Aga K Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 No to chcialam wam przedstawic Burusia :roll: Niestety tego slicznego slodziaka historia nie jest najweselsza ...... Z pierwszego swego domku poprostu uciekl, i coz - jak mu sie dziwic :roll: Tam - ciagle libacje, niedokarmianie, ale chociaz dach nad glowa. Przyblakal sie do sasiadow mojej kuzynki, ( maja wspolne podworko z nia) Tu - spi na zimnym schodku, bez zadnej nawet najmniejszej szmateczki :placz: Miski jego sa puste od 3 dni :placz: Gdyby nie moja kochana kuzynka Bpgusia to nie wiem co by bylo :placz: Poza tym, oni go prawdopodobnie bija, ostatnio widzieli jak Burus poprostu przelatuje przez siatke :placz: ( bije go "pan domu" :angryy: Szukamy razem z Bogusia domku dla piesia, jesli nie bedzie nigdzie w okolicy to ja nie wiem gdfzie mamy szukac pomocy ... Ona ma 3 psy - staruszka Misia i dwie sunie ( zdjecia ich pozniej) i u mamy jeszcze jedna sunie z padaczka ... A ja mam male mieszkanko i tez psa ehh. Gdybysmy mialy mozliwosc .... Burus - tak zostal nazwany przez obecnych "wlascicieli" jest przeslodki, wesoly, kochany. Mam filmik, ale niewiem jak sie go tu wstawia :roll: Ale pierw zdjecia. Jesli ktos moglby wstawic filmik to ja chetnie wysle. Buruś Psinek nie jest agresywny, Bawi sie z mala coreczka "wlascicieli" ahh, slodki jest :roll: Quote
Aga K Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Wiadomosc z ostatniej chwili i nie tylko :roll: Wczoraj kuzynka napislaa smska do tej koiety co sie psiunkiem niby opiekowala - wiadomosc brzmiala mniej wiecej - kiedy ostatnio karmilas swojego psa ? Dzis piesio nagle zniknol :angryy::placz: Mam nadzieje, ze sie znajdzie i ze nic mu nie jest co za ludzie :angryy: i to ja niby jestem beznadziejna :angryy: Quote
Bewarka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Śliczny jest ten pies, wygląda jak cairn terrier :loveu: :( Quote
Moniek193 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Aga K napisał(a):Wiadomosc z ostatniej chwili i nie tylko :roll: Wczoraj kuzynka napislaa smska do tej koiety co sie psiunkiem niby opiekowala - wiadomosc brzmiala mniej wiecej - kiedy ostatnio karmilas swojego psa ? Dzis piesio nagle zniknol :angryy::placz: Mam nadzieje, ze sie znajdzie i ze nic mu nie jest co za ludzie :angryy: i to ja niby jestem beznadziejna :angryy: Moze ta babka go zabrala jak otrzymala te widomosc:roll::shake: Kurcze moze rozwiscie ogloszenia ale jezeli to pies tej baby a ona nie chce go oddac to na sile nie mozna go do nowego domku dac bo to nie zgodne z prawem, jego "wlasciciele" musza sie zgodzic:roll::shake:Niestety:shake: A jezeli pies jest w tak zlych warunkach trzymany to nalezy to najpierw zglosic komu trzeba:roll: Quote
Aga K Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Nie bedziemy go nikomu zglaszac bo to niema zadnego sensu. Oni sa nieodpowiedzialni i chca sie psa pozbyc. Ma ich coreczka zachcianki to je dostaje a potem juz nie mysla co i jak. Dzieki Bewarko ;) Quote
Marta_Ares Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 o kurcze ale slodziak:loveu: :loveu: :loveu: i faktycznie strasznie terrierowaty, mysle ze szybko znalazl by sie domek dla niego Quote
Aga K Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 jezeli terierowaty sie znajdzie to mamy dla niego potencjalny domek - panstwo sie zastanawiaja ... Quote
Aga K Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Witam :multi::multi::multi: wiadomosc z ostatniej chwili :multi::multi::multi: Psinek nie zniknol tylko psinka juz wczoraj zabral jakis tam kolega spracy "wlasciciela" Burus mieszka teraz w bloku, ma ciepelko i pelna miche !!! :multi::multi::multi: i mnostwo milosci !!! Obecni wlasciciele mieli juz psiaka - odszedl ze starosaci. A to jest malutki plusik, z sa odpowiedzialni ehhh. Obecni wlasciciele sa bardzo zadowoleni - maly ciagnie za nogawki wszystkich sasiadow i jest przekochany :multi: Obecni wlasciciele tez maja core, ktora chciala pieska po smierci tamtego ... Niewiem jak wy ale ja sie ciesze :loveu: Mysle, ze jak sie da to jakies zdjatka wymusimy z kuzyna kiedys ;) Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Aga K napisał(a):Witam :multi::multi::multi: wiadomosc z ostatniej chwili :multi::multi::multi: Psinek nie zniknol tylko psinka juz wczoraj zabral jakis tam kolega spracy "wlasciciela" Burus mieszka teraz w bloku, ma ciepelko i pelna miche !!! :multi::multi::multi: i mnostwo milosci !!! Obecni wlasciciele mieli juz psiaka - odszedl ze starosaci. A to jest malutki plusik, z sa odpowiedzialni ehhh. Obecni wlasciciele sa bardzo zadowoleni - maly ciagnie za nogawki wszystkich sasiadow i jest przekochany :multi: Obecni wlasciciele tez maja core, ktora chciala pieska po smierci tamtego ... Niewiem jak wy ale ja sie ciesze :loveu: Mysle, ze jak sie da to jakies zdjatka wymusimy z kuzyna kiedys ;) SUPER:multi: Pewnie ze sie cieszymy:multi: Przynajmniej jedna dobra wiadomosc:roll: Musze pokoj isc sparztac:placz: Quote
Aga K Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Witajcie !!! Qybaczcie ze nie zagladam dowas do watkow. Ostatio cos chodze jak wiecznie spiaxca lola :roll: Postanowilam teraz nie isc spac w ten deszcz tylko powstawiac fotki. Nie beda to jeszcze ( zalegle ) fotki mojego faflusia, ale beda ladne :multi: Psiaki sa mojej kuzynki ( tej od terierowatego Burusia ;) ) Jest to mama i cora ;) A takze przygarniety psiak ze schroniska ktory mieszka u dziadka i Misia, ktora mieszka u mojej kuzynki mamy ( mojej cioci ) Quote
Cieplutkaa. Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Super! :multi: I focinki są! Wspaniale! :loveu: Quote
Aga K Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 po lewej - Tinka po prawej - mamusia Funia na parterze - Tina, na 1 pietrze - Funia ;) z pilaa Rex ( mieszkajacy u dziadka) Za Rexem Funia a obok Tinka psi matrix :multi: Funia Tina a za nia Rex Quote
Aga K Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 kolejny psi matrix spiaca mamusia Funia w najrozniejszych pozach Quote
Aga K Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Justy$ka napisał(a):Super! :multi: I focinki są! Wspaniale! :loveu: tesss siem cieszymy :multi: dziekuje ;) Zapomnialoam dodac, ze Funia tez jest przygarnieta. Ktos podrzucil psinke mojej kuzynce pod drzwi na czwartym pietrze w bloku. Quote
Moniek193 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ale cudna psinka:loveu: http://img386.imageshack.us/img386/2279/dscn4944.jpg Hej Wam:multi: Quote
Yana Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 fajne towarzycho :evil_lol: a te pozy na kanapie... zabójcze :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Hej:D fajne fotki:D ale ja czekam na Fafluńca :diabloti::razz::evil_lol::evil_lol: i super że domki się znalazły:D czy domek bo sama już się pogubiłam:eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ale fajne Kanapowce ! xDD ImageShack - Image Hosting :: dscn4947.jpg A to zdjęcie wymiata xD Quote
agaciaaa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ale fajne psiaki :loveu: http://img19.imageshack.us/img19/7573/tifunia.jpg piętrowe spanie :lol: Quote
Aga&Ganja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cześć! :hand: jaaacie ile fotek! :multi: http://img41.imageshack.us/img41/3103/dscn2738w.jpg słodka! :loveu: Quote
Bewarka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Hej Agulec! Wszystkie ślicznie pieski...:loveu: Quote
Patisa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Imageshack - dscn4953.jpg no tej to wygodnie!:lol: P.S. Pomniejsz pierwsza fotę na tej str., bo jest olbrzymia, i ciężko się ja ogląda :roll: Quote
Recommended Posts