roll: bieganie, tarzanie sie i zarcie sniegu calkowicie i kategorycznie odpada :roll: porzynajmniej do czwartku :roll: mam nadzieje, ze golfiaste zdjecia wam sie spodobaja ;) wbrew pozorom - minom Pajka to nie byla taka meczarnia :) Grzecznie dal sobie zalozyc golfik, zdjac i wogole, juz wieksze klopoty byly z szaliczkiem prowizorka ;> a o to kurakowa nagroda za grzeczne chodzenie w ubrankach Dobranoc Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 oj Ares tez mi tak zachorowal jakis rok temu....;/ tylko ze on chodzil po domu non stop i tak jakby charczal/ probowal wypluc/ wymiotowac sline. Na zatrzsyki codziennie chodzilam z nim+ wlasnie felgamina. Kubraczki dosyc tanie są na allegro, wydaje mi sie ze dla niego derka by sie przydala na te mrozy. zdjecia sliczne, bardzo ladne poslanie ma Spajkus Quote
Aga K Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Marta_Ares napisał(a):oj Ares tez mi tak zachorowal jakis rok temu....;/ tylko ze on chodzil po domu non stop i tak jakby charczal/ probowal wypluc/ wymiotowac sline. Na zatrzsyki codziennie chodzilam z nim+ wlasnie felgamina. Kubraczki dosyc tanie są na allegro, wydaje mi sie ze dla niego derka by sie przydala na te mrozy. zdjecia sliczne, bardzo ladne poslanie ma Spajkus Witaj ;) Moj tez mi tak zachorowal jakos na poczatku wiosny w tamtym roku .... Wtedy duzo sie sniegiem bawilismy itp, wtedy duzo kaszlal i wymiotowal .... W tym roku wet powiedzial, ze to jest przewlekle dlatego tak mocno wymiotowal i duzo ... :roll: Mozesz dac mi linkusia od takiego kubraczka na niego ??? Wiesz, ja sie kompletnie na tym nie znam :roll: Zastrzyki dostalismy dwa, i w sumie odrazu poprawa, pies jakis radosniejszy i wogole ;) Dostalismy jeszcze kropelki do uszu, ale ja nie wiem czy ja mu je zaaplikuje, a potem wytre uszko patyczkiem :( Spajk tak sie szarpal u tego weta jak mu tak uszka czyscilismy, nie popieram takiego czyszczenia:/ poslanie ma ladne, dziekuje ;) ale ciaaaagle brudne jest ;/ bo co mu wypiore to on zaraz zabrudzi: slina, a to buleczka, a to kawalkiem jedzenia z fafli, ahhh ble;> Poslania kupilysmy razem z kuzynkana gieldzie zwierzakow . Ona matez czerwoine i granatowe, nio,z tym ze mniejsze ;) Ttrzymajcie zamnie kciuki dzis bo mam ciezkie spotkanie :roll: Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 teraz nie mam za bardzo czasu, ale pozniej postaram sie cos poszukac dla Ciebie na allegro :) trzymam kciuki za dzisiejsze spotkanie, ja mam jutro trudne kolokwium i nic nie umie.... :( Quote
Anetka83 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ale siem piesio zmęczył http://i778.photobucket.com/albums/yy67/Guska84/P1090519.jpg :loveu::loveu::loveu: dzień dobry :lol: Quote
Aga K Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Marta_Ares']teraz nie mam za bardzo czasu, ale pozniej postaram sie cos poszukac dla Ciebie na allegro :) trzymam kciuki za dzisiejsze spotkanie, ja mam jutro trudne kolokwium i nic nie umie.... :( spotkanie sie udalooooo !!!! :multi::multi::multi: jestem zadowolona, teraz tylko czekac az ta osoba, z ktora sie dzis spotkalam dotrzyma danego mi slowa, a jesli dotrzyma ( czyli poczta powinna dojsc w poniedzialek, max wtorek ) to jadziem z kuzyna na zakuuupoyyyyy !!! o ktorych juz mowa byla w jej watku ;) Jestem szczesliwa, ze bym mogla was wszystkich wysciskacale szcesliwsza bede, jak ta osoba dotrzyma danych mi slow :diabloti: [quote name='Anetka83']ale siem piesio zmęczył http://i778.photobucket.com/albums/yy67/Guska84/P1090519.jpg :loveu::loveu::loveu: dzień dobry :lol: moj piesio tu ziewal i chyba go gardelko bolalo :roll: Quote
busia&dogs Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 świetne fotki w tym golfiku ale na tym zdjęciu http://i778.photobucket.com/albums/yy67/Guska84/golfiasty3.jpg wygląda jakby mówił "nigdzie w tym nie idę :D:D:D" Quote
Aga K Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Pusiakowa']widziałam golfiastego Spajka. :D i soo ??? podopobal sie ?? :grins: [quote name='busia&dogs']świetne fotki w tym golfiku ale na tym zdjęciu http://i778.photobucket.com/albums/yy67/Guska84/golfiasty3.jpg wygląda jakby mówił "nigdzie w tym nie idę :D:D:D" hhehehe :D chyba jutro na wizytke nie bedzie mial wyjscia .... Quote
Aga K Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Witajcie kochani :buzi: My znow bylismy u wea dzis, niby na kontroli, ale ... dostal znow zastrzyk, juz nie dwa a jeden, ale zawsze to zastrzyk z antybiotyku ... W sobote kolejna wizyta - kolejna iniekcja :roll: Poza tymi smutaskowymi sprawami jest jedna wesolkowa :multi: Bylismy dzis sie spotkac z pewna przesliczna bullka Liren :multi::multi::multi: .... Spikus byl z lekka nachalny, no ale coz, chyba mozna mu to wybaczyc ;) wkoncu taka slicznotka w zasiegu lapy doslownie :grions: Fotki z tego krociutkiego spotkanka wstawie ja, albo wlascicielka bullki ;) Ehh, ale poniewaz bylo zimno to szybciutko musielismy sie rozejsc, Spike dluuuugo ogladal sie za kolezanka :) Mam nadzieje, ze jak bedzie cieplej wybierzemy sie gdzies razem na spacerek i Spike nie "pozre" kolezanki ;> Quote
bagira@sara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 wstawiam fotki z naszego zbyt krótkiego spacerku Quote
busia&dogs Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 wszystko ładnie pięknie na tych fotkach ale Aga!!!gdzie jest ten piękny golfik!!!! :D:D Quote
Darianna Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No właśnie, chłopaka na spotkanie z taką ładną dziewczynką nie ubrać... Quote
Pusiakowa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 http://images37.fotosik.pl/240/28563bacd13add5fmed.jpg ale się ślini . :D:D Quote
Sweet Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 http://images37.fotosik.pl/240/28563bacd13add5fmed.jpg Jaki ośliniony:D heh:D Cudny:) Quote
Yana Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ależ ze Spikiego przystojniak w tym golfiku :-) zdjęcia ze spacerku super !!! jaka sliczna buldożkowa koleżanka ! taki buldożek to moje marzenie !!! Quote
Aga K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='busia&dogs']wszystko ładnie pięknie na tych fotkach ale Aga!!!gdzie jest ten piękny golfik!!!! :D:D Golfik jest jeeest :D I bedzie uzywany ;) niema wyjscia poki co .... A i tak mysle, ze cieplejszego kubraczka mu nie znajde .... :diabloti: [quote name='Darianna']No właśnie, chłopaka na spotkanie z taką ładną dziewczynką nie ubrać... a nom nie ubralam gobo byl na kolcach :roll: bo strasznie sie szarpal, na szelach byloby duuuuzo ciezej mi ... [quote name='Pusiakowa']http://images37.fotosik.pl/240/28563bacd13add5fmed.jpg ale się ślini . :D:D bo mu pancia bullki smakolyka podarowala ;> A poza tym poczul sunie ;) [quote name='Sweet']http://images37.fotosik.pl/240/28563bacd13add5fmed.jpg Jaki ośliniony:D heh:D Cudny:) o slinach ju piusalam :grins: dziekujemy za komplementy :) [quote name='Yana']ależ ze Spikiego przystojniak w tym golfiku :-) zdjęcia ze spacerku super !!! jaka sliczna buldożkowa koleżanka ! taki buldożek to moje marzenie !!! Widze, ze wszystkim sie spodobal moj golfiasty faflasty Spikus :multi: Yanusie, a bokserki to nie Twoje marzenie ??? o buldogach rozmaiweaj z bagiera :) zaraz cos wam napisam :) Quote
Aga K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Pusiakowa napisał(a):czekamy aż coś nam napisas.:D juz pisam, pisam :multi: a wiec tak ;) Dzis sobie troszeczke z kuzynka pobiegalysmy po miasteczkach, potem pojechalismy do niej do domku ;) Tam ona zrbvila pyyyyszny obiadek - mam mowic z czego sie skladal ??? I wogole milusio spedzilismy dzionek ;) Wracajac do domu zobaczylam jakie strasznie zaspy sa u nas przed bloikiem na parkingu, ktory jest droga dla przechodniow takze. Szlam i szlam, z zakupami i poprostu grzezlam w sniegu, a zaczelo padac u nas okolo 15 a ja szlam o 21 i nadal padalo, wniosek jak wyugladaja chodniki i drogi sam sie nasuwa ... Wrocilam do domku, wzielam psiuna na wieczorny spacerek :multi: ale nieeeee :grins: nie na nago :grins: BYL W GOLFIKU UBRANY !!!! :grins: Mamy nawet fotki, z komorki bo z komorki, ale cos tam widac zawsze :grins: Zaraz postaram sie je sciagnac :) A tak poza tym mamy juz czysciutki aparacik :buzi: dla Bogusi :) A skoro jest pusty a fotki na plytce to beda kolejne :multi: :P Quote
Aga K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 niewiem, te foty na komie wygladaja jasniej :/ daje wszystkie bez wzgledu czy sie dopatrzycie czy nie :roll: po spacerku na klatce jedyne widoczne zdjecie :roll: jutro jak bedziemy szli do weta to mu oczywiscie zakladam goldik czy sie ktos bedzie smial czy nie i piernicze zdania osob .... im tez jest zimno, wiec niecvh sie nie madruja :roll: No i jutro juz zrobimy fotki po pierwsze w dzien ;) a po deugie z aparatu :multi: Dobranoc ;) Quote
Recommended Posts